About SRSCK

SRSCK is een online lifestyle- en filmmagazine met leuke en informatieve artikelen over films en series, (trein)reizen, Frankrijk, leuke shops, inspirerende exposities, de mooiste hotels, alle mooie kleine dingen in het leven en…nog meer films en series!

De SRSCK dames

SRSCK bestaat sinds januari 2012, opgericht door moeder en dochter. Ondanks het verschil in leeftijd delen ze veel. Ze houden van films, mode, Frankrijk, muziek en reizen. Ze zien schoonheid in de kleine alledaagse dingen.

De moeder, Frédérique, is alleenstaande moeder van drie tieners en werkzaam als tekstschrijver en communicatiestrateeg in de toeristische en culturele sector. Ze houdt van Frankrijk, mimosa, de geur van gebakken knoflook, de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren), fotografie, musea, films en hotels (daar heeft ze een speciale liefde voor, ze zou het liefst in een hotel wonen.)

De dochter schrijft op het moment minder vaak omdat ze druk is met hele belangrijke dingen zoals films kijken, films maken, films schrijven, pizza eten en binnenkort aan de filmacademie studeren.

Over de jaren heen kregen we regelmatig ondersteuning van gastbloggers, waar we superblij mee zijn. We zijn dan ook altijd op zoek naar meer enthousiaste schrijvers!

SRSCK dames

Samenwerken?

Wij staan open voor samenwerkingen zoals reviews, recensies, persreizen, advertorials en winacties mits het aansluit op onze blog.

Heb je een leuk idee voor een samenwerking of wil je ons een persbericht of een product toesturen? Neem dan contact op via frederique[at]srsck.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »