Ga naar de inhoud
Home » Therapeutisch shoppen bij Anna van Toor: jurkjes en blouses

Therapeutisch shoppen bij Anna van Toor: jurkjes en blouses

anna van toor shoplog

Aan het einde van vorige zomer heb ik een groot deel van mijn zomerkleding aan mijn dochter gegeven. De meeste dingen had ik al vele jaren. Ik vond het niet meer bij mijn leeftijd passen. Niet dat ik nu ik boven de veertig ben alleen nog maar omajurkjes wil dragen, totaal niet, maar het werd tijd voor iets nieuws.

Nu de zon vaker schijnt, zou ik in normale tijden op kledingjacht voor de zomer gaan. Maar het is geen normale tijd, de huidige situatie is zo verdrietig en bizar en mijn hoofd staat er niet naar. Kortom, ik was uit mijn doen en ging om af te leiden online shoppen bij Anna van Toor. Even ergens anders aan denken. Ik begrijp nu dat mensen shoppen therapeutisch noemen. Ik zal jullie nooit meer uitlachen, beloofd 😉

Ik keek eigenlijk voor jurkjes maar ik werd al gaande ‘verliefd’ op heel wat blouses. Nee, ik heb ze niet allemaal gekocht haha. Kun jij raden welke het uiteindelijk is geworden?

Fabienne Chapot

zomerjurken shopblog

Fabienne Chapot is een van mijn favoriete merken. Het is een echt Amsterdams merk. Kenmerkend zijn de vele (en mooie!) prints en de sprekende kleuren. Deze jurk met bladeren print was ook in een gele uitvoering verkrijgbaar maar ik vond de kleurencombinatie blauw en roze juist heel tof.

Krokodillen

Anna van toor overhemd

Mocht je me op Instagram volgen, dan weet je dat ik vaak blouses en dierenprints draag. Ik heb apen, vogels, leeuwen, tijgers en panters in mijn collectie maar nog geen krokodillen. Deze blouse van Anna van Toor is dus helemaal mijn ding. Ze hebben er ook een broek van, die is dan weer erg cool met een mooie witte blouse bijvoorbeeld.

Dierenprints galore

Blouse anna van toor

Oh kijk deze dan!! Alle dieren van de regenboog staan erop, olifanten, giraffen, apen! Van dit safari overhemd van La Fée Maraboutée gaat mijn hart dus echt sneller kloppen. Ken je La Fée Maraboutée? Het is een mooi Frans merk met vrouwelijke ontwerpen en soepel vallende natuurlijke materialen. Dat merk kun je dus shoppen bij Anna van Toor dus ik blij.

Rood met witte stipjes

blouses anna van toor

Deze rode blouse van Lolly’s Laundry is doorschijnend dus er moet wel een topje onder. Ik vind rood altijd wel mooi maar ik moet er wel echt voor in een bepaalde bui zijn. Deze blouse is tijdloos en vrouwelijk en dat spreekt me wel aan.

Klassiek met een twist

klassieke blouses met een twist

Ik houd van klassiek met een twist. Als je snel kijkt, dan is dit een verfijnde witte overhemd met stippen. Wanneer je wat beter kijkt dan blijken de stippen vrolijk gekleurd te zijn. Daarnaast zijn de details net anders dan anders, zoals de gouden knopen. Ja, sorry, weer Fabienne Chapot!

Zoals je al wel gemerkt hebt, draag ik graag blouses. Een broek met wijd uitlopende pijpen, laarsjes en een leuke blouse is mijn standaardoutfit voor werk. Wat draag jij op werk in de lente en zomer?

20 reacties op “Therapeutisch shoppen bij Anna van Toor: jurkjes en blouses”

  1. Ik werk altijd thuis, maar kleed me wel altijd leuk aan, ook al ziet niemand dat. Ik draag meestal jurken en rokken, het liefste Bohemian Style, dus veel kleurige jurken en wijde rokken. Ik ben me trouwens ook na mijn 40ste anders gaan kleden. De rokken zijn wat minder kort tegenwoordig 🙂

  2. Wow, mooie dingen heb je gevonden! Vooral het safarihemd met de dieren erop vind ik erg leuk! En ja hoor, shoppen kan enorm helpen om je beter te voelen 🙂

  3. Ik herken trouwens dat je op een gegeven moment het gevoel krijgt dat bepaalde kleding minder geschikt wordt vanwege de leeftijd. Ook al zegt iedereen altijd dat dit niet uitmaakt, en je Mag dragen wat je maar wilt.

    1. Ja toch? Ik hoor ook vaak dingen als ‘leeftijd is maar een cijfer’ en ‘je kunt het hebben’ maar ik voelde me er zelf gewoon niet meer fijn in. Ook juist omdat mijn maat amper veranderd is en ik gewoon niet zo’n enorme shopper ben, had ik veel kleding nog die ik 15 jaar geleden al droeg…sja…voelt niet meer als de nu-ik

  4. In de lente meestal een jeans, sneakers, shirtje en een vestje of jasje, zodat ik laagjes heb en het uit kan trekken als het kouder of warmer is. Op kantoor blaast de airco vaak hard en buiten is het dan warm. Niet handig. In de zomer het liefst jurkjes met sandaaltjes of sneakers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »