Ga naar de inhoud
Home » All Inclusive in de bios | Voorspelbare romcom met Jennifer Hoffman

All Inclusive in de bios | Voorspelbare romcom met Jennifer Hoffman

film all inclusive

De nieuwe Nederlandse film All Inclusive verrast niet, laten we dat voorop stellen, maar dat doen romcoms zelden. Wat dat betreft is All Inclusive prima kijkvoer (verstand op 0) voor een avondje uit met vriendinnen in combinatie met een hapje eten achteraf. Je kent het wel, gewoon gezellig. Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) komen met hun twee tieners, Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en Bink (Bing van Son) aan op Bonaire voor een welverdiende vakantie op een zonovergoten picture perfect all inclusive resort. Sylvie vindt dit – van alle mogelijke momenten – het ideale moment om tegen Jacco te zeggen dat ze een ‘relatiepauze’ wilt. Dat belooft een mooie vakantie te worden…

Zon, zee, midlife crisis

Ik had All Inclusive een minder leuke film gevonden, had het zich afgespeeld tijdens een skivakantie in Oostenrijk. Ik word nou eenmaal vrolijk van zon, zee, strand, cocktails, muziek. De setting is gewoon lekker zomers en gezellig. En damn girl, wat heeft Jennifer Hoffman een goed lijf! Verder is de film All Inclusive hartstikke voorspelbaar en de grappen zijn over het algemeen niet erg geslaagd, maar iedereen doet zijn best en de sfeer zit er goed in. Frank Lammers is ook van de partij in een van de bijrollen.

Aiko Beemsterboer is overigens wel top als de rebelse 17-jarige dochter Loïs. Aiko ken je misschien nog van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank, waarin ze de rol van Anne Frank vertolkte. Ook Matthijs van de Sande Bakhuyzen is vermakelijk als irritante love interest. Wat dat betreft heeft Sylvie het ook niet bepaald makkelijk, ze mag kiezen tussen een man die in een midlife crisis zit en overal om zeikt én een zelfingenomen man die zichzelf heel wat vindt en het liefst 24 uur per dag naar zichzelf zou kijken in de spiegel. Als ik Sylvie was, dan zou ik heel hard wegrennen.

Terwijl Jacco en Sylvie door alle huwelijksperikelen gaan, zijn zoon en dochter heel ergens anders mee bezig. Loïs is vastbesloten een leuke jongen te scoren en Bink is op zoek naar zichzelf én naar waardering van zijn vader. Kortom, alle gezinsleden zorgen voor heel wat drama op het resort. Als kijker krijg je soms ook best een beetje last van plaatsvervangende schaamte!

Srsck score ★★

Nederland, 2022. Komedie van Aniëlle Webster met o.a. Tibor Lukács, Jennifer Hoffman, Aiko Mila Beemsterboer, Bing van Son

De film All Inclusive draait sinds deze week in de bioscoop.

4 reacties op “All Inclusive in de bios | Voorspelbare romcom met Jennifer Hoffman”

  1. Ik zag toevallig gister een aankondiging van deze film voorbij komen. Hij lijkt mij enig, want ik ben dol op romcoms. Niet zozeer op Nederlandse films, maar volgens mij is deze wel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »