Verraders 2024
|

De Verraders komt terug met onbekende deelnemers

Vanaf 16 februari begint de spannende mindgame weer, deze keer met 22 onbekende deelnemers. Het succesvolle programma wordt gepresenteerd door Tijl Beckand en is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. De deelnemers strijden om een grote zilverschat, maar een aantal van hen zijn Verraders die roet in het eten gooien. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Het is een race tegen de klok want elke nacht vermoorden de Verraders een medekandidaat.

Dit seizoen is in Frankrijk opgenomen en er doen dus zoals gezegd geen BN-ers mee. We zien marketingspecialist en dragqueen Amin, jeugdwerker Julian, accountmanager Jeremy, laborant Ihsane, manager sales & marketing Mohamed, commercieel directeur Nathan, visual merchandiser Robin, personal trainer Kim, zelfstandig ondernemer Claire, sportschool eigenaar Tristan, rijksambtenaar Ebru, jeugd hulpverlener Dave, financieel expert Jan Roderick, maatschappelijk werkster en cabaretier Lucinda, rechercheur Tom, eigenaresse kledingwinkel Jill, psycholoog en NLP trainer Vincent, eigenaar van ijssalons Michel, lifestyle coach Kathelijn, kleurencoach Jannie, advocaat Alex en gepensioneerd manager welzijn Bep. Hartstikke leuk dus!

Ga jij kijken?

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Dat programma hebben wij hier in Vlaanderen ook en ik ben fan! Bij ons is het met bekende Vlamingen, De Mol is hier dan weer met onbekende mensen.

  2. Claire schreef:

    Ik heb het nogsteeds niet gekeken maar ik hoor overal om mij heen dat ik daar snel verandering in moet brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.