Aristocrat Kids kinderkleding

Kinderkleding tip: Aristocrat Kids vanuit Letland

Weet je wat ik zo mooi vind aan het Letse kledingmerk Aristocrat Kids? De sfeer op de foto’s, de stijl, de kledingstukken, zelfs de mini-modellen: het lijkt allemaal zo uit een ander tijdperk te komen. De collecties staan compleet los van welke hype of trend dan ook. Heerlijk!

Ik houd van mooie kwaliteit materialen en ik houd van klassiek omdat het zo goed mixt met modern. Geef mij maar zo’n lieflijke jurk met romantische bloemenprint en gooi daar een paar Dr. Adams onder en ik ben gelukkig!

Aristocrat Kids SS15
SS15

Aristocrat Kids SS15
SS15
kinderkleding uit letland
SS15

De prints zijn romantisch, de stoffen en kleuren rijk – haast koninklijk. De handgemaakte kledingstukken zijn niet goedkoop maar je betaalt voor de kwaliteit, voor de mooie en natuurlijke maar dure stoffen – zijde, linnen, kant. Het is wat het is, Aristocratisch. Het hoeft helemaal geen trends te volgen, de stukken zijn eigen, mooi en stijlvol. Alle kleding is handgemaakt in Riga.

Aristocrat Kids SS15
SS15

In de zomercollectie 2015 zien we veel kant, zacht katoen en zijde in mooie zachte kleuren. Opvallend zijn ook de Victoriaans geïnspireerde haaraccessoires en Canotier strohoeden.

lets kindermerk
SS15

Het merk Aristocrat Kids wordt geïnspireerd door sprookjes, tijdloos en magisch. Kijk gerust op hun eigen website voor meer inspiratie.

Alle foto’s: Aiga Redmane – Styling: Santa Bindemane – Modellen: Alexandra, Anabelle, Emilia, Maya – Locatie: Krimulda manor

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.