Ga naar de inhoud
Home » Win| Sieraden van KAYA sieraden

Win| Sieraden van KAYA sieraden

Kaya sieraden oorbellen
Moeder en kind sleutel en slotje van KAYA sieraden
Moeder en kind sleutel en slotje van KAYA sieraden

Sieraden, tassen en schoenen.: de droom van iedere vrouw! Tenminste…bij mij werkt dat niet zo. Ik heb 1 paar schoenen en wanneer die helemaal versleten is, dan koop ik een nieuw paar en sieraden…sja…daar ben ik enorm moeilijk in. Ik houd van verfijnd, vrouwelijk en van goede kwaliteit. Geen kettingen met grote moderne bling-bling plastic bollen of dat soort on-dingen. Dus toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik sieraden van KAYA sieraden wilde reviewen had ik het bijna weggeklikt, was het niet dat de naam van de webshop bij mij een belletje deed rinkelen. Ik las dus verder en ja hoor, ik kende de shop inderdaad omdat ik er eerder eens op had gekeken voor een kraamcadeau. Ze hebben namelijk een hele gave lijn van matching moeder en dochter sieraden. Je hebt bijvoorbeeld armbandjes met aan de ene een sleutel en aan de andere een passend slotje. Kijk, dat vind ik dan wel weer heel erg leuk!

Moeder en Kind sieraden van KAYA sieraden
Stoer armbanden setje van KAYA sieraden

Personaliseren

Bij KAYA sieraden kun je meerdere sieraden ook personaliseren wat ik altijd super vind voor een cadeau. Ik heb dan ook voor Sinterklaas een gepersonaliseerde ketting besteld voor mijn dochter. Ik heb haar naam erin laten graveren maar het is ook leuk om een citaat te kiezen of een zin uit een liedje. De ketting kregen we binnen enkele dagen al binnen, mooi verpakt in een cadeaudoosje met poetsdoekje. Al me al een erg geslaagd cadeau waar Dochterlief heel blij mee was.

kettingmetnaam

Wat mij vooral opviel was de mooie kwaliteit, wat ik zelf dus heel belangrijk vind. Er worden mooie materialen gebruikt voor de sieraden zoals Swarovski kristallen en zoetwaterparels. Daarnaast is het aanbod heel breed dus er is voor ieder wat wils. Er zijn veel verschillende kettingen, armbanden en oorbellen voor allerlei leeftijdsgroepen. Van baby tot tieners en natuurlijk ook sieraden voor de mama’s! Wat ik ook een pluspunt vind is dat de kinderarmbandjes verstelbaar zijn waardoor de kindjes er langer plezier van zullen hebben.

Ook aan zoontjes is gedacht :)
Ook aan zoontjes is gedacht 🙂

Kerstcollectie

Speciaal voor de kerstdagen heeft KAYA Sieraden tevens een elegante sieradenlijn voor baby’s, kinderen en mama’s. Alle armbanden en kettingen uit de kerstcollectie kunnen gepersonaliseerd worden met een speciale kerstbedel zoals ‘Mijn 1e kerst’ of ‘Kerst 2015’. Leuk als aandenken voor later!

Alle sieraden bij KAYA sieraden zijn overigens met de hand gemaakt en per verkochte sieraad doneert KAYA sieraden een bedrag aan stichting Eduki. Dat is een stichting die het mogelijk maakt voor kindjes in Gambia om naar school te gaan. Twee vliegen in een klap dus. Oh ja en tijdens de kerstdagen is er ook nog een speciale actie in de webshop: bij besteding boven €50 ontvangt elke klant gratis een zilveren kerstketting t.w.v. €21,95.

Win win win!

Helaas, de winactie is verlopen! De winnaar is Tamara!

In de kerstcollectie zijn er hele schattige oorbellen die ik bijna had uitgekozen voor de winactie die ik in samenwerking met KAYA sieraden mag doen maar last minute viel mijn oog op een heel mooi verfijnd armbandje dat wel feestelijk is maar ook na de kerstdagen nog gedragen kan worden. Het armbandje heet Frozen en je ziet ook meteen waarom 🙂 De kleine fans van de film zullen dit dus ook wel een heel mooi armbandje vinden maar het is niet over de top dus ook voor tieners zou de armband bijvoorbeeld heel mooi passen. De armband is verkrijgbaar vanaf maat 0-6 maanden tot aan 15 jaar.

Win dit Frozen armbandje
Win dit Frozen armbandje

Meedoen kan door ons te volgen op Facebook OF op Instagram. Laat vervolgens in de comments hieronder of op 1 van de kanalen (met een geldig e-mailadres!) aan wie je het Frozen armbandje cadeau wilt geven. Je kunt meedoen tot en met 21 december.

Succes!

S_icon_200pxl

5 reacties op “Win| Sieraden van KAYA sieraden”

  1. Superleuke actie!Ik doe heel graag mee voor mijn kleine buurmeisje van bijna 2 van mijn vorige huisje. Ze is vanaf dit jaar alleen met haar pappa en pappa’s zijn niet altijd even goed in leuke meisjes-dingen uitzoeken. Op deze manier wil ik graag proberen te helpen zorgen voor iets leuks voor onder hun kerstboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »