Win de dvd van Niks te Melden – het eerste seizoen

niks te melden recensie

Afgelopen maand kwam er een nieuwe Nederlandse comedyserie op dvd uit, Niks te Melden. Het is een politieserie maar verwacht vooral geen vette achtervolgingen of spannende schietpartijen – er gebeurt namelijk niks en dat is juist de grap. Iedereen wacht op de actie die er maar niet komt.

Droge humor

Henry van Loon en Stefan de Walle vertolken de rollen van twee politieagenten die samen in de auto op wacht staan. Ze houden ondertussen contact met twee agentes in een bijzonder rustige meldkamer. De dames worden erg leuk neergezet door Jelka van Houten en Eva Laurenssen. Last but not least, zitten er een paar criminelen, gespeeld door Theo Maassen, André Dongelmans en Jim Deddes, in een loods te wachten. Eigenlijk wacht iedereen dus.

Zo’n serie valt of staat met de dialogen en de chemie tussen de acteurs. Nou dat zit wel goed. Ik heb me erg vermaakt dankzij de grappige en soms best onnavolgbare gesprekken en het ongemakkelijke sfeertje. De acteurs doen het erg goed, met een ‘special mention’ voor Jelka van Houten.

Het smaakt naar meer

Niks te Melden is niet je typische Nederlandse serie en ik vond het erg verfrissend om eens wat anders voorgeschoteld te krijgen. De afleveringen zijn lekker kort, zo’n 25 minuten. Dat vind ik zelf altijd wel prettig. Niks te Melden is gebaseerd (of beter: vertaald) op de Australische serie No Activity.

Ze hebben het dit jaar, in korte tijd tussen de corona maatregelen door, opgenomen. Vind ik knap. Het lijkt mij echt lastig opnemen in deze tijd. Maar goed, dit is dus seizoen 1 en wat mij betreft smaakt het naar meer.

Niks te Melden winactie

Winactie Niks te Melden (gesloten)

Deze winactie is verlopen en de winnaar heeft een e-mail ontvangen. Gefeliciteerd Frank!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de dvd winnen van Niks te Melden? Vertel ons hieronder (of op Instagram) welke Nederlandse acteur/actrice jou zou moeten spelen mocht je leven ooit verfilmd worden. That’s it!

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

**Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen **

Heb je de winactie niet gewonnen maar wil je de serie toch graag zien? Niks te Melden is verkrijgbaar op dvd.

De winactie loopt tot en met woensdag 30 december. De winnaar ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

** Meer winnen? Kijk even hier! **

23 gedachten over “Win de dvd van Niks te Melden – het eerste seizoen

  1. ahh da ga ik echt voor Thekla Reuten want als ik toch de helft van haar pit had kon ik met mijn curcus weerbaarheid wel stoppen maar wie weet leer ik er van en ga ook op insta mee doen groetjes Mj klaveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »