Ga naar de inhoud
Home » Pathé Thuis: Iedere dag een film cadeau

Pathé Thuis: Iedere dag een film cadeau

gratis pathe thuis

Tot en met dinsdag 28 april worden we door Pathé getrakteerd op één gratis film per dag op Pathé Thuis. Ik word heel blij van dit soort initiatieven 🙂 Wat handig is om te weten trouwens, is dat je de film niet per se diezelfde dag hoeft te kijken. De code is wel maar één dag geldig dus download de film en dan staat de film 30 dagen in je account.

Hoe werkt het?

Iedere ochtend om 09.00 uur wordt via de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis een unieke code gedeeld die dezelfde dag tot 23.59 uur geldig is. Met deze code kan de film van de dag worden bekeken. Let wel: op het moment dat je de film afspeelt is de film nog maar 48 uur beschikbaar.

Welke films?

Er is voor iedere filmliefhebber wat wils, van Rambo: Last Blood en Midway tot Huisvrouwen Bestaan Niet. Alle genres zullen aan bod komen, romcoms, actie, thrillers en familiefilms. Filmliefhebbers kunnen de bioscoopervaring thuis nog verder nabootsen door de unieke Pathé Popcornbak zelf uit te printen en in elkaar te vouwen. Pathé heeft het design hiervan voor haar fans beschikbaar gemaakt. Grappig bedacht 🙂

Pathé en Pathé Thuis, is dat hetzelfde?

Pathé Thuis is geboren uit Pathé, maar inmiddels zijn het twee zelfstandige organisaties. Met deze actie willen zij samen de Nederlandse filmliefhebbers die nu niet naar de bioscoop kunnen, toch dagelijks voorzien van de beste films. Hiermee wordt het thuisblijven in sociale isolatie nét een beetje leuker en hoeven filmfans hun favoriete uitje iets minder te missen.

5 reacties op “Pathé Thuis: Iedere dag een film cadeau”

  1. Ja leuk he, die optie hadden wij ook al ontdekt. Fijn om zo lekker even verstand op nul en ontspannen bij een thuisbioscoop. Hapje en drankje erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »