Over SRSCK.com

SRSCK is een online lifestyle- en filmmagazine met afwisselende artikelen voor liefhebbers van reis, cultuur en entertainment. Hier lees je alles over films en series, (trein)reizen in Europa en met name Frankrijk, originele shops, kleurrijke mode, inspirerende exposities, de mooiste hotels, alle mooie kleine dingen in het leven.

Houd je van mooie kleding, van lekker uit eten gaan, naar de film, naar een concert of een museum en reis je graag, vooral binnen Europa? Dan ben je bij SRSCK op de juiste plek!

De SRSCK dames

SRSCK.com bestaat sinds januari 2012, opgericht door moeder en dochter. Ondanks het verschil in leeftijd delen ze veel. Ze houden van films, mode, Frankrijk, muziek en reizen. Ze zien schoonheid in de kleine alledaagse dingen.

De moeder, Frédérique, is moeder van drie tieners en werkzaam als tekstschrijver en communicatiestrateeg in de toeristische en culturele sector. Ze houdt van Frankrijk, mimosa, de geur van gebakken knoflook, de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren), fotografie, musea, films, haute couture en hotels (daar heeft ze een speciale liefde voor, ze zou het liefst in een hotel wonen.)

De dochter schrijft op het moment zelden omdat ze druk is met hele belangrijke dingen zoals films kijken, films maken, films schrijven en binnenkort aan de filmacademie studeren.

Over de jaren heen kregen we regelmatig ondersteuning van gastbloggers, waar we superblij mee zijn. We zijn dan ook altijd op zoek naar meer enthousiaste schrijvers!

Samenwerken met SRSCK

Wij staan open voor samenwerkingen mits het aansluit op ons online magazine. In de loop der jaren hebben we veel leuke samenwerkingen gehad. Heb je een vraag of een zakelijk voorstel? Of wil je ons een persbericht of een product toesturen? Neem contact op via frederique[at]srsck.com

Er zijn legio mogelijkheden voor een samenwerking. Denk aan o.a:

  • Persreizen, bestemmings- en hotelbeoordelingen.
  • Een redactioneel artikel over jouw product of dienst.
  • Reviews van producten en/of diensten.
  • Filmfestivals, -screenings en -premières.
  • Advertorials/gesponsorde post.
  • Winacties.

Tienerklets

Een paar punten van aandacht:

  • Er wordt altijd vermeld dat er sprake is van een samenwerking.
  • Wij geven altijd een eerlijke mening.
  • Het opsturen van een product ter review is vrijblijvend. Er is geen garantie dat deze daadwerkelijk besproken worden. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op voor andere mogelijkheden zoals een gesponsord artikel.
  • Mediakit en tarieflijst zijn op aanvraag

** Gesponsorde posts en advertorials zijn te herkennen aan dit logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »