Ga naar de inhoud
Home » Wie wint The voice of Holland vanavond

Wie wint The voice of Holland vanavond

voice of holland 6

Vanavond is de finale van The voice of Holland. Ik ben Zoonlief trouwens, ik schrijf niet heel vaak voor Srsck dus ik weet niet of jullie het weten, maar ik ben enorm fan van de Voice!

Ik weet van alle Voices die tot nu toe geweest zijn nog alle winnaars, finalisten, en wie hoever is gekomen. Als iemand vraagt wie ik het best vond uit de hele voice, weet ik zeker van elk seizoen wel 5 of 6 mensen op te noemen waarna mijn moeder en zus staan te kijken van: Uhhh.. Ik zit eigenlijk ook elke dag wel op internet een beetje te kijken naar de thuis meningen. Met andere woorden, grote fan hier! Daarom ga ik ook een stukje schrijven over mijn meningen, voorspellingen enz. Ik zou zeggen, Geniet ervan!

brace voice of holland 6

Liveshows

Na de eerste liveshows had ik al een beetje voorspelt wie er in de finale zouden komen.
Ik dacht dat sowieso Jennie, Brace en Maan de finale zouden halen. Ik zat te twijfelen tussen Dave, Ivan en Melissa wie de 4de finalist zou worden. Ik hoopte op Melissa, helaas is die eruit.

https://www.youtube.com/watch?v=TXDF1mVs06s

Halve finale

Nadat Neda en Ivan er al uit waren was ik wel voor Maan, Jennie en Melissa. Ik was op gegeven moment echt heel bang omdat Maan maar in de Dangerzone bleef. Ze zat zelfs tussen de laatste 2! Gelukkig bleef Maan en heeft zij in haar 2de optreden zich heel goed kunnen herpakken. Ze eindigde dan ook in de Safezone. Ik maakte me eerst minder zorgen om Melissa en Jennie.

Maar toen Dave doorging… Dat was wel even stom. Ik had er op gerekend dat Dave de finale uiteindelijk niet zou halen. Ik ben eigenlijk wel een beetje fan van Dave maar het was een beetje onwaarschijnlijk dat Brace eruit zou gaan. Toen ging Brace ook door, zoals ik al dacht. Jennie en Melissa waren daar nog! Na steeds meer views op Youtube en steeds meer verbetering was Melissa helaas degene die moest vetrekken. Jammer!

Maan wint voice of holland 6

Mijn voorspellingen: wie wint the Voice of Holland?

Ik heb nagedacht en ik denk dat het zo gaat eindigen:
Nadat iedereen een keer heeft opgetreden gaat Maan door, dan volgt Brace en dan Jennie. Dave gaat er dus denk ik de eerste ronde uit.

Dan mag iedereen nog een keer optreden, na die optredens gaan Brace en Maan door. Jennie gaat er dan denk ik uit. Aan het begin dacht ik dat Jennie zou winnen maar ze werd steeds minder publieksfavoriet. 3de plek: Jennie

Brace en Maan zingen allebei nog 1 keer. Ik denk dat het niet veel gaat schelen maar uiteindelijk wint Maan. 2de plek: Brace | Winnaar: Maan

https://www.youtube.com/watch?v=9YYdne-5w-A

Dat is dus wat ik denk dat er gaat gebeuren. Maar eigenlijk vind ik dat het uiteindelijk zo moet eindigen:

4de: Brace
Omdat het wel steeds hetzelfde blijft. Hij is wel steeds heel goed en heel gevoelig, maar hij blijft Nederlands zingen. Altijd hetzelfde. Ook al vinden de meeste mensen de kritiek van Anouk niet goed, ben ik het dus wel met haar eens.

3de: Dave
Dave is gewoon echt heel goed. Eigenlijk is het meer een kwestie van smaak. Ik zou Dave op 3 zetten maar ik vind Dave, Jennie en Maan gewoon heel goed.

2de: Jennie
Wow. Ja. Jennie, die uithalen de hele tijd. Ik vind dat Jennie Lena echt heel maar dan ook heel erg goed is. Haar auditie vond ik dan nog het meest schokkende. Positief schokkend dus 🙂 Gewoon wauw. Meer kan ik er niet echt aan toevoegen.

1ste: Maan
Maan is zo cool! Ik was vanaf dag 1 al verliefd op haar stem. Ik vind haar niet persé zo goed als Jennie maar ik vind haar stem echt prachtig. Ook heeft Maan een hele leuke uitstraling, en ookal mag ik daar eigenlijk niet op beoordelen, ik vind dat het haar wel helpt in haar optredens 😉 Go Maan!!!

Maan wint de finale

Vorig seizoen won mijn grote favoriet Kelly Cossee niet. Kijken of het Maan vanavond lukt?! Wie is jullie favoriet? Wie denken jullie dat de finale gaat winnen? Ik ben benieuwd! Nog een hele fijne avond en geniet van De Voice!

7 reacties op “Wie wint The voice of Holland vanavond”

   1. Nee ik ook niet inderdaad, maar wel toen ik haar liedjeskeuze hoorde gister…..niet zo handig gekozen. Te oud, haar duet was t rustig..
    Maar terechte winnares, die Maan! Mooie single!
    Nu wel een heel gedoe rondom haar single hè, dat ze vooral won door Hardwell..onzin, gewoon een slimme move en een geweldige single! En ze heeft echt de mooiste stem!

 1. De winnaar heb je goed. Ik had ook echt niet verwacht dat Jennie als eerste af viel. Ik had verwacht dat Dave als eerste af zou vallen. Maar ja publiek heeft toch heel anders gestemd. Zelf stem ik eigenlijk nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »