Over SRSCK.com

SRSCK is een lifestyle- en filmblog in de breedste zin van het woord. Het is een blog voor mensen die de fijnere dingen in het leven waarderen. Houd je van lekker uit eten gaan, naar de film, naar een concert of een museum en reis je graag in Europa? Dan ben je bij SRSCK aan het juiste adres. We hopen jou te inspireren met onze ‘vondsten’. Of het een authentiek restaurant betreft of een luxe hotel, een nieuw duurzaam kledingmerk, een originele tentoonstelling of die ene actuele film die echt de moeite waard is. 

Op SRSCK verkennen we graag de raakvlakken tussen kunst en cultuur, films en reizen. Films lopen als een rode draad door onze artikelen want films inspireren ons op zoveel vlakken: een jurk, een gerecht, een lied, een locatie…

De SRSCK dames

SRSCK.com bestaat sinds januari 2012 en is opgericht door moeder en dochter.

De moeder

De moeder, Frédérique, werkt als tekstschrijver en communicatiestrateeg in de toeristische en in de culturele sector. Ze houdt van de geur van gebakken knoflook, de Middellandse Zee – ‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren, mimosa en klaprozen, fotografie, musea, films, haute couture en hotels (daar heeft ze een speciale liefde voor, ze zou het liefst 24/24 in een hotel wonen).

Als alleenstaande moeder van drie heeft ze veel ervaring met reizen met kinderen, in het bijzonder met de trein. Inmiddels zijn de kinderen ouder maar ze reizen alsnog vaak gezellig mee.

Frédérique spreekt vloeiend Frans en heeft in het verleden meerdere jaren in Frankrijk gewoond. Ze heeft nog altijd één voet in Frankrijk. Ze is dan ook een blog over Frankrijk gestart (op 11/11/22), Frankrijk Dromen.

De dochter

De dochter schrijft op het moment zelden omdat ze druk is met hele belangrijke dingen zoals films kijken, films maken, films schrijven en aan de filmacademie studeren. Je kunt wel raden wat haar grote passie is!

Samenwerken met SRSCK

Wij staan open voor samenwerkingen mits het aansluit op ons platform. In de loop der jaren hebben we veel leuke samenwerkingen gehad met bedrijven en persbureaus (lijst + voorbeelden op aanvraag). Heb je een vraag of een zakelijk voorstel? Of wil je ons een persbericht of een product toesturen? Neem contact op via frederique[at]srsck.com

Er zijn legio mogelijkheden voor een samenwerking. Denk aan o.a:

 • Persreizen en hotelbeoordelingen.
 • Een redactioneel artikel over jouw product of dienst.
 • Reviews van producten en/of diensten.
 • Filmfestivals, -screenings en -premières.
 • Advertorials/gesponsorde post.
 • Winacties.

Tienerklets

Een paar punten van aandacht:

 • Er wordt altijd vermeld dat er sprake is van een samenwerking.
 • Wij geven altijd een eerlijke mening.
 • Het opsturen van een product ter review is vrijblijvend.

** Gesponsorde posts en advertorials zijn te herkennen aan dit logo

2 gedachten over “Over SRSCK.com

 1. Beste Frederique,
  Via Expat Mama’s kwam ik op jouw website. Graag zou ik met je in contact komen over het emigreren naar Kroatië. Ik heb een aantal vragen die ik je wil stellen. Ik hoop dat je hiervoor open staat. Groetjes,
  Romina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »