Ga naar de inhoud
Home » Win de film The Boy: Brahms’ Curse op dvd (gesloten)

Win de film The Boy: Brahms’ Curse op dvd (gesloten)

the boy winactie

Na het succes van The Boy (2016) keert Katie Holmes in The Boy: Brahms’ Curse terug naar het onheilspellende landgoed Heelshire. Wij mogen ter gelegenheid van de dvd release twee exemplaren verloten. Scroll omlaag om te zien hoe je een dvd van The Boy: Brahm’s Curse kunt winnen. Als je durft!

Het verhaal

Na een gewelddadige overval verhuizen Liza (Katie Holmes) en Sean (Owain Yeoman) met hun getraumatiseerde zoontje Jude (Christopher Convery) naar Heelshire Mansion. Ze zijn zich niet bewust van de angstaanjagende geschiedenis van het landgoed. Echt, maar hoe dan? Hebben die mensen nou nooit een horrorfilm gekeken? Dat huis schreeuwt gewoon ‘ik ben eng! Ren zo hard mogelijk weg!’.

Wanneer de kleine Jude de levensechte pop Brahms vindt, lijkt het wat beter met hem te gaan. Hij lijkt zich prima te vermaken met zijn nieuwe vriend. Wat het gezin echter niet weet, is dat de pop duivelse krachten bezit en deze vast en zeker zal gebruiken.

Niet verrassend, wel vermakelijk

Het tweede deel van The Boy kun je gewoon ‘los’ kijken. Je hoeft er het eerste deel niet voor bekeken te hebben. Alle clichés die je bij een horrorfilm kunt bedenken komen in Brams’ Curse voorbij. Het grote huis in the middle of nowhere, de naïeve ouders, de enge pop maar dat vind ik persoonlijk helemaal niet erg.

the boy II

Ik kijk dit soort films niet voor de geweldige dialogen of de originele insteek maar om vermaakt te worden en zo nu en dan even van mijn stoel te schrikken. Dat is gelukt. Prima filmpje.

Winactie (gesloten)

De winactie is gesloten en de winnaars hebben een mailtje ontvangen!

Wil je kans maken op 1 van de 2 dvd’s van The Boy: Brahm’s Curse? Vertel ons hieronder (of op Instagram) wat je zou doen als je deze pop in een bos zou vinden. That’s it!

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

*** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen ***

Niet gewonnen maar wil je de dvd toch graag hebben? The Boy: Brahm’s Curse is sinds vorige week op Blu-ray en op dvd verkrijgbaar.

De winactie loopt tot en met woensdag 17 juni. De winnaar ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

42 reacties op “Win de film The Boy: Brahms’ Curse op dvd (gesloten)”

 1. wat je zou doen als je deze pop in een bos zou vinden……………………

  Dan begin ik een festival en noem het Bospop

  Groet,
  Danny

  PS

  Ik volg Srsck op Instagram

 2. Mijn eerste reactie zou zijn dat ik me een hoedje zou schrikken en vervolgens zou ik het op het lopen zetten en de benen uit mijn lijf rennen. Voor mij too scary maar ik wens de liefhebbers van dit genre veel succes met deze winactie.

 3. wat je zou doen als je deze pop in een bos zou vinden……

  Snel een dikke tak zoeken en erop slaan en dan gat graven, pop erin , dichtgooien en heel veel , echt heel veel stenen erop leggen en dan supersnel wegwezen.

 4. Een mondharmonica aan zijn mond plakken, in het centrum neerzetten met een hoedje ernaast en dan maar hopen dat ik wat extra geld verdien met de nieuwste popmuziek!

 5. Waarschijnlijk heel hard gillen, (ik ben een echte angsthaas!) Volgens mijn zoon ben ik daar heel goed in. Ik moest hem beloven mee te doen en deze film samen te gaan kijken, mocht ik winnen.
  Ik volg je nu ook op Insta.

 6. Als ik die pop tegen zou komen in het bos, zou ik hem lekker laten liggen en heel snel weg gaan.
  Ik volg je ook op Instagram

 7. Ik denk dat ik heel hard weg ren, vooral als je zo pop tegen komt in een bos.
  Ben erg benieuwd naar de film , doe erg graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »