Countdown: win de dvd van deze spannende horrorfilm (Gesloten)

dvd countdown

Eind maart verscheen de spannende horrorfilm Countdown uit op dvd en Blu-ray. Brrrrrrr…..Wij mogen twee exemplaren van de dvd verloten. Scroll omlaag om te zien hoe je een dvd van Countdown kunt winnen.

Het verhaal

Een groep jongeren ontdekt toevallig een app, genaamd Countdown, die tot op de seconde kan voorspellen hoe lang ze nog te leven hebben. Aangezien dit een horrorfilm is, hoef ik je niet te vertellen dat dit niet goed afloopt.

Wanneer een patiënt de jonge verpleegster Quinn (Elizabeth Lail, je weet wel, die actrice uit You) vertelt over de app, wordt ze nieuwsgierig. Natuurlijk downloadt ze de app, samen met enkele collega’s. Ja, ze downloaden er maar op los in Countdown. Ik zou zelf dus echt nowhere in de buurt van die app komen.

Ze vinden het allemaal heel grappig maar de lol is er snel vanaf wanneer Quinn ziet dat ze nog maar bijster kort te leven heeft. Dit is het begin van een bloedstollende (valt wel mee eigenlijk want het is allemaal best luchtig maar ik vind het een mooi woord) race tegen de klok. Ze moet niet alleen zichzelf maar ook haar jonger zusje zien te redden. In minder dan 3 dagen moet ze een manier vinden om aan de dood te ontsnappen!

Kijkt lekker weg

Ik houd niet van hele enge horrorfilms, ik ben best een bangerik wat dat betreft, maar ik kijk wel graag naar een spannende film. Zo’n film waar je even totaal in zit. Dat is Countdown wel. Niet heel erg eng maar wel spannend. Er zit lekker tempo in en de film kijkt gewoon lekker weg.

De film had behoorlijk slechte kritieken maar als je geen diepgang of indrukwekkende acteer skills verwacht, is het echt wel gewoon een lekker filmpje. Het leidt af, het is snel, spannend. Prima dus. Ik heb me vermaakt. Heb je Escape Room gezien? Als je die vermakelijk vond, dan denk ik dat je ook van Countdown kunt genieten. Zie het maar als een horror maar dan de light versie ervan, zo’n tienerversie bij wijze van.

Winactie (gesloten)

Allemaal nog bedankt voor het meedoen. En wow wat een heftige antwoorden zaten ertussen! Wij hebben inmiddels geloot en de winnaars hebben een mailtje ontvangen. Gefeliciteerd Nina en Anja!

Wil je kans maken op 1 van de 2 dvd’s van Countdown? Vertel ons hieronder (of op Instagram) waar je heel erg bang voor bent. That’s it!

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

*** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen ***

Niet gewonnen maar wil je de dvd toch graag hebben? Countdown is sinds eind maart op Blu-ray en op dvd verkrijgbaar.

De winactie loopt tot en met dinsdag 14 april. De winnaar ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

49 gedachten over “Countdown: win de dvd van deze spannende horrorfilm (Gesloten)

 1. Waar ik bang voor ben, voor het covid19 virus niet zo zeer voor mezelf maar wel voor mijn partner. Als ik het krijg kan ik haar besmetten en dat kan voor haar fataal worden. Ik ga daarom ook alleen de deur uit als het niet anders kan. Gelukkig kan ik thuis werken.

 2. ik vind clowns verschrikkelijk…. en grote koeien, die vrij in de natuur mogen lopen… daar ga ik met een hele grote boog omheen haha

 3. Deze film zou ik wel winnen zien. Spannend maar toch niet heel eng dat past wel bij mij. Spinnen zijn toch echt mijn grote angst. Vooral van die snelle grote!

 4. Muizen! We hebben er een tijdje geleden eentje in huis gehad die via de trap naar de slaapkamer was gegaan en ik kon niet slapen voordat hij gevangen was.

 5. Waar ik het meest bang voor ben zijn slangen en krokodillen. Deze dvd lijkt mij erg spannend en doe graag mee aan deze winkans.

 6. Ik ben zelf erg bang nu, vooral in deze tijd, om me heel eenzaam te voelen of te zijn.
  Ben bang dat het erin sluipt, dat lijkt me het ergste wat er is!
  Maar deze spannende film houdt me sowieso wel even van die gedachte weg 😉
  Ik hoop dat ik win! 🙂

  Succes allemaal!

 7. Nou ik ben bang dat ik geen goede reden kan bedenken waardoor ik de film niet win! Dat is pas iets om slapeloze nachten van te krijgen.

 8. ik ben bang om ziek te worden of mensen om me heen te verliezen dus doen we er met zn alleen in de gehandicapten zorg erg ons best om samen sterk te staan

 9. Ik ben heel erg bang voor dat als ik morgen wakker wordt, het hele Corona-virus een boze droom was en dat ik toch eindexamen moet doen

 10. Mijn angst is half waar geworden. Ik was altijdbang voor een virus waardoor er veel doden zouden vallen… en dat mensen daarna in zombies veranderen (dat gelukkig nu nog niet 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »