SRSCK

Ze komt eraan: Lila Grace Moss Hack

Lila Grace Moss-Hack is bijna 16 jaar oud. Als ‘de dochter van’ is ze nog verbazingwekkend lang onder de radar gebleven maar de dochter van Kate Moss en Jefferson Hack is bloedmooi en staat nu klaar, na collega-dochters-van Lily Rose en Kaia Gerber – om de modewereld te veroveren.

kate lila grace

kate moss lila
tijdens de bruiloft

Lila Grace viel wel al op tijdens de bruiloft van haar wereldberoemde moeder en ze stond ook eens samen met Kate op de cover van de Vogue Italia maar verder werd ze angstvallig uit de spotlights gehouden.

lila belle moss
Voor The Braid Bar

Vorig jaar poseerde Lila Grace voor haar eerste campagne, voor The Braid Bar (Selfridges). Niet heel indrukwekkend al zeg ik het zelf maar vandaag verscheen op Insta een prachtig portret van haar geschoten door David Sims voor Another Magazine.

Lila Belle Moss
Via de Insta van Lucia Pieroni

Lila Grace staat nog niet op de site van het bureau dat haar moeder in 2016 oprichtte, Kate Moss Agency, maar dat komt snel denk ik. Is dit het begin van een carrière als topmodel? Ik verwacht van wel.

 

12 thoughts on “Ze komt eraan: Lila Grace Moss Hack

  1. jammer dat ze niet de jukbeenderen van haar mama heeft. Die hebben Kate Moss beroemd gemaakt. Verder is het gewoon een leuk meisje, met de juiste make-up en de naam van haar mama zal ze het best wel maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.