SRSCK

Oh nee Neri Oxman gaat ervandoor met Brad!

Het werd al langer gefluisterd maar sinds 1 of 2 dagen lijkt het internet-roddelcircuit te ontploffen. Er wordt namelijk beweerd dat Brad Pitt een nieuwe vriendin heeft, Neri Oxman. De relatie is (nog) niet officieel bevestigd maar het zijn vrij hardnekkige geruchten. En dan is er ook nog zoiets als rook en vuur.

brad pitt
Battle of the roddelbladen en wij mogen ondertussen lekker naar Brad kijken

Volgens de site Gossip Cop zijn de twee slechts vrienden en slaat het nieuws over een relatie nergens op en De Telegraaf gooit overal een schepje bovenop en beweert dat Jennifer Anniston kapot van het nieuws over de nieuwe relatie met een ‘Angelina Jolie lookalike’ haha en ga zo maar door. Ook zou Neri al bezet zijn en een relatie hebben met met billionair Bill Ackman. Feit is wel dat Brad Pitt en Neri Oxman even hartstikke in de spotlights staan.

Neri oxman
Neri Oxman door Tom Allen voor Interview

Wie is Neri Oxman

De dame in kwestie is een en al beauty and brains – een soort van Amal Alamuddin-Clooney maar dan op het gebied van ontwerp en architectuur.

Oxman is een professor bij het MIT (Massachusetts Institute of Technology) Media Lab. Brad en Neri hebben elkaar ontmoet tijdens een van Pitt’s architectuur projecten enkele maanden geleden. In november duiken in ieder geval op social media de eerste foto’s op van Pitt met enthousiaste studenten bij het MIT. Page Six kwam als eerste met het nieuws over de vermeende relatie naar buiten.

Neri is geboren in Haifa en heeft een Amerikaanse vader en een Israëlische moeder. Zij was getrouwd met Argentijns componist Osvaldo Noé Golijov. Ze is 42 jaar oud en enorm succesvol in haar werk.

neri oxman
Neri Oxman door Tony Luong voor Surface

Wat ze doet – even heel kort door de bocht: biologie en natuur samensmelten met kunst en architectuur – is eigenlijk super interessant. Als je er meer over wilt weten kun je op Surface er een heel mooi artikel over lezen. Haar ontwerpen zijn tentoongesteld geweest op de meest prestigieuze locaties, o.a bij MoMA, bij het Museum of Science (Boston) en bij de Centre Georges Pompidou in Parijs. Hieronder zie je een van haar werken. Ook heeft ze meerdere prijzen mogen ontvangen waaronder de International Earth Award for Future-Crucial Design (2009) en de American Institute of Architects Women in Design Award in 2014. Zo, dat is nog eens een cv hè?!

neri oxman
Monocoque 2, 2007. Foto door Mikey Siegel

De exen van Brad

Wat de scheiding van Pitt en Angelina Jolie betreft zijn we in het laatste stadium beland. Het gaat nu slechts nog om de puntjes op de i dus de scheiding is praktisch rond.Ze waren ongeveer elf jaar bij elkaar waarvan twee jaar daadwerkelijk getrouwd.

better times
Brad Pitt en Angelina Jolie

Ook Jennifer Aniston’s scheiding gaat de goede kant op. Er werd dus eerder al volop gespeculeerd over een hernieuwde liefdesrelatie tussen die twee.Zij waren zeven jaar bij elkaar waarvan vijf jaar getrouwd. Dat huwelijk werd toen wreed verstoord door Jolie 😉

ex brad pitt
Brad Pitt en Jennifer Aniston

En nu ik toch oude foto’s van Brad Pitt aan het doorspitten ben, kijk eens hoe jong hij en Gwyneth Paltrow hier nog waren!!

90s
Gwyneth Paltrow en Brad Pitt in de jaren 90

En deze dan, met Juliette Lewis!

lewis pitt
Juliette Lewis en Brad Pitt eind jaren 80, begin ’90

Ach, roddels roddels, het leidt even af van het echte leven zullen we maar zeggen. Ik vond Brad Pitt vroeger dus helemaal niet sexy maar hoe ouder hij wordt, hoe aantrekkelijker! Dus he Brad, niet getreurd, als het met Neri Oxman inderdaad niets is…ik ben er ook nog!

8 thoughts on “Oh nee Neri Oxman gaat ervandoor met Brad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.