romy voice of holland
|

The voice of Holland seizoen 7: Liveshow 2

Hoi, daar ben ik weer, gisteravond waren de tweede liveshows van The Voice of Holland seizoen 7! Emeli Sandé trad op en ja, ik heb het weer goed voorspeld ;). Ik ga weer eens mijn favorieten van deze week/mijn voorspellingen van volgende week noemen. Als je The Voice nog wilt terug kijken dan moet je nu meteen stoppen met lezen! Spoiler alert!

Katell en Romy

Ja hoor. Zoals ik al dacht, zijn Katell Chevalier en Romy Weevers eruit. Wat mij betreft ook wel terecht vanavond! Katell zong gewoon goed, maar ze ging weer in het Frans zingen wat mensen erg saai vonden denk ik. Ze zong een liedje van Guus maar ze had Brabant soort van vervangen door Parijs. Romy was dit keer goed, ze zong Don’t Let me Down, maar ze was wel minder dan de rest.

https://www.youtube.com/watch?v=XZ-SO75-89M

Waarom al die tienen?

Wat ik belachelijk vond is dat er opeens zoveel 10en werden gegeven gisteravond tijdens The Voice of Holland. Kirsten kan ik nog begrijpen, ik vond haar minstens een 9, en heb zelfs een 9,5 gegeven! Maar Dwight een 10? Romy een 10? Dat vind ik raar. Ik denk zelf dat Ali gewoon heel erg partijdig is voor Dwight, en dat Waylon hem probeert te dwarsbomen door Romy ook een 10 te geven…ofzo? Ik weet het niet, maar voor mij was Dwight een 8 en Romy een 7 dus die 10en zitten nog best ver weg.

Voor mij waren de knallers vanavond Kirsten en Leon. Leon zong Somebody to Love en Kirsten zong Birds. Zoals ik al zei kunnen die echt heel goed zijn als ze maar de juiste nummers krijgen! 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=NGoa1tNg9gw

Waar ik zelf wel bang voor ben is dat als Kirsten volgende week in de dangerzone terecht komt, ze er ook meteen uitvliegt door de thuisstemmen. Ik denk het niet maar er is zeker een kans dat ze dan wegmoet uit The Voice of Holland.

Voorspellingen voor volgende week

Mijn voorspellingen zijn ook veranderd! Pleun gaat denk ik nog steeds winnen, maar de rest is een beetje gehusseld.

Mijn voorspellingen na vanavond :
Ik denk dat Yerry en Thijs er volgende week uitgaan, als ze in de Dangerzone terecht komen tenminste.

12. Sheela/11. Roza/10. Katell/ 9. Romy/8. Yerry/7. Thijs/6. Kirsten/5. Isabel/4. Leon/3. Dwight/2. Vinchenzo/1. Pleun Bierbooms

Zelf wil ik graag dat Yerry en Dwight er de volgende keer uitgaan maar Dwight komt sowieso in de Safezone terecht dus dat wordt een No Go.

Wat vonden jullie van de liveshows deze week? Wie is jullie favoriet bij The Voice of Holland? Laat het me weten!

Groetjes, Zoonlief

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.