SRSCK

About Srsck

Srsck.com is een lifestyle mamablog, voornamelijk gericht op moeders van kids boven de 9 jaar oud. Een blog over alleenstaande moeder zijn van tieners, over reizen, leuke familie uitjes, toffe kindermerken – en meer.

Twee voor de prijs van een

Srsck bestaat sinds 2011, opgericht door moeder en dochter. Ondanks het verschil in leeftijd, moeder is inmiddels 40+ en dochter 16, delen ze veel. Ze houden van kunst, van films, van muziek, van reizen. Ze zien schoonheid in de kleine alledaagse dingen.

De moeder, Frédérique, is de alleenstaande moeder van drie hele leuke tieners, een voormalige mode styliste die nu voornamelijk werkzaam is in de culturele sector. Ze houdt van mimosa, van de geur van gebakken knoflook, van gedichten, mode, fotografie, musea en de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren)

De dochter schrijft op het moment wat minder vaak omdat ze druk is met hele belangrijke dingen zoals muziek maken, films kijken (uit de jaren 80), pizza eten en naar school gaan.

Heel soms schrijven de jongens ook – over gamen maar ze gamen liever dan dat ze schrijven dus het blijft een zeldzaam gegeven.

Tienerklets

Contact met ons opnemen?

Mail naar frederique@srsck.com

KvK 74046225

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.