Spellen: Boom Boom Balloon

Boom Boom Balloon
Boom Boom Balloon

Geschreven door Little Miss

Regende het bij jullie ook zo hard vanmiddag? Code oranje heb ik niets van gemerkt, alleen dat ik doorweekt was omdat mijn moeder net tijdens de grote regenbui naar de supermarkt wilde!??! Daarna wilden mijn broertjes en ik dus echt niet weer naar buiten en zijn we spelletjes gaan spelen. Vind je het ook zo leuk om spellen te spelen met je vrienden of familie? Ik heb een heel leuk spel ontdekt: Boom Boom Balloon!

Het is een heel spannend spel omdat je niet weet wanneer de ballon knapt en knalt. Het spel gaat namelijk zo: je hebt een dobbelsteen, een houder, 9 stokjes en 10 ballonnen. (Wanneer de ballonnen op zijn maakt het niet uit want je kunt het ook met gewone ballonnen spelen. Die zijn gewoon hetzelfde en als je het leuk vindt kun je op gewone ballonnen een gezicht tekenen met een zwarte marker. )

boom boom balloon
Boom Boom Balloon

Eerst doe je de stokjes in de houder, dan blaas je een ballon op en plaats je die in de houder en dan gooi je de dobbelsteen. Je kunt 1, 2 en 3 gooien. Als je 1 gooit, kies je een van de stokjes en duw je die in de ballon tot je een “klik” hoort. Bij 2 doe je hetzelfde tot je twee klikjes hoort, en bij 3 dus drie klikjes. Je kan ook bijvoorbeeld als je drie gegooid hebt, drie verschillende stokken uitkiezen en bij elk stokje één klikje laten horen.

leuk spel
Boom Boom Balloon

Bij elk klikje komt er meer spanning op de ballon en is de kans groter dat hij gaat knappen! En als hij knapt door jou….BOOM! Dan heb je verloren! Echt heel leuk!

Je kunt het ook eigenlijk altijd wel spelen, het is voor alle leeftijden wel leuk (Misschien dat het voor sommige kleine kindjes wel te spannend is door de knal). Het is makkelijk dus ook voor kleine kindjes leuk maar ook voor de grotere kinderen is het echt lachen!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.