About SRSCK

SRSCK is een lifestyle- en filmblog. Een blog over films en series, (trein)reizen, Frankrijk, leuke shops, inspirerende exposities, de mooiste hotels en alle mooie kleine dingen in het leven en…nog meer films en series 🙂

De Srsck dames

Srsck bestaat sinds 2011, opgericht door moeder en dochter. Ondanks het verschil in leeftijd, moeder is inmiddels 40+ en dochter 19, delen ze veel. Ze houden beiden van films, mode, Frankrijk, muziek en reizen. Ze zien schoonheid in de kleine alledaagse dingen.

De moeder, Frédérique, is alleenstaande moeder van drie tieners en werkzaam als tekstschrijver en communicatiestrateeg in de toeristische en culturele sector. Ze houdt van Frankrijk, mimosa, de geur van gebakken knoflook, de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren), fotografie, musea, films en hotels (daar heeft ze een speciale liefde voor, ze zou het liefst in een hotel wonen.)

De dochter schrijft op het moment minder vaak omdat ze druk is met hele belangrijke dingen zoals films kijken, films maken, films schrijven, pizza eten en binnenkort aan de filmacademie studeren.

Heel soms schrijven de jongens ook – over gamen maar ze gamen liever dan dat ze schrijven dus…

Ook gebeurt het steeds vaker dat we ondersteuning krijgen van gastbloggers, waar we superblij mee zijn. We zijn dan ook altijd op zoek naar meer enthousiaste schrijvers!

Srsck dames

Samenwerken?

Wij staan open voor samenwerkingen zoals reviews, recensies, advertorials en winacties mits het aansluit op onze blog.

Heb je een leuk idee voor een samenwerking of wil je ons een persbericht of een product toesturen? Neem dan contact op via frederique[at]srsck.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.