SRSCK

Het is officieel: Prins Harry en Meghan Markle zijn verloofd

Het zat er aan te komen natuurlijk maar het is sinds vanmorgen ook echt officieel: Prins Harry en Meghan Markle zijn verloofd!! Ze hebben inmiddels ongeveer een jaar een relatie. Hieronder zie je het persbericht.

officieel

Rebels zacht ei

Ik lijk wel heel erg bezig met de Britse koningsfamilie zo met twee artikelen in één week haha. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik prins Harry wel altijd de leukste vond van die familie. Sowieso heeft hij rood haar dus dan smelt ik al 😉 maar hij zag er ook altijd kwetsbaar én rebels uit, ja nee, ik weet wat je denkt maar dat is dus helemaal geen tegenstelling. Hij is het juist allebei volgens mij, tenminste zo komt hij over – ik ken hem niet persoonlijk 😉

Prins Harry
In 1995: hij heeft hier al zo’n ondeugende uitstraling

De mooie brunette

Meghan is bekend als Rachel Zane in Suits, de Netflix serie over een advocatenkantoor, maar daarnaast is de 36-jarige brunette ook erg druk met goede doelen en via die weg is ze Harry schijnbaar ook tegengekomen want hij is ook altijd erg actief voor goede doelen. Ze is o.a in Rwanda en in Afghanistan geweest en ze ondersteunt verschillende doelen.

Meghan en Harry
Prince Harry en Meghan Markle

Meghan woonde in Toronto, dus Harry en zij waren het afgelopen jaar veel op en neer aan het reizen om elkaar te zien maar ze gaat dus nu naar Londen verhuizen. Er wordt gezegd dat ze definitief is gestopt met haar rol in Suits maar dat is nog niet bevestigd.

suits netflix

Haar ouders hebben vandaag ook een officieel persbericht verstuurd waarin ze zeggen hoe gelukkig ze zijn met de aankondiging.

De ex-vriendinnen

Voor Meghan Markle had Harry twee serieuze relaties. Twee blonde dames die, als je het mij vraagt, erg op elkaar leken. Met de Zimbabwaanse Chelsy Davy had hij zijn langste relatie tot nog toe (al was het wel enigszins een knipperlicht-relatie!). Ze waren zeven jaar bij elkaar. Zijn tweede ‘belangrijke’ relatie was die met de Britse It-girl Cressida Bonas. Zij waren twee jaar bij elkaar.

Met Chelsy
Met Chelsy
Cressida
Met Cressida

Wat dat betreft is Meghan qua uiterlijk dus extreem anders. Ze lijkt een beetje op Pippa eigenlijk maar dan mooier. Meghan heeft een Afro-Amerikaanse moeder en een vader met Ierse en Nederlandse wortels. Een geslaagde mix 😉 Zelf is ze overigens in Californië geboren en was ze eerder al getrouwd (met Trevor Engelsen – wie dat verder ook mag zijn).

Het protocol

Het is een heel gedoe hoor, trouwen als je van blauw bloed bent. Allerlei regels en je moet het protocol volgen. Daar hebben Meghan en Harry dus wel helemaal netjes aan voldaan. Eerst een tijdje in het geheim daten, dan Prins William en Kate ontmoeten, daarna pas de Koningin ontmoeten, dan weer toestemming vragen aan de koningin want zonder goedkeuring kon hij het wel shaken, nou ja een hele weg moesten ze bewandelen en vanochtend was het dus blijkbaar zover: ze kunnen trouwen.

de ontmoeting

De datum, de jurk, de gasten

Het huwelijk staat gepland voor de lente van 2018. Het wordt vast grootst en er gaat natuurlijk enorm gespeculeerd worden over alle details en vooral over de jurk van Markle haha.

Kate Middleton
Over de jurk van Kate was ook enorm gespeculeerd
Pippa Middleton wedding
…net als over die van Pippa

Hoe dan ook, ik vind het echt een heel mooi koppel. Jullie?

 

10 thoughts on “Het is officieel: Prins Harry en Meghan Markle zijn verloofd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.