Ga naar de inhoud
Home » Winactie: win Rick & Morty op Blu-ray seizoen 1 tot en met 4

Winactie: win Rick & Morty op Blu-ray seizoen 1 tot en met 4

winactie blu-ray rick & morty

De eerste vier seizoenen van Rick & Morty zijn sinds vorige week beschikbaar op Blu-ray en dvd. Om dat te vieren mogen we één Blu-ray weggeven. Ben jij al fan van deze cynische wetenschapper en zijn nerveuze kleinzoon? Of moet je de avonturen van Rick & Morty nog ontdekken? Wil jij de eerste vier seizoenen graag in huis hebben, lees dan hieronder wat je moet doen op kans te maken op de Blu-ray.

Intergalactische avonturen

De eerste aflevering van de serie begint al apart en chaotisch wanneer de dronken wetenschapper Rick Sanchez de kamer van zijn tiener-kleinzoon Morty Smith betreedt om hem een verrassing te laten zien. Rick neemt Morty mee in een ruimteschip – gemaakt van afval – en tussen de bedrijven door dreigt hij om de mensheid uit te roeien en te ‘herstarten’.

Rick & Morty winnen

Dit is het begin van een hele reeks aan intergalactische avonturen die de cynische maar briljante Rick met zijn zenuwachtige kleinzoon mee zal maken. Het blijkt zo makkelijk nog niet om het normale gezinsleven (met moeder en vader Jerry en Beth en zus Summer) te combineren met de wilde interdimensionale perikelen!

Grappig en succesvol

Dat de ‘adult’ animatieserie erg succesvol is staat buiten kijf. Op Rotten Tomatoes staat de score van de critici op maar liefst 95% en van het publiek op 85%. De serie is overladen prijzen, waaronder 2 Emmy’s. Rick & Morty wordt gezien als één van de beste en meest grappige animatiereeksen die op tv te zien zijn. Of het jouw smaak is of een niet, Rick & Morty moet je eens gezien hebben.

De Amerikaanse sciencefiction animatieserie loopt sinds 2013 en is bedacht/gemaakt door Dan Harmon en Justin Roiland. Roiland spreekt daarbij ook de stemmen van zowel Rick als Morty in. Mocht je Solar Opposites kijken, dan is het leuk om te weten dat Roiland de stem van Korvo heeft ingesproken.

Mijn zoon is een groot Rick & Morty fan. Ik citeer “De willekeurigheid van deze serie in combinatie met de grofheid van Rick is simpelweg geweldig. Er zijn ook vaak verwijzingen naar films die erg leuk zijn zoals bijvoorbeeld naar Inception.”

Rick & Morty seizoen 1 tot en met 4

Bonusmaterialen

Op de Blu-ray zijn er veel bonusmaterialen, onder meer:

  • Animatics
  • Deleted Scenes
  • Deleted Animatic Sketches
  • Behind-the-Scenes Featurettes
  • Inside the Episodes
  • Directing Rick and Morty
  • Animation Challenges
Pickle Rick

Winactie Rick & Morty (gesloten)

De winactie is helaas verlopen! De winnaar heeft een mailtje ontvangen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een Rick & Morty seizoen 1 tot en met 4 Blu-ray winnen? Vertel ons dan hieronder (of op Instagram) waar jij enorm van kan lachen. That’s it!

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed. De winnaar ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! De actie loopt tot en met 9/9/2021. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen. Succes!

Rick & Morty seizoen 1 tot en met 4

Heb je de winactie niet gewonnen? Rick & Morty is op Netflix te zien (seizoen 1-5) en Rick & Morty seizoen 1 tot en met 4 is op Blu-ray en dvd verkrijgbaar.

** Meer winnen? Kijk even hier! **

16 reacties op “Winactie: win Rick & Morty op Blu-ray seizoen 1 tot en met 4”

  1. De flauwste dingen zorgen ervoor dat ik in lachen uitbarst, maar het meeste als ik bij m’n vriendinnen ben en het is gezellig op het terras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »