SRSCK

Privacy Verklaring

Wij vinden jouw privacy belangrijk en zullen jouw gegevens alleen gebruiken voor de situaties zoals beschreven in deze privacyverklaring.
Wie zijn wij?
Je bent hier op de site van Srsck. Onder de naam Cake & Caviar zijn onze blogs te vinden bij de Kamer van Koophandel met het nummer 74046225. Wij zijn gevestigd in Den Haag.
Onze website adressen zijn https://www.srsck.com en http://www.cakeandcaviar.com.
Heb je vragen of wil je informatie dan kun je ons altijd mailen op info@cakeandcaviar.com
Wat verzamelen wij, en waarom
Wanneer jij een reactie achterlaat onder een van onze posts, dan vul je je naam en e-mail in, eventueel ook je website. Automatisch wordt dan ook het IP-adres verzameld. Dit laatste om spam te voorkomen. Wanneer je dus een reactie achterlaat op de site, dan is je naam zichtbaar. De andere gegevens zie ik (Frederique) alleen – omdat ik als enige, als beheerder van de site, bij de persoonsgegevens kan komen. Door het aanvinken van de checkbox bij de reactie ga je akkoord met het feit dat ik deze gegevens verzamel.
Ik geef deze gegevens aan niemand en gebruik ze verder ook niet behalve als ik contact moet opnemen i.v.m het winnen van een give-away. Bij winacties kan het ook voorkomen dat ik het sponsorende bedrijf de adresgegevens van de winnaar geef zodat ze de prijs kunnen opsturen. Meestal zal ik het verzenden voor mijn rekening nemen en dan worden de gegevens niet gedeeld.
Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
Google Analytics
Onze blogs gebruiken ook de welbekende cookies. Meer info over wat cookies zijn en doen kun je hier nalezen. Het is mogelijk omĀ cookies uit te schakelen of te verwijderen via de browserinstellingen.
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze blog gebruiken. Op deze manier kunnen wij bijhouden hoeveel bezoekers onze site trekt en nagaan welke artikelen worden gelezen. Op basis daarvan wordt de kwaliteit van onze sites constant verbeterd. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Mocht je van mening zijn dat er door onze sites niet correct wordt omgegaan met je privacy, neemt dan contact met ons op. Komen wij er samen niet uit, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens.
Dit recht heb je als bezoeker van Srsck en Cakeandcaviar. Neem contact met mij op via info@cakeandcaviar.com als je je gegevens wilt inzien, rectificeren of wissen šŸ™‚