SRSCK

About SRSCK

SRSCK is een lifestyle en filmblog, gericht op vrouwen van 35+. Een blog over moeder én vrouw zijn, over reizen (met tieners), Frankrijk, toffe kledingmerken, bijzondere kunst, leuke uitjes – en meer.

Daarnaast worden er  behoorlijk wat films en series bekeken in huize Srsck. Deze vind je dan ook terug op de blog!

Twee voor de prijs van één

Srsck bestaat sinds 2011, opgericht door moeder en dochter. Ondanks het verschil in leeftijd, moeder is inmiddels 40 én een beetje en dochter 18, delen ze veel. Ze houden van films, mode, Frankrijk, muziek en reizen. Ze zien schoonheid in de kleine alledaagse dingen.

De moeder, Frédérique, is alleenstaande moeder van drie tieners en werkzaam als tekstschrijver en communicatiestrateeg in de toeristische en culturele sector. Ze houdt van Frankrijk, van mimosa, van de geur van gebakken knoflook, van de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren), fotografie, musea, films en hotels (daar heeft ze een speciale liefde voor, ze zou het liefst in een hotel wonen.)

De dochter schrijft op het moment minder vaak omdat ze druk is met hele belangrijke dingen zoals muziek maken, films kijken (uit de jaren 80), films maken, films schrijven, pizza eten en binnenkort aan de filmacademie studeren.

Heel soms schrijven de jongens ook – over gamen maar ze gamen liever dan dat ze schrijven dus het blijft een zeldzaam gegeven.

Oh ja – de meeste artikelen schrijven we in het Nederlands maar we hebben de neiging om soms in het Engels te schrijven. Vergeef ons 🙂

Srsck dames

Samenwerken?

Wij staan open voor samenwerkingen zoals reviews, recensies, advertorials en winacties mits het aansluit op onze blog.

Heb je een leuk idee voor een samenwerking of wil je ons een persbericht of een product toesturen? Neem dan contact op via frederique[at]srsck.com

KvK 74046225

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.