| |

Win | Sherlock Gnomes nu in de bioscoop (Gesloten)

De tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet strijken vandaag neer in de Nederlandse bioscopen! Ken je die versie van Romeo en Julia nog? De blauwe tuinkabouters versus de rode tuinkabouters en een disturbing kikker staan mij in ieder geval nog glashelder bij. Kan ook bijna niet anders want mijn kids hebben Gnomeo & Juliet toen (2011) gekeken en herkeken en herkeken. Ze vonden hem hilarisch. En nu is Sherlock Gnomes er. Scroll ook even naar beneden want je kunt een heel tof Sherlock Gnomes pakket winnen!

nu in de bios

Het verhaal

Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie in Londen aankomen, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in de stad alle tuinkabouters aan het ontvoeren is! Wanneer Gnomeo en Juliet thuiskomen ontdekken ze dat iedereen in hun tuintje weg is. Ze schakelen de hulp in van de enige echte … Sherlock Gnomes.

De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt de tuinkabouters op een spannend maar vooral komisch avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.

Ik zou wel aanraden om de film in het Engels te zien want…Johnny Depp 😉 maar de film is te zien in zowel de originele versie als de Nederlandse.

Winactie

Wij geven 2 Sherlock Gnomes pakketten weg. In elk pakket zit een knuffel, een tas om zelf in te kleuren, een sleutelhanger en een vel met neptattoos. Cool toch?

winactie

Wat moet je doen?

Vertel ons hieronder of op Facebook of op Instagram voor wie jij het pakket wilt winnen. That’s it!

Extra kans:

Srsck volgen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op.

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed 🙂

Deze winactie is open voor deelnemers uit NL en BE. De winactie loopt tot en met woensdag 25 april. De winnaar wordt op FB bekendgemaakt en ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

Vergelijkbare berichten

41 reacties

  1. haha nee, snap ik. Mijn zoontje begreep ook niet waarom we de pakketten weg gingen geven, hij wilde het ook liever zelf houden 😉

 1. ik kende ze niet, maar heb al wel de trailer gezien. Grappig hoor, maar ik laat het winnen over aan mensen met jonge kinderen 🙂

 2. Ik pas even, we hebben zelf namelijk geen kinderen dus ik hoop dat je er iemand anders blij mee kunt maken. Die film lijkt me trouwens wel erg leuk.

 3. Kristel brouwers-dijkhuizen schreef:

  Dit lijkt me super leuk met mijn zoontje die heeft het momenteel alleen maar over de bioscoop naar de film ferdinand wacht hij nu echt op de sherlock gnomes haha super schattig en leuk natuurlijk.

 4. Anna Knapen schreef:

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia. Zij is ons eigen nieuwsgierige, ontdekkende tuinkaboutertje.
  Ze zou zo de hoofdrol in deze film kunnen spelen.

 5. Laura K schreef:

  Super leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontjes. Ik weet zeker dat ze de goodies van Sherlock Gnomes helemaal te gek gaan vinden! 😀

 6. Viv Schobben schreef:

  Mijn zoon van 7 vindt alleen al de reclame te gek haha! Dus het zou een TOP cadeau voor hem zijn! Ik doe ook graag mee!

 7. Die titel 🙂 Ik wil wel zo een pakket winnen voor de kindjes van vrienden.

 8. Peggy Elizen schreef:

  Voor mijn kinderen omdat ze me vaak zo noemen, ik ben maar 165cm en mijn jongste dochter van 12 jaar is nu al 180cm.
  Dan kunnen ze eens echte Gnomes zien.

 9. elisabeth maria martina schreef:

  mijn kleindochters gaan uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 10. Carolien schreef:

  Voor mijn nichtje Fé zou ik deze prijs graag willen winnen!

 11. Mirjam Hellingman schreef:

  Echt iets voor mijn tweelingdochters!

 12. chris de haas schreef:

  ik wil dit winnen voor mijn dochtertje.. ze is gek op kabouters, dus zal ze de film zeker leuk vinden

 13. Adriana de Ruiter schreef:

  De eerste film is de absoluut favoriete film van onze pleegzoon, dus ik zou hem heel graag met dit pakketje willen verrassen! 😀

  1. Adriana de Ruiter schreef:

   Oh ja en ik volg op facebook én instagram! (hoe meer kans hoe beter natuurlijk! 😀 )

 14. Will langenberg schreef:

  Graag doe ik mee voor mijzelf om de goodies van deze leuke film te verdelen onder mijn kleinkinderen. Wat zullen ze dat leuk vinden.

 15. Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn twee kinderen Nicky en Sam.
  Zullen ze prachtig vinden.

 16. Leuke actie!! Ik waag heel graag een kansje op dit leuke pakket voor mijn oppaskindje. Zij vertelde mij vorige week maandag dat ze graag eens naar deze film zou gaan. Dus hoe tof zou het zijn als ik haar daar mee naartoe neem en dan als extra verrassing dit pakket kan geven als blijvende herinnering 😀

 17. Thomas Geurts schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Lynn en mijn zoontje Dex!

 18. melissa schreef:

  Leuk. onze elise zei al dat het haar aan de smurfen doet denken en ze is gek op spulletjes van films dus ik doe graag voor haar mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.