Kinderkleding tip: Dominique Ver Eecke vanuit België

Dat buurland België al vele jaren talentvolle ontwerpers op de internationale catwalks loslaat moge duidelijk zijn. Ondanks dat kleding voor de “grote mensen” beter vertegenwoordigd is, hebben de “kleine mensen” totaal geen reden om te klagen want met Dominique Ver Eecke hebben ze een zeldzame parel te pakken!

Dominique Ver Eecke AW 2012-13
AW 2012-13

Bij het zien van de kinderkleding van deze ontwerpster waan je je in een andere wereld. Een soort van regenachtig Alice in Wonderland waar geen gemenerikken wonen. De kleding van Dominique Ver Eecke is een tikkeltje nostalgisch, een tikkeltje stout en een hoop romantisch. Wat wil je nog meer?

Dominique Ver Eecke AW 2012-13
AW 2012-13

Dominique Ver Eecke haalt haar inspiratie onder andere uit haar eigen kindertijd in de jaren ’70. De prachtige prints van dieren, planten en alles wat maar uit het creatieve brein van de ontwerpster ontspruit sieren de collecties voor zowel jongens als meiden. Daarmee combineert Ver Eecke gebreide vestjes, meestal effen of met harmonieuze motieven.

do2012-13AW
AW 2012-13
Dominique Ver Eecke AW 2012-13
AW 2012-13

Zoals elke moeder met zoons weet, is de keuze aan leuke jongenskleding in vergelijking met meisjeskleding, behoorlijk beperkt en kan het erg moeilijk zijn om fraaie aparte kleren voor de kleine mannen te vinden. Hoe te gek ik de prachtige jurken van Dominique Ver Eecke ook vind, gaat mede daarom mijn voorkeur uit naar de tijdloze en  stoere jongenscollecties.

Dominique Ver Eecke AW 2012-13
AW 2012-13

Je kunt in Nederland kleding van Dominique Ver Eecke onder andere online kopen via KidsGoBelgium.  Ik ben al lang erg enthousiast over dit merk: Ver Eecke overtreft zichzelf met elke collectie telkens weer! Wat vinden jullie?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.