Competencia Oficial met Penelope Cruz winactie

winactie competencia Oficial

De Spaanse film Competencia Oficial met Penelope Cruz, Oscar Martínez en Antonio Banderas is sinds deze maand op video on demand te zien. Wij mogen 2x een Pathé thuis code weggeven zodat je ook van deze scherpe satire kunt genieten. Competencia Oficial steekt de draak met de filmwereld. Het Argentijnse regisseursduo Mariano Cohn en Gastón Duprat houdt daar wel van. Eerder dreven ze de spot met de literaire wereld (The Distinguished Citizen, 2016) en met de kunstwereld (My Masterpiece, 2018). Nu moeten filmsterren en filmfestivals het ontgelden. Beetje bij beetje wordt elk denkbaar symbool van de zevende kunst vernietigd – letterlijk en figuurlijk. Competencia Oficial is bij vlagen hilarisch, soms een beetje flauw, maar de cast heeft duidelijk lol en dat werkt aanstekelijk.

Small Dick Energy

Een miljardair wilt vóór zijn dood een blijvende stempel op de wereld drukken. Hij zou een brug kunnen bouwen, uiteraard met zijn eigen naam erop, of wellicht een succesvolle film kunnen maken. Zo gezegd, zo gedaan. Hij koopt de onbetaalbare rechten van een succesvol roman die hij nooit gelezen heeft en hij huurt de beroemdste regisseur van het moment in, Lola Cuevas (Penelope Cruz) om het project uit te voeren.

Zij kiest twee grote acteurs met nog grotere ego’s voor de twee hoofdrollen. Hollywood hartenbreker Félix Rivero (Antonio Banderas) moet met de grensverleggende theateracteur Iván Torres (Oscar Martínez) samenwerken. Beiden zijn onwijs pretentieus en ze gunnen elkaar het licht niet in de ogen. Ter voorbereiding van de draaidagen, werken de twee acteurs samen met Lola aan de bizarre opdrachten die zij bedenkt. Hierbij worden Felix en Iván met zowel elkaar als hun eigen prestaties geconfronteerd en is het maar de vraag of er nog iemand overblijft als de camera’s straks echt beginnen te draaien.

Thema’s die aan bod komen zijn onder meer de behoefte aan prestige en erkenning in de filmindustrie, het creatieve proces achter een film, de verschillende acteerscholen en de spanningen tussen acteurs en filmmakers met verschillende achtergronden. De dialogen zijn goed geschreven, de regie is on point en het verhaal is lekker creatief. Competencia Oficial is een vermakelijke droogkomische film met veel zelfspot en een grote dosis small dick energy.

Winactie Competencia Oficial (gesloten)

Helaas, deze winactie is voorbij. De winnaars hebben al bericht ontvangen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de film? Wij mogen twee vouchers weggeven voor Competencia Oficial op Pathé Thuis. Om kans te maken op één van de twee codes vertel je ons hieronder of op Instagram wie in jouw omgeving het grootste ego heeft. Is het bijv. je buurman, de bakker of je ex? That’s it! De actie loopt t/m 23-1-2023.

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen **

Meer winnen? Kijk even hier!

17 gedachten over “Competencia Oficial met Penelope Cruz winactie

  1. Als ik de stem van Antonio Banderas hoor dan krijg ik kippenvel. Haha! Ik vindt zijn stem altijd zo mooi, diep en mannelijk. Wat een toffe win actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »