Ga naar de inhoud
Home » Win Don’t Worry Darling op Blu-ray

Win Don’t Worry Darling op Blu-ray

don't worry darling

Goed nieuws, wij mogen een Blu-ray van de film Don’t Worry Darling met Florence Pugh en Harry Styles verloten. Lijkt deze spannende sci-fi thriller jou wel wat? Antwoord dan de vraag hieronder om kans te maken op de Blu-ray van Don’t Worry Darling.

Waar gaat Don’t Worry Darling over?

Don’t Worry Darling speelt zich af in de jaren 50. Jack (Styles) werkt aan het uitermate geheime Victory Project, onder leiding van de enigmatische CEO Frank (Chris Pine). Jack woont net als de andere werknemers in het idyllisch plaatsje Victory, midden in de woestijn. Elke ochtend rijdt hij naar werk terwijl zijn vrouw Alice (Pugh) met de andere partners geniet van de schoonheid van het stadje. De partners moeten niks, werken niet en er is verder ook niet veel vermaak in het stadje. Ze luieren wat bij het zwembad, gaan naar dansles en bakken en stofzuigen aan de lopende band.

Het leven lijkt perfect, het bedrijf voorziet in de behoeften van elke bewoner. Iedereen is blij, alles is mooi. Of is het te mooi om waar te zijn? Na een reeks onverklaarbare voorvallen, begint de droom langzaam maar zeker af te brokkelen.

Winnen (gesloten)

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft bericht ontvangen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de film en wil je de Blu-ray van Don’t Worry Darling winnen? Om kans te maken vertel je ons hieronder of op Instagram wat jij de hele dag zou doen als je in Victory zou wonen. That’s it! De actie loopt t/m 1-2-2023.

don't worry darling op blu-ray

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

Heb je niet gewonnen maar wil je de set graag hebben? De film Don’t Worry Darling is sinds vandaag verkrijgbaar op dvd, Blu-ray en 4K UHD.

** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen **

** Meer winnen? Kijk even hier! **

16 reacties op “Win Don’t Worry Darling op Blu-ray”

  1. Dat is niet zo moelijk…Als ik ook in Victory zou wonen zou ik de hele dag naast Harry Styles gaan liggen 😉
    Dat zou ik geen straf vinden.

  2. Niets moeten en niet werken klinkt geweldig om eindelijk toe te komen aan al die dingen waar ik nooit tijd voor heb. Uitslapen, boeken lezen, borduren, films en series kijken, uitgebreid badderen, het huis grondig schoonmaken en de zolder opruimen. Maar ja, na een paar weken heb je dat ook wel gezien en zou ik me waarschijnlijk kapot vervelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »