Ga naar de inhoud
Home » Sylvia Geersen zoekt prins op het witte paard in De Bachelorette

Sylvia Geersen zoekt prins op het witte paard in De Bachelorette

De Bachelorette februari 2023

Zit je er klaar voor? Op donderdag 2 februari gaat een nieuw seizoen van De Bachelorette van start bij Videoland. Deze keer is het Sylvia Geersen die op zoek gaat naar de liefde. de Rotterdamse werd bekend als deelneemster van Hollands Next Top Model. In het eerste seizoen, in 2006, werd ze tweede terwijl Kim Feenstra er met de felbegeerde titel vandoor ging. Sinds 2011 heeft ze de catwalks en editorials verruild voor reality shows en spelprogramma’s. Je zag Sylvia Geersen onder meer in Expeditie Robinson, De Verraders, Shopping Queens VIPS en Special Forces VIPS.

Onstuimig liefdesleven

Sylvia Geersen heeft een onstuimig liefdesleven gehad. Wordt het succesvolle datingsprogramma de manier voor haar om eindelijk eens dat prins op het witte paard te vinden? Officieel is Sylvia als het goed is nog getrouwd met de Mexicaan Rogelio Castro Martinez. Ze zijn al jaren uit elkaar maar volgens het laatste nieuws weigert hij nog steeds de scheidingspapieren te tekenen. Zij trouwde overigens met de Mexicaan terwijl ze hem welgeteld elf dagen kende. Hopelijk doet ze het nu wat rustiger aan in De Bachelorette.

De heren/ JPF Photo

Zeventien single mannen

Net als widm speelt dit seizoen zich af in het mooie Zuid-Afrika. Sylvia zal de keuze moeten maken tussen zeventien begeerlijke single mannen. Er zitten best wat jonkies tussen en weinig echte mannen, meer jongens. Zou dat corresponderen met haar smaak? We lichten er sowieso graag vijf voor jullie uit, waarvan wij denken dat er een potentiële match inzit.

Jordy uit Almere

IT business consultant Jordy (31) heeft bedrijfskunde gestudeerd. Buiten werk is hij vaak te vinden in de sportschool, waar hij vijf à zes keer in de week traint. Hij beschrijft zichzelf als een lief, zorgzaam en sociaal persoon. Jordy vindt goede communicatie en variatie belangrijk binnen een relatie.

Jordy/ JPF Photo

Otman uit Harderwijk

Otman (44) is personal trainer in de sportschool. Hij is een ijdele man en vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Ondanks dat Otman stoer overkomt, helpt hij graag andere mensen en biedt hij een luisterend oor. Hij zoekt een maatje met wie hij alles kan delen.

Otman/ JPF Photo

Sam uit Arnhem

Sam (30) is projectmanager bij een hoveniersbedrijf en gaat elke zomer naar Kroatië om als zeilschipper te werken. Hij heeft actieve hobby’s zoals mountainbiken, surfen en zeilen. Sam heeft een positieve mindset en is een echte levensgenieter. Hij heeft een aantal relaties gehad en is nu op zoek naar liefde.

de bachelorette met Sylvia
Sam/ JPF Photo

Giancarlo uit Helmond

Giancarlo (31) werkt als interieurmonteur bij kantoorpanden. In zijn vrije tijd gaat hij graag uit met vrienden en houdt hij van stedentripjes, daarnaast is hij ook vaak te vinden sportschool. Sinds het overlijden van zijn broertje staat hij serieuzer in het leven en maakt hij zich niet druk om de kleine dingen.

deelnemers de bachelorette
Giancarlo/ JPF Photo

Robert uit Zuidland

Robert (36) werkt als manager bij een loodgietersbedrijf en volgt daarnaast een deeltijd HBO-opleiding managementtrainingen. In zijn vrije tijd sport hij graag en vindt hij het ook weleens leuk om met vrienden uit te gaan of een festival te bezoeken. Robert omschrijft zichzelf als eerlijk en loyaal, hij heeft zijn hart op de tong. Robert heeft elf jaar lang een relatie gehad en heeft samen met zijn ex een dochtertje van vijf.

de bachelorette

Elke week valt een kandidaat af tijdens de spannende rozenceremonie. Wie blijft over en verovert het hart van de 37-jarige Sylvia Geersen?

Kijk jij uit naar De Bachelorette?

1 reactie op “Sylvia Geersen zoekt prins op het witte paard in De Bachelorette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »