Ga naar de inhoud
Home » Disclaimer

Disclaimer

Alle teksten op Srsck.com worden, tenzij anders aangegeven, geschreven door Frédérique Sursock. Deze teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Door onze blog te bezoeken stem je in met deze disclaimer. De disclaimer is van toepassing op alle informatie op onze blog https://www.srsck.com

Gebruiksvoorwaarden

De teksten op Srsck.com zijn van algemene informatieve aard en bevatten de persoonlijke meningen en standpunten van de auteurs die een bijdrage leveren aan deze website. Alle informatie die op Srsck.com wordt aangeboden is bedoeld voor vermaak. Deze blog is niet bedoeld, en zo dient het ook niet te worden beschouwd, als medisch, juridisch of ander professioneel advies, van welke aard dan ook. Aan de op de blog aangeboden informatie kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Srsck.com bevat links naar andere websites. Wij zijn niet aansprakelijk voor het privacybeleid noch voor de inhoud van deze websites.

Copyright

Het beeldmateriaal, de teksten en andere inhoud op deze site is, tenzij anders wordt aangegeven, eigendom van Srsck.com. Het is toegestaan om de inhoud van de blog te verveelvoudigen, te distribueren en te verspreiden mits sprake is van naamsvermelding (Srsck.com), het werk niet voor commerciële  doeleinden wordt gebruikt en het werk niet wordt aangepast of op welke wijze dan ook wordt bewerkt. In elk ander geval is het niet toegestaan om de inhoud van Srsck.com te verveelvoudigen, te distribueren of te verspreiden zonder dat Srsck daarvoor uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming heeft gegeven.

Indien je van mening bent dat afbeeldingen en logo’s die op Srsck.com worden gebruikt/vertoond eigendom zijn van jou terwijl dit niet of onjuist wordt vermeld, neem dan contact met ons op zodat wij dit kunnen aanpassen.

Adverteerders en sponsors

Soms krijgen wij producten opgestuurd of diensten aangeboden om deze te testen. Dat wordt altijd aangegeven d.m.v deze afbeelding:

S_icon_200pxl

Wanneer een product getest wordt, zal altijd een eerlijk oordeel gegeven worden. Advertorials zijn berichten waar het merk of de webwinkel voor betaalt. Ook hier wordt het altijd aangegeven d.m.v bovenstaande afbeelding. Wij schrijven alleen advertorials als wij daadwerkelijk achter een product/shop of dienst staan. Srsck.com is een onafhankelijke partij dus reviews worden eerlijk en vanuit eigen ervaring geschreven.

In sommige artikelen maakt Srsck.com gebruik van affiliate links. Dit staat niet per artikel aangegeven. Een affiliate link betekent dat als er een verkoop via die link plaatsvindt, Srsck hier een klein percentage van ontvangt. Dit is niet van invloed op de verkoopprijs. Srsck.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen.

Privacybeleid

Wij vinden het leuk dat je onze blog leest en zullen dan ook ten alle tijde je privacy respecteren. Eventuele persoonlijke informatie die wij van jou krijgen zal altijd vertrouwelijk behandeld worden. Wij zullen jouw gegevens nooit en te nimmer doorgeven en/of verkopen aan derden. Klik hier voor ons privacy verklaring.

Wijzigingen

Deze disclaimer is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op Srsck.com. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen kunnen leiden tot wijzigingen in deze disclaimer. Het is dan ook aan te raden om deze regelmatig te raadplegen. Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 7 november 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »