Ga naar de inhoud
Home » The voice of Holland seizoen 7: Liveshow 1

The voice of Holland seizoen 7: Liveshow 1

Roza Lozica

Door Zoontjelief

Eergisteren was de eerste Liveshow van The voice of Holland seizoen 7, en omdat ik TVOH superleuk vind en heel veel te vertellen heb erover en mijn familie het helemaal niet zo interessant vind en niet continu naar mijn Voice voorspellingen wilt luisteren ;), leek het mij een leuk idee om een artikel te schrijven over mijn favorieten, mijn voorspellingen, en meer! Weten jullie nog dat ik afgelopen seizoen had voorspeld dat mijn favoriet Maan ging winnen? Ik hoop dat je ervan geniet, ik zal elke week een stukje schrijven!

Als je de Liveshow nog wilt terugkijken, stop dan met lezen…spoiler alert!

Favoriet Roza Lozica

Laten we dan maar eens beginnen met mijn persoonlijke favorieten…

Roza Lozica, uit team Ali B, was er 1 van maar zij ging er helaas uit. Wat mij betreft heel erg onterecht. Als ik moest beoordelen op wat ik die avond zag zou ik haar DIK in de safezone zitten, maar ik mag dat niet kiezen… Zonde, ik vond haar zeker 1 van de beter zangeressen!

Behalve Roza zijn mijn favorieten:

Isabel Provoost, uit team Sanne: Haar stem is erg apart en ook heel erg mooi. En zij is zelf ook heel mooi 😉 Isabel was een van de drie finalisten bij The Voice Kids in 2014.  Romy, die er nu uit is, zat in diezelfde Voice Kids. In het filmpje hieronder zie je ze in de battle toen.

https://www.youtube.com/watch?v=svAEN8F4QbA

Ik vond Isabel om eerlijk te zijn bij the Voice Kids minder leuk/goed, maar haar blind audition in The voice of Holland was erg goed en ze heeft me daar zeker omver geblazen!

Pleun Bierbooms, team Waylon, natuurlijk! Ze is nog maar 17! Haar diepe stem raakt mij keer op keer! En als mijn moeder naast mij zit (al mijn gezeur over die cijfers aan te horen en zo) kijkt ze altijd op precies wanneer Pleun begint te zingen!! 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=S8hliPb1SJI

Leon Sherman, uit team Guus en Kirsten Berkx, uit team Sanne, vind ik te gek als ze maar de goede nummers krijgen. Vinchenzo Tahapary, uit team Ali B, is ook een toffe gozer met een toffe stem.

Oke, waarschijnlijk vragen mensen zich af waarom ik Dwight niet in mijn top lijstje heb gezet… Zijn auditie bij The voice of Holland was verschrikkelijk goed maar voor mij hield het na de battles op. Zijn Knock-Out raakte mij niet, en nu bij de eerste Liveshow ging hij een paar keer de mist in. Ik gun het hem natuurlijk van harte, maar ik zou het onverdiend vinden als hij wint… Ook al maakt hij wel kans.

Liveshow met cijfers

Het nieuwe Liveshow systeem bevalt mij op zich wel, maar ik moet mezelf stiekem heel erg inhouden om niet iedereen die ik niet leuk vind een 1 te geven en degene die ik leuk vind een een 10… Maar het lukt nog net ;)!!

Mijn hoogste scores gingen deze week naar Pleun, Roza, Kirsten en Vinchenzo (9 en drie 8,5en). Ik weet niet of mensen het eens gaan zijn met mijn mening over Kirsten, maar ze was uniek en ik vond het geweldig! 🙂

coaches tvoh

Wat ik zelf altijd leuk vind om te lezen zijn de voorspellingen van mensen dus ik ga nu gewoon even mijn voorspellingen op volgorde van 1-12 zetten (En geloof het of niet maar ik dacht serieus dat Sheela en Roza er als eerste uit zouden gaan maar ik vind het wel onterecht.)

Voorspellingen

Dit is wat ik denk dat er gaat gebeuren dit seizoen bij The voice of Holland:

12. Sheela/11. Roza Lozica/10. Katell Chevalier/9. Romy Weevers/8. Thijs Pot/7. Kirsten Berkx/6. Yerry Rellum/5. Leon Sherman/4. Isabel Provoost/3. Dwight Dissels/2. Vinchenzo Tahapary/1. Pleun Bierbooms

En voor de lol ook nog even wat ik zelf vind? Ach waarom niet. Dit is dus wat ik zou willen dat gebeurt:

12. Sheela/11. Romy Weevers/10. Yerry Rellum/9. Thijs Pot/8. Dwight Dissels/7. Katell Chevalier/6. Leon Sherman/5. Vinchenzo Tahapary/4. Kirsten Berkx/3. Isabel Provoost/2. Roza Lozica/1. Pleun Bierbooms

Ik hoop dat jullie hebben genoten van dit artikel!

Wie is jouw favoriet dit seizoen? Is het net als de meeste mensen Pleun, Vinchenzo of Dwight?  Of vind jij juist heel iemand anders leuk bij The voice of Holland? Ik wil het erg graag weten!

1 reactie op “The voice of Holland seizoen 7: Liveshow 1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »