Kindermodel Fátima Ptacek

fatima ptacek

Als kleine uk van 7 voor Ralph Lauren

Fátima Ptacek is actrice en model. Ze is nog maar net 14 jaar oud (geboren op 20 augustus 2000) maar ze heeft al een cv waar je u tegen zegt. Fátima Ptacek is sinds ze zes jaar oud is als model aan het werk. Ze heeft in meer dan zeventig reclames gespeeld en in ontelbare modecampagnes gestaan, waaronder voor Ralph Lauren en Benetton.

Daarnaast is Fátima Ptacek sinds 2010 de stem van Dora de ontdekker en acteert ze steeds vaker. Haar eerste wat bekendere rol was in 2009 toen ze in The Rebound naast Catherina Zeta Jones speelde. Ze heeft met haar rol in Curfew in 2012, naast Shawn Christensen, ook veel (positieve!) aandacht getrokken.

curfew

Dit jaar heeft ze de Young Artist Award gewonnen voor haar rol in de film Tio Papi. Met andere woorden, het gaat hartstikke goed met de acteercarrière van Fátima Ptacek!!

Dit bijzonder dametje is multigetalenteerd. Fátima Ptacek doet het ook goed op sport gebied waar ze op hoog niveau turnt en schijnbaar ook erg goed kan paardrijden. Daarnaast zit ze op een of andere school voor super getalenteerde kids en is ze vrijwilligster bij verschillende goede doelen. Oh ja Fátima leert ook nog even Mandarijn Chinees tussen de bedrijven door 😉

Zoals het er naar uit ziet staat dit meisje sterk genoeg in d’r schoenen om niet zo’n drama-kindster te worden maar om uit te groeien tot een grote ster…eh…actrice/model/atleet/politica…naar iets goeds en groots in ieder geval, denken jullie niet?

1 gedachte over “Kindermodel Fátima Ptacek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »