Ga naar de inhoud
Home » Win Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch (gesloten)

Win Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch (gesloten)

super smash bros ultimate

Leuk nieuws voor de Nintendo liefhebbers onder ons: wij mogen een exemplaar van Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch verloten! Super Smash Bros is een competitief vechtspel waarin personages uit verschillende spellen tegen elkaar vechten. Ken je de eerdere versies van de game? Wij hebben Super Smash Bros. Brawl voor de Wii en Super Smash Bros. voor de Wii U. Die waren al supervet dus dit belooft wat!

In de Ultimate versie zul je alle vechters uit de eerdere versie zien maar ook enkele nieuwe zoals Inkling uit Splatoon, Ridley uit Metroid, Simon Belmont uit Castlevania en Isabelle uit Animal Crossing. In totaal zijn er 70 vechters, via deze link zie je precies welke karakters dat zijn.

Ultimate omdat…

Wat is er nog meer nieuw in deze ultieme showdown? Reken op snellere actie, nieuwe aanvallen- en verdedigingstechnieken en nieuwe voorwerpen. Levels uit de eerdere games in de serie zijn verbeterd. Er zijn nieuwe verrassende ‘gevaren’ in de verschillende levels. Zo kan een level plotseling van vorm veranderen of kan er een gastpersonage zomaar opeens verschijnen.

Wat ook tof is, is dat je zelf de muziek kunt instellen tijdens de strijd. Niet dat je uit drie deuntjes er eentje uit mag kiezen, nee, er zijn meer dan 800 nummers beschikbaar.

Dankzij de verschillende spelstanden en opties kan iedereen de game spelen. Kies in Smash het level, bepaal de regels en ga de strijd aan met tot wel acht spelers tegelijk! Of vorm in Multismash een team van drie of vijf vechters en neem de vechters van het andere team te grazen.

Hoofdspirits en hulpspirits

Vechters kunnen hun krachten bundelen met spirits om nog sterker te worden. Hoofdspirits verbeteren de statistieken van je vechter en hulpspirits geven je vechter extra vaardigheden. Kies je hoofdspirit en hulpspirits en maak je vechter sterker dan ooit.

Mijn zoontje is amiibo-gek dus we komen om in die dingen! Je weet wel, dat zijn die kleine figuurtjes die je in games kunt gebruiken. Mocht jij dus ook amiibo’s hebben liggen, dan is het handig om te weten dat alle amiibo figuren uit de Super Smash Bros. serie worden ondersteund. Verder, ook niet geheel onbelangrijk: de leeftijdsclassificatie van Super Smash Bros. Ultimate is 12 jaar.

Doe mee en win (gesloten)

Lijkt de game je wat? Wil je Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch ook zo graag winnen? Doe dan snel mee met onze winactie. Heb je geen geduld? Bestel de game dan direct bij Nedgame of bij een van de andere game winkels.

super smash bros winnen

Wat moet je doen?

Vertel ons in de comments welke vechter er in een toekomstige editie van Super Smash Bros. toegevoegd zou moeten worden. That’s it! Je mag het zo gek maken als je maar wilt, het hoeft niet per se een game karakter te zijn. Misschien zou Nintendo jouw favoriete acteur moeten laten meevechten, of je huisdier, je buren, of waarom niet – je ex-man. Laat het ons weten!

Gefeliciteerd Sander Potstra!

De winactie loopt tot en met woensdag 13 maart. De winnaar wordt op hier op de site bekendgemaakt én ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

47 reacties op “Win Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch (gesloten)”

 1. Super leuk! Wij hebben sinds kort een switch en zijn dus nog op spelletjes jacht! Deze lijkt me super leuk ik doe mee! En wie er toegevoegd moet worden… hmmm, ik ga voor een vrouwelijke superheld, maar dan niet zo´n prinsesje of met een corset aan hahahahaha… Ik ga voor één met pijl en boog hihi

 2. Wat een leuk spel! Wij hebben ook een Nintendo Switch en mijn meiden spelen graag de spelletjes met Mario. Ook kijken ze graag YouTubers, dus een gevecht tussen Dylan Haegens en OnneDi zouden ze zeker wel leuk vinden!

 3. Ik zeg mijn oma van 95 een dame met pit een zeer jonge geest die haar mannetje staat en een vechtlust gelijk aan 100 sterke stoere mannen????

 4. Wil graag de hond van Duck Hunt nomineren! Zat me altijd uit te lachen als ik weer eens een eend liet ontsnappen. Heel irritant 🙂

 5. Shigeru Miyamoto, De Godfather van Nintendo
  Met als special power: slaan als donkey Kong, schieten als Link, springen als Mario!!
  Hoe gaaf!!

 6. Zonder twijfel onze bovenbuurman. Als ik de beste man hoor stampen weet ik zeker dat het een ‘heavy’ character zou zijn. Nadeel is wel dat ie zoveel drinkt dat ie de helft van de gevechten waarschijnlijk te laat is 😉

 7. Crash Bandicoot zou ik heel vet vinden. Mijn grote gameheld in battlegame.
  Draaiend vijanden van het platformen afwerpen of met een rocket launcher tegenstanders te lijf gaan, dit zou deze game nog veel leuker maken! 🙂

 8. Mijn schoonmoeder…. niet zozeer dat ik met haar zou kunnen spelen in de game maar eerder dat ik ‘ tegen ‘ haar zou kunnen spelen…. zeg nou eerlijk.. iedereen wil zijn schoonmoeder wel eens meters ver weg werpen;) en dat nog legaal ook! Haha

 9. Ik ga zeker voor Thor! Als hij een keer met zijn hamer slaat dan trilt de aarde. Thor is stoer, ziet er goed uit en is beresterk.

 10. Mijn kleinzoon zegt: Oma, jij moet in de nieuwe editie komen als vechter.
  Hij vindt mij een stoere oma.
  Stoer, nou…ja, ik sta in ieder geval altijd voor hem klaar en hij mag bij ons altijd even gamen, vandaar dat ik…..stoer ben!
  Ik doe heel graag mee voor hem.

 11. Deadpool!!!!
  Voor mij toch wel de leukste verfilmde”superheld” van de laatste jaren
  Ook erg handig in een vechtspel aangezien hij onsterfelijk is :p
  En daarnaast is Ryan Reynolds gewoon cute

 12. Ik doe graag mee voor mijn zoontje.
  Zou zelf wel een keer mee willen vechten in een game, lijk me helemaal geweldig om in game te spelen.

 13. Onze kat moet echt meedoen hier en die kan als bonus dan onze opa oproepen ,want als DIE zijn schoenen uitdoet rent iedereen vluchtend weg en heb je een vreedzaam gevecht want onze kat is best lui maar dan heb je wel een goeie amiibo om te winnen

 14. Wauw alle favoriete spelers gecombineerd!! We hebben de vraag een onze 2 kids gesteld en zij antwoordden: de buurvrouw! Haha echt een vervelende vrouw die de ballen van de kinderen lek steekt en klaagt dat ze te hard roepen. Ze zouden haar wel eens flink ervan langs willen geven??

 15. Ik doe graag mee aan deze winactie! En ik stem voor Prinses Elsa als vechter, zodat ik dit spel dan samen met mijn dochter kan spelen, die groot fan is van Frozen!

 16. Ik zou Geer en Goor wel willen toevoegen aan de game! Met een draagbare radio al hun hits afspelen en overdreven hard lachen zouden dan een paar van hun ‘moves ‘ kunnen zijn…Nou maar hopen dat ze niet zomaar opgeven omdat ze er geen kracht meer voor hebben……

 17. Mijn kids zijn dol op de Switch. We hebben nog niet heel veel spellen dus dit zou super leuk zijn om te winnen. Ze zeggen hier dat het hen leuk lijkt als Masha van Masha en de beer mee zou doen.

 18. Mijn dochtertje Juno Bouwman van 9, want als die boos is nou dan verslaat ze elke karakter in elke game. Hopelijk blijft ze met dit spel op de bank wel wat rustiger.Anders heeft papa het zo zwaar!

 19. Hallo, Weet je wat het is:het kan geen superheld zijn want dat zal ervoor zorgen dat kleine kinderen films gaan kijken voor kinderen van twaalf en ouder. We willen natuurlijk niet dat kleine kinderen bang worden of nachtmerries krijgen van films of series voor ouderen, dus
  een karakter voor kleine kinderen is beter, zoals: Mario of Pikachu.
  Het Karakter Dat ik zou hebben gekozen is Goomba.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »