Ga naar de inhoud
Home » Winactie: Huisdiergeheimen 2 (gesloten)

Winactie: Huisdiergeheimen 2 (gesloten)

huisdiergeheimen deel 2

Deze week komt Huisdiergeheimen 2 uit op dvd en wij mogen een exemplaar weggeven. Leuk voor Sinterklaas dacht ik zo! Huisdiergeheimen 2 is een Illumination Entertainment animatiefilm net als Despicable Me, Sing en Minions. De kinderfilm geeft wederom een kijkje in het leven van huisdieren wanneer hun baasjes even niet kijken.

Het verhaal

Huisdiergeheimen 2 vervolgt het verhaal van de Jack Russell-terriër Max (Patton Oswalt), Pomeranian Gidget (Jenny Slate), konijn Snowball (Kevin Hart) en de rest van de bende wanneer zij nieuwe avonturen tegemoet gaan die hen dwingen de moed te vinden om helden te worden. Bij het gezinnetje van Max is er inmiddels een baby geboren en dat zorgt voor enkele hilarische momenten.

Er zijn twee verhaallijnen in Huisdiergeheimen 2, aan de ene kant volgen we het gezin van Max tijdens een reisje naar het platteland. De stem van de stoere plattelandshond Rooster werd trouwens ingesproken door Harrison Ford – een leuke aanvulling op de dieren uit deel 1. En ten tweede volgen we Daisy en Gidget die het in New York opnemen tegen een gemene circusdirecteur.

Het is net als het eerste deel van Huisdiergeheimen een leuke kinderfilm, grappig en lieflijk maar niet té lieflijk of zoetsappig. De dieren zijn geinig met hun eigen herkenbare karakters. Het is echt een pure kinderfilm en kinderen zullen er zeker van genieten.

Winactie

Wij geven 1 dvd van Huisdiergeheimen 2 weg. Kans maken? Vertel ons hieronder (of op Instagram) wat voor dier jij zou zijn als je een dier was geweest. That’s it!

Extra kans

 • Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op!
 • Delen of taggen levert ook een extra kans op.
 • En ons op Pinterest volgen is ook een extra winkans!

Jouw naam kan dus in totaal 4 keer in de hoed deze keer! *** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je wel in Nederland te wonen.

Niet gewonnen maar wil je de dvd toch graag hebben (inclusief 2 mini films Super Gidget en Minion Scouts)? Huisdiergeheimen 2 is vanaf 13 november, op Blu-ray en op dvd verkrijgbaar.

De winactie loopt tot en met dinsdag 19 november. De winnaar ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

63 reacties op “Winactie: Huisdiergeheimen 2 (gesloten)”

 1. Heel erg graag doen wij mee voor ons dochtertje die echt helemaal weg is van ze.😍😍😍
  Wie weet groeit er nog een klavertje vier in onze tuin die geluk brengt.💜🧡💙❤💚
  Ik ga liken en delen en hopen op goed geluk 💜🧡💙❤💚

 2. Geweldig zeg! Ik heb volop genoten van huisdiergeheimen I. Deel II is vast net zo hilarisch.
  Ik zou graag een boxer willen zijn. We hebbrn er zelf twee en zij halen zulke gekke streken uit…..

 3. Een kat… Die komt altijd op z’n pootjes terecht… lijkt dus wel 9 levens te hebben 🤣 En een kat is eigenzinnig, oprecht en geeft veel liefde & warmte… lijkt me heerlijk om een kat te zijn.

 4. Een hond!!! Als ik naar mijn hondje keek dacht ik wat een lekker leventje heb je toch. Beetje wandelen, spelen, slapen dan weer eten lekker relaxed en overzichtelijk. De film is super welkom. Deel 1 hebben mijn kids al tig X gezien en vinden hem gewéldig.

 5. Wij vonden deel 1 heel leuk, en zijn erg benieuwd naar deel 2. Als ik een dier zou zijn zou dat denk ik een kat zijn, volledig je eigen plan trekken en je van niemand wat aantrekken.

 6. Echt meer dan geweldige films zijn dit, ik vind het echt de beste films van de afgelopen tien jaar!! Er gebeurt zoveel, het is zo knap gemaakt, er komen zoveel verrassende momenten in, boeiend voor jong én oud. Nou ja oud 😉 je snapt wat ik bedoel. Als ik een dier was geweest dan hoop ik dat ik een vogel zou zijn, die vrijheid lijkt me heel erg fijn!! Mensen zijn vaak goed voor dieren maar helaas lang niet altijd, zoals we ook in deze laatste film konden zien :-(… Als vogel heb je de beste kansen op een vrij leven, ook niet zonder gevaren, maar de wreedheid van de natuur én die van de mens vind ik toch wel even anders. Lang verhaal, mijn excuses, maar wij maken héél graag kans!!

 7. Als een “Joep de kater” zou ik willen zijn, heerlijk de hele dag geaaid en geknuffeld worden, zit er iemand waar ik wil zitten? Ze gaan aan de kant hoor! Een slagschip van een bed, eigenlijk nog net iets te klein hahaha…….op tijd mijn natje en mijn droogje en als ik rare mauwtjes geef en met een scheel oog kijk naar pannen, borden, bestek etc. valt er regelmatig wat voor mijn roze katerneus.Als enige de privilege hebben om te mogen snurken en dan nog hard ook! Ja geen beter leven dan een Joep de kater leven!

 8. Wat voor dier zou ik wel willen zijn? Jeetje zeg, nou dan denk ik een tijger of leeuw. Dat lijkt me wel wat, een beetje jagen op wild, luieren in de zon en iedereen is bang voor me!
  Ik weet dat mijn kinderen deze film heel graag willen zien, dus ik doe graag mee met deze win actie.

 9. Een otter , zo lief en zorgzaam en vooral slim , als otter een kleintje krijg dan bind ze vast met zeewier zodat ze niet wegdrijven als ze eten gaan zoeken .

 10. Als ik een dier mag zijn, dan zou ik graag een pony in een manege willen zijn.
  Dan zou ik altijd in contact met kinderen zijn die om dieren geven.
  Heel graag doe ik mee voor deze leuke dvd en ik volg op Bloglovin.

 11. Als ik een dier was, dan was ik een slak of een luiaard. Niet dat ik lui ben, maar ik schijn (volgens mijn man o.a) nogal langzaam te zijn hahaha. Gelukkig vind ik beide diersoorten geweldig! En ach, waarom zouden we haasten als alles al snel genoeg gaat toch. Ik neem gewoon lekker de tijd. En als dan ooit mijn tijd gekomen is…dan maken ze slaappillen van mij XD (wat heb ik toch een schat van een man hé). En mijn dochter is 2 druppels water met mij…..een tienerslakje

 12. Welk dier ik zou zijn geweest… een kat…. zonder enige twijfel 😉 als je lief voor mij bent dan spin ik en kan ik met je kroelen maar als je mij plaagt……. dan haal ik uit!

 13. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  Huisdiergeheimen vonden we heel erg leuk, dus zijn we heel benieuwd naar deel 2. Zou leuk zijn als ik mijn dochters kan verrassen met deze dvd tijdens de feestdagen.

 14. Ik zou graag een vogel zijn. Overal naar toe kunnen vliegen( niet te hoog als je hoogtevrees hebt zoal ik) heerlijk in de frisse lucht . En dan weer met beide benen op de grond en lekker een filmpje kijken . Heel graag doe ik dan ook mee aan deze super leuke winactie.

 15. Een cavia, lijkt me heerlijk om de hele dag niets te hoeven. En wanneer je honger hebt ga je rammelen aan de tralies. Hoor je de koelkast geef je een gil, zodat ze je niet vergeten. Ruik je groenten (bij voorkeur sla), dan doe je een combi van rammelen en gillen (fluiten). Af en toe uit het hok ontsnappen, voor de lol (kunnen de baasjes er lekker achteraan rennen)En dan wordt je als beloning ook nog geaaid, wanneer ze je eindelijk gevangen hebben. Ja, ik zie het helemaal zitten. Die dvd wil ik graag zien, lijkt me enig!

 16. Jaaaaaa geweldig, ik doe graag mee! Ik heb zelf bijna 15 jaar een Jack Russeltje gehad…zou ik graag willen zijn. Maar Jack Russeltjes zijn vaak heel dapper en dat ben ik niet, dus die valt af. Ga dan toch voor een kat. Hard werken (jagen) maar ook lekker van het leven genieten 🙂

 17. Ik zou dan graag een hond willen zijn, heerlijk rennen en blaffen.
  Doe erg graag mee met deze winactie, de kinderen zullen deze dvd geweldig vinden.

  Groetjes Anneliese

 18. een dolfijn; heerlijk in het water; lekker spelen! ik wilde vroeger namelijk ook dolfijnentrainster worden. of onze eigen hond; die heeft het ook echt wel heel goed, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »