Ga naar de inhoud
Home » Win | Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Win | Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Vanaf 25 mei draait ein-de-lijk de nieuwe Pirates of the Caribbean!! Salazar’s Revenge is het vijfde deel. Wij gaan op het strand op Scheveningen kijken. Ik ben gek op openluchtbioscopen en een piratenverhaal zo bij zee is helemaal tof. De vier eerste delen van Pirates of the Caribbean zijn op het moment via Netflix te bekijken, wij hebben thuis dan ook een marathon achter de rug. Het viel me op dat hoeveel jaar er ook tussenzit (de eerste PotC kwam uit in 2003!), Johnny Depp nog steeds even knap is en helemaal niet ouder lijkt te worden. De wondere wereld van make-up. Anyway, om het te vieren mogen we een Pirates travel pouch en een Pirates notitieboek weggeven!

Het verhaal

Deze keer krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar gespeeld door Javier Bardem (de aantrekkelijke Spaanse acteur die getrouwd is met Penelope Cruz maar in deze film ziet hij er behoorlijk ranzig uit;)). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, en Jack Sparrow in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij samenwerken met astronoom Carina Smyth (gespeeld door Kaya Scodelario, bekend van The Maze Runner) en met de jonge zeeman Henry (gespeeld door Brenton Thwaites, een Australische acteur die o.a een kleine rol in Maleficent speelde).

salazar's revenge

Een groot gedeelte van de oude cast is weer terug voor dit vijfde avontuur: Geoffrey Rush kruipt opnieuw in de huid van kapitein Barbossa en Kevin R. McNally is Joshamee Gibbs, de trouwe kameraad van Jack Sparrow. Er is deze keer ook weer een rol weggelegd voor een bekende muzikant. In het vierde deel, On Stranger Tides, zagen we Keith Richards voorbijkomen als de vader van Jack. Nu is er een kleine rol weggelegd voor Paul McCartney.

Paul McCartney Disney

De adviesleeftijd voor Salazar’s Revenge is 12 jaar, net zoals de andere delen maar let op, sommige stukken kunnen best heftig zijn. In deel 4 vonden mijn kinderen de scene met de zeemeerminnen bijvoorbeeld indrukwekkend.

Win win win!

Helaas is deze winactie verlopen! De winnaar heeft een e-mail ontvangen.

Wil je de travel pouch en het notitieboekje van Salazar’s Revenge winnen? Winnen is heel makkelijk: Vertel ons hieronder of op Facebook waarom jij de Pirates of the Caribbean leuk vindt!

salazar's revenge

Extra kans:

Srsck volgen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op.

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed 🙂

salazar's revenge winactie

Deze winactie is open voor deelnemers uit NL en BE. De winactie loopt tot en met zondag 24 mei door. De winnaar wordt op Facebook bekendgemaakt en ontvangt op 25 april een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

S_icon_200pxl

16 reacties op “Win | Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge”

  1. Ik vind de films leuk en dan vooral Johnny natuurlijk 😉 Maar ik ben niet zo’n grote fan en sla over, ik gun het liever iemand anders dan die er wel echt heel blij mee is.

  2. Altijd weer leuk de Pirates of the Caribbean, je wordt meegesleept in een geweldig avontuur vol pirate en vreemde werelden. Ik ben daarnaast een enorme Johnny Depp fan, dus deze film mag ik niet missen.

  3. Jaaaa Johnny Depp ??? die bekijk ik graag op een groot scherm :). Tot nu toe zijn alle pirate films fantastisch, dus deze wil ik ook zeker bewonderen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »