Ga naar de inhoud
Home » Kinderkleding tip: Bobo Choses vanuit Spanje

Kinderkleding tip: Bobo Choses vanuit Spanje

Het Spaanse kindermerk Bobo Choses is in 2009 opgericht door Laia Aguilar en Adriana Esperalba. Eerder hadden ze ook al samen iets opgericht en wel een ontwerp- en communicatie bureau. De samenwerking beviel goed en ze voelden de drang om samen uit te breiden naar andere vlaktes. Gelukkig voor ons vertaalde die drang zich in een geweldige collectie kinderkleding. Laia Aguilar ontwerpt de kleding in Girona en Adriana Esperalba zorgt voor het management vanuit Mataro.

In korte tijd is het merk uitgegroeid naar een grote speler in de wereld van de kinderkleding. Bobo Choses wordt in meer dan dertig landen verkocht en is al veelvuldig in modereportages van verschillende bladen gebruikt zoals in de Marie Claire Enfants en Milk Magazine.

Elke collectie is gekoppeld aan een verhaal, een sprookje. Voor de collectie SS13 gaat het verhaal over het buurt supermarkje van Jean Gustav waar hij de heerlijkste tomaten, geelste citroenen en lekkerst geurende versgebakken brood verkoopt aan zijn blije klanten.

Bobo Choses werkt met comfortabele materialen en stoffen van hoge kwaliteit. De kleding is meestal simpel en makkelijk draagbaar. Het merk werkt elk jaar, onder de naam actbybobo, ook nauw samen met een bepaalde goede doel. Bobo Choses is een merk met een kinderziel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »