Ga naar de inhoud
Home » Filmrecensie: Gravity

Filmrecensie: Gravity

Gravity filmrecensie

Geschreven door Little Miss

Ik heb Gravity gezien in de bioscoop en het was heel indrukwekkend! Het was ook in 3D, dat was heel mooi! Gravity is een film voor kijkers vanaf twaalf jaar en soms wel heftig maar het is ook een hele gave film, dus ik heb er een filmrecensie over geschreven.

Het verhaal

Gravity film

Dr. Ryan Stone is voor het eerst in de ruimte maar door een ongeluk raakt ze los van de raket! Ze heeft nog maar weinig zuurstof en helemaal alleen zweeft ze door de ruimte..niemand kan haar horen! Maar gelukkig kan de ervaren astronaut Matt Kowalski haar vinden! Ze binden zich aan elkaar vast en zweven naar een groot, kapot ruimtestation.

Ze moeten afscheid van elkaar nemen want anders overleeft geen van beide het en Ryan moet zich zien te redden in de ruimte. Steeds vind ze weer een beetje zuurstof en elke keer dat ze weer naar aarde kan gaan gaat er iets mis! Zal ze het overleven?

Wat ik vond

GRAVITY

Op het begin was het soms wel een beetje eng omdat Ryan Stone en Matt Kowalski de enige overlevenden waren en dan had je lijken en een schrikeffect! Maar voor de rest van de film was het gewoon heel mooi gemaakt, best wel benauwend soms en heel spannend!

Heel soms was het zelfs wel een beetje saai, omdat er een stukje dan een beetje langdradig was. Sommige stukjes waren ook wel grappig. Wat ik wel heel indrukwekkend vond was dat het geluid dan heel hard werd, en dan was het opeens gigantisch stil! Echt helemaal geen geluid meer! Dat was wel cool.

Sandra Bullock en George Clooney acteerden heel goed. Er was ook een heel zielig stukje dat George Clooney en Sandra Bullock elkaar los moeten laten zodat Sandra Bullock het overleeft.

Algemene info

Gravity sandra bullock

Regie: Alfonso Cuarón

Acteurs: Sandra Bullock (Ryan Stone), George Clooney (Matt Kowalski), Ed Harris (stem), Orto Ignatiussen (stem), Phaldut Sharma (stem), Amy Warren (stem), Basher Savage (stem)

Muziek: Steven Price

Speelduur: 91 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »