Ga naar de inhoud
Home » Romcom fan? Win een jaarabonnement op WithLove (gesloten)

Romcom fan? Win een jaarabonnement op WithLove (gesloten)

withlove streamingdienst

Ken jij WithLove al? Het is een hardcore streamingdienst met allemaal heftige actiefilms. Haha nee grapje: WithLove is de meest romantische streamingdienst van Nederland met een aanbod van meer dan 250 romantische films. Ik mocht WithLove testen en ik kan je vertellen: leg de zakdoekjes maar vast klaar – het zwijmelseizoen is daar! (ja sorry, bijna Sinterklaas hè?!).

Zelf ook even testen? Dat kan, want ik mag jullie een maand gratis WithLove.tv aanbieden én ik mag 2x een jaarabonnement weggeven.

Mijn 5 WithLove tips

Het aanbod op With Love is veelzijdig, van comedy en feelgood tot drama (en niet alleen films maar ook series) maar romantiek is altijd wel aanwezig. WithLove is nou eenmaal zoet, zoeter en zoetst. Onder elke titel is er natuurlijk de welbekende beschrijving zodat je makkelijker kunt kiezen. De films kun je op alle apparaten bekijken, met of zonder de app, maar zelf keek ik gewoon op mijn laptop.

Ik stelde mijn eigen top vijf romantische films op With Love samen voor jullie.

The Rewrite/How to Write Love

Natuurlijk kan in het lijstje geen film ontbreken met de koning der romcoms: Hugh Grant. Ooit had scenarioschrijver Keith Michaels (Grant) het helemaal voor elkaar. Nu is hij gescheiden, brak en nadert hij de 50. Hij heeft al jaren geen grote productie meer geschreven. Met andere woorden, hij heeft centjes nodig en zegt daarom dan ook ja tegen een baan als docent scenarioschrijven aan een universiteit. Een mooie romcom met Bella Heathcote en Marisa Tomei.

Feast of Love

romantiek with love

Professor Harry Stevenson (Morgan Freeman) waakt als het ware over zijn vriendenkring in Oregon. Vanaf een afstandje ziet hij hun relaties veranderen. Van vriendschap tot verliefdheid en soms van verliefdheid tot verdriet. Meerdere kleine verhalen vormen dus het groter geheel. Alles in het teken van liefde, in al haar vormen. Een mooie cast met behalve Freeman ook Selma Blair, Greg Kinnear en Toby Hemingway.

For the Birds/Vir die Voëls

with love streaming

Dit is een Zuid-Afrikaanse film en alleen dat is eigenlijk al leuk omdat je praktisch alles verstaat maar soms ben je toch wel erg blij met de ondertiteling! De film begint voor het altaar. Een stel staat op het punt om te trouwen maar in plaats van ‘ja ik wil’ te zeggen, zegt de bruid opeens dat ze wil nadenken. Middels flashbacks komen we erachter waarom zij opeens zo twijfelt. Ik vond het een bijzondere en mooie film, ik moest er ook een paar keer goed om lachen. Ik houd van dit soort vondsten, ik had niet eerder van deze film gehoord!

A Moving Romance

streamingdienst withlove

Dit is je pure romcom, lekker verstand op nul en genieten maar. Het familiebedrijf Wilson’s gaat gebukt onder de moordende concurrentie van een van de grotere verhuisbedrijven. Dochter Olivia probeert met een van de werknemers, Scott, het bedrijf te redden. Scott wordt gespeeld door Keegan Allen (Toby uit PLL). Gewoon leuk en vermakelijk 🙂

My Bakery in Brooklyn

with love streamingdienst

Vivien en Chloe erven de bakkerij van hun tante Isabelle. Chloe wil een moderne draai geven aan de bakkerij terwijl Vivien ervoor wil zorgen dat alles hetzelfde blijft. Ze beslissen de winkel in twee delen te splitsen en runnen ze ieder hun eigen helft. Uiteindelijk zullen ze toch moeten leren samenwerken om de bakkerij (en meer!) te redden. Waarschuwing: Deze film moet je niet kijken wanneer je honger hebt.

Autumn in New York

En dan last but not least een gouwe ouwe, Autumn in New York (2000) met Richard Gere en Winona Ryder. Will is een echte playboy, die elke vrouw om zijn vinger windt. Totdat hij Charlotte leert kennen. De twee worden smoorverliefd op elkaar, en Will ontdekt eindelijk wat ware liefde is. Dan komt hij erachter dat Charlotte heel ernstig ziek is. Tranen met tuiten!

Xmas WithLove

Ik ben echt een zomermens en kan maar moeilijk die donkere grijze natte dagen doorkomen. Mijn beste remedie tegen de winterblues is dan ook feelgood films kijken onder een dekentje met warme chocolademelk. WithLove komt dus als geroepen.

Nu het ook nog eens het einde van het jaar is, staat de streamingdienst helemaal in het teken van kerst, het is dus Xmas WithLove. In december staat er elke dag seen nieuwe kerstfilm online (een soort van film-adventkalender dus)!

Winactie WithLove

Wil jij ook graag WithLove eens uitproberen? Wij mogen 2 lezers blij maken met een jaarabonnement t.w.v. €59,95.

Daarnaast kunnen onze lezers WithLove een maand gratis testen (i.p.v the usual 2 weken). Je betaalt wel 2 cent trouwens zodat je bankrekeningnummer gecontroleerd wordt. Dat is wel vaker bij streamingdiensten maar dan weet je dat 🙂 Aan het einde van de proefmaand kun je gewoon opzeggen, je zit nergens aan vast.

Hoe doe je mee? Het is heel eenvoudig!

  • Meld je via deze link aan voor een gratis proefabonnement van één maand (die heb je dus in je pocket).
  • Kies Srsck uit het dropdownmenu
  • Volg Srsck op Instagram

That’s it! Uit de aanmeldingen die via Srsck binnenkomen, worden er vervolgens twee winnaars gekozen. Je kunt tot 17 december meedoen.

Wat is in jouw ogen de aller-allerbeste romantische film ooit? Voor mij is het Dirty Dancing all the way! Die film is inmiddels meer dan 30 jaar oud en ik kan er nog steeds enorm van genieten.

28 reacties op “Romcom fan? Win een jaarabonnement op WithLove (gesloten)”

  1. Hier een grote fan van de feelgood films, met als favoriet Love Actually. Helaas ben ik de enige in huis en kijk ik het wel eens alleen, maar wel weinig hoor. Dus deze zender laat ik aan me voorbij gaan.

  2. Wat een leuk stukje heb je geschreven, ik moest bij de eerste zin al hardop lachen, je zette me op het verkeerde been. En als ik die films, die je beschrijft, zo bekijk, wil ik ze allemaal wel zien. Dit zijn het soort films, waar ik lekker in mijn eentje naar kan kijken en tegelijk kan haken. Meestal hoef je niet de hele tijd te kijken, maar kan je ook even je werkje wat aandacht geven. gr. Jeannet

  3. Wat grappig. Er is tegenwoordig voor ieder genre een streaming dienst. Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen 🙂 Fijn dat het je zo bevalt. Hoewel een leuke actie, sla ik hem toch over. Succes hier mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »