Win vrijkaarten voor de dansvoorstelling Laat Me (gesloten)

laat me dansvoorstelling

Isabelle Beernaert tourt langs Nederlandse theaters met Laat Me, een prachtige productie vol emotie, geïnspireerd door de grootmeesters van Vlaamse en Nederlandstalige chansons. De Belgische choreografe en theaterproducente is bekend als choreografe moderne dans voor So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle.

Beernaert weet haar publiek tot op het bot te raken met haar choreografieën. Haar grootste kracht is dat ze gevoelens – liefde, hartstocht, verdriet – helder en beeldend kan overbrengen via dans en beweging. In Laat Me zien we dat ook weer duidelijk terug.

Dans voor iedereen

Zoals je weet werk ik in de culturele sector. Ik heb in musea en in een theater gewerkt en wat ik telkens weer jammer vind, is dat het publiek veelal hetzelfde is. Kunstkenners komen naar het museum, dansers komen naar de dansvoorstellingen maar op de een of andere manier blijft het een vrij gesloten publiek. En dat is zo jammer, mensen.

Kunst is voor iedereen! Dans is voor iedereen! Je hoeft geen kunstkenner te zijn om geraakt te worden door een kunstwerk en je hoeft geen danser te zijn om ontroerd te worden door een dansvoorstelling.

So You Think You Can Dance

Tegenwoordig weten gelukkig meer mensen dansvoorstellingen te waarderen dankzij de komst van tv-programma’s zoals So You Think You Can Dance, Dancing with the Stars en The Ultimate Dance Battle.

Een goede dansvoorstelling doet niet onder aan een toneelstuk of aan een film. Het vertelt namelijk net zo goed een verhaal met muziek, dans, beweging, theater en vóór je er erg in hebt, wordt je erin meegezogen.

Laat Me

In Laat Me wordt ingezoomd op gevoel en op inleving. Hoe komt het dat iets je raakt of juist niet? Waarom vind jij een bepaald gerecht beter smaken dan een ander? Waarom staan je haren rechtop bij het horen van een bepaald muziekstuk? Isabelle gelooft dat dit voortkomt uit de bezieling waarmee iets wordt gecreëerd. De passie, de intentie die erachter zit, de roep van je hart. Wie je bent, écht bent, staat centraal in de voorstelling Laat me. Dit in combinatie met prachtige Nederlandstalige en Vlaamse klassiekers is een feest van herkenning!

Eerdere producties van de topchoreografe zijn o.a Ne Me Quitte Pas (2011), Red, Yellow & Blue (2013-2014) en Glass (2014). In 2011 was Beernaert de winnares van The Ultimate Dance Battle. In de video hieronder zie je een moderne choreografie door Isabelle Beernaert voor de finale van So You Think You Can Dance.

Extra tip! Isabelle Beernaert zal gedurende haar Laat Me tournee, een workshop en clinic tour persoonlijk begeleiden. Deze vinden plaats in het theater en/of op het toneel.

Winactie

Wil je twee vrijkaarten voor de dansvoorstelling Laat Me winnen? Vertel ons hieronder op welk nummer jij een keer zou willen dansen (nee hoor, je hoeft niet echt te dansen haha, vertel ons gewoon welk nummer je supersupersupermooi vindt). That’s it!

Extra kans

 • Srsck en Isabelle Beernaert volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op!
 • Delen of taggen levert ook een extra kans op.

Jouw naam kan dus in totaal 3 keer in de hoed! De actie loopt t/m 30 november.

Heb je niet gewonnen, maar wil je Laat Me zien? Bestel dan hier je kaarten. Via deze link kun je ook de data en locaties bekijken. Laat me is van november 2019 tot en met februari 2020 te zien in diverse theaters.

30 gedachten over “Win vrijkaarten voor de dansvoorstelling Laat Me (gesloten)

 1. Ik ken haar inderdaad als choreografe van So you think you can dance. Toen was is wel altijd onder de indruk van haar choreo’s. Ik laat de winactie even aan me voorbij gaan, omdat ik zie dat de voorstellingen niet heel dichtbij mij plaats vinden. Dan gun ik het liever aan een ander!

 2. Ne me quitte pas. Prachtig nummer en de uitvoering van de choreografie van Isabelle op dit nummer bij So you think you can dance heeft mij zo geraakt en een diepe indruk achter gelaten dat ik graag op dit nummer een keer zou willen dansen.

 3. Ha ha, op elk nummer wil ik wel dansen, maar mijn ritme gevoel laat mij behoorlijk in de steek. Maar een avondje kijken en genieten, dat kan ik heel goed

 4. Graag zou ik dansen op het mooie nummer : Take me to Church van Hozier.
  Zo’n mooi nummer waar ik een keer een documentaire over heb gezien een danser die nog een keer een dans voorstelling gaf in een oude kerk met dit nummer. Prachtig

 5. Heerlijk! Ik ga graag naar dansvoorstellingen en ben fan van haar sinds SYTYCD. Wat een geweldige vrouw! Dus ik maak graag kans.

  Ik wil dansen met mijn man (to be) op iets van Bruno Mars. Nummer maakt niet zo uit, maar als ik moet kiezen Finesse

 6. Poeh, dat is even heel anders dan ik had verwacht. Heel eerlijk is dit niet echt mijn ding. Ik houd enorm van dansen, maar dan toch net wat anders. Ook houd ik heel veel van muziek, maar dan meer jazz, soul, latin en de wat meer dansbare muziek. Ik doe dan ook niet mee aan de winactie maar wens diegenen die wel meedoen veel succes!

 7. Leuke actie ik doe graag mee! Ik zou graag willen dansen op NFWMB van Hozier omdat ik dit lied heel mooi en intrigerend vind door de sinistere vibe 🙂

 8. Bij deze wil ik graag mijn moeder opgeven, die zelf niet meer kan dansen. Ze heeft enorm genoten van Isabelle’s werk in RTL5’s ‘So You Think You Can Dance’ en ik zou haar graag verrassen met kaartjes voor deze voorstelling 🙂 Een van haar favoriete nummers is ‘Zeg me dat het niet zo is’ van Frank Boeijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »