lente vibes
|

Klaar voor de zomer: 5 jurken van Esprit

Twee halve zonnestraaltjes en ik stond alweer te springen van geluk. Ik kan over het algemeen niet goed tegen de kou maar deze winter is het helemaal erg geweest: ik ben sinds eind november praktisch aan één stuk door ziek geweest. Ik ben echt klaar voor de zon – kom op zon, zet even door!

Een beetje kleur

Met de Paasdagen ging ik mijn kledingkast opruimen en het viel me op dat het een en al zwart was. Hier en daar wat donkerblauw of grijs maar kleur was nergens te bekennen. Winterblues alom, zowel in als uit mijn kledingkast! Dan is het ook nog eens zo dat ik, doordat ik alsmaar aan het haasten ben, al snel in (slechte) oude gewoontes verval. Lees: ik ga voor comfort en gemak. Oftewel, ik liep de hele winter in spijkerbroeken, vormloze warme truien en platte warme schoenen. Ik ben daar wel echt klaar mee. Vind je het gek dat ik me hoogbejaard voel? Ik ga weer jurken dragen en vrolijke kleuren en prints! Hup hup, Fredje, even wat positieve energie er tegenaan gooien!

Op Polyvore

Ken je Polyvore? Ik was daar een paar jaar geleden verslaafd aan 😉 Het is een app/site waarbij je outfits kunt samenstellen. Het werkt heel rustgevend, net als inkleuren. Verstand op nul en mooie kleding bekijken en combineren. Hieronder zie je een paar sets die ik gemaakt heb.

Polyvore D&G
Zomerse set inclusief Dolce & Gabbana tas à 1940,- euro
McQueen Polyvore
Set met kleding en accessoires van Alexander McQueen

karen millen Polyvore
Set met Karen Millen jurk en Chiara Ferragni laarzen

Zoals je ziet heb ik een zwak voor dure merken en dat is dan ook meteen het leuke van Polyvore. Je kunt kledingsets maken die je in werkelijkheid never nooit zou kunnen kopen. Het werkt wel inspirerend en je kunt daarna op zoek naar de goedkopere varianten.

5 jurken van Esprit

Zoals je in de sets hierboven ziet ben ik op het moment van de jurkjes en de bloemetjes. Ik ging op zoek naar varianten die wat zachter voor de portemonnee zijn. Zo was ik de site van Esprit aan het doorspitten en zag daar veel mooie leuke kleren voor de zomer, inclusief een paar toffe jurken.

Over het algemeen houd ik, qua jurken, van uitlopende modellen en van soepele stoffen en kant. Ook neig ik vaak meer naar omdat je dan makkelijker kunt combineren met accessoires of met een vestje met een print. Deze vijf jurken zijn niet allemaal effen maar ik vond ze allemaal erg tof:

Esprit jurk
Jurk met kanten lijf en rok van tule
esprit rode jurk
Luchtige rode mesh jurk
esprit
Jurk van 3D organza met bloemenapplicaties
Esprit gele jurk
Gele midi-jurk van fijn crinkle-chiffon
esprit jurken
Chiffon jurk met bloemen en ruches

Zijn jullie ook klaar voor een zomerse garderobe? En kende jij Polyvore al?

S_icon_200pxl

Vergelijkbare berichten

17 reacties

 1. Wat een leuke jurkjes! Dan krijg je toch meteen zin in echt rokjes en jurkenweer. Heel stom, op vakantie draag ik jurkjes in overvloed en thuis bijna nooit.

 2. Polyvore kende ik nog niet. Maar ik vind het mooie jurken. In een mooi model ook. Ik houd van een wat wijdere rok.

 3. Ik kan niet wachten om weer wat ‘fleuriger’ door de workweek te gaan! Mooie jurkjes trouwens van Esprit! Ze hebben écht wel mooie dingen hé daar!

 4. Shirley Angel schreef:

  Mooie sets van Polyvore. Ik heb dan zo zin in de zomer. Dat setje van Alexander M queen is echt een musthave 😉

 5. ik vind het allemaal heel leuke en fleurige jurkjes, maar ik vind ze niet bij mij passen. Ik vind ze allemaal zo ..uhmmm…liefjes…

 6. Ik kende Polyvor nog niet, maar wat een super leuk jurkjes! Frisse kleuren ook. Nu inderdaad het mooie weer nog 🙂

 7. Prachtige jurken! Mijn moeder draagt een beetje de soort die je hierboven laat zien! Ik zelf vind me niet slank genoeg voor dit soort jurken, maar ik ben dus echt verliefd op de kleding van Karen Millen! Mocht ik mezelf ooit slank genoeg vinden, dan ga ik zeker een aantal items van dit merk kopen!

 8. De set van Alexander Mc Queen … wow! Ik ken Polyvore eerlijk gezegd niet. Ook vind ik het juist leuk om zelf combinaties te maken en dingen uit te zoeken. Ik koop bij voorkeur enkele stuks (key pieces noemde iemand het ook) die ik combineer met basic artikelen die ik zelf nog heb of koop. Een mooi overzicht overigens. Die jurk van Karen Millen … prachtig.

 9. Ja… ik ben klaar voor de zomer. Ik kan niet wachten. Kom maar op zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.