Team Blauw echte meisjes in de jungle
|

Echte Meisjes In De Jungle | Guilty pleasure op Videoland

We hebben er meer dan tien jaar op moeten wachten maar Echte Meisjes in de Jungle is terug en het is stiekem toch best lachen. Twaalf vrouwen, voornamelijk bekend van andere reality shows, gaan het avontuur van hun leven aan in de jungle van Laos. Het begint al meteen goed want de dames hebben geen flauw idee waar Laos ligt. Eentje lijkt eenmaal aangekomen nog steeds in de veronderstelling dat ze in Thailand verblijft.

Twee teams

De reality-tv sterren slash influencers worden in twee teams verdeeld. Team rood (Si Deng Babes) neemt het op tegen team blauw (Si Fah Sweethearts) in een reeks opdrachten. Dit gebeurt onder leiding van presentator Valerio Zeno die zelf wat wegvalt tussen de markante en grofgebekte dames. Het team dat een opdracht wint mag overnachten in het luxe kamp, het ander team in het basic kamp. In het luxe kamp is een kok, een tent met matrassen en een douche. Het blijft allemaal kamperen hoor, dat wel. In het basic kamp wordt in hangmatten in de buitenlucht geslapen en wordt het eten op primitieve wijze voorbereid.

Er zijn daarnaast opdrachten waarbij het team geld voor de pot kan winnen. In de finale gaat het gewonnen geld naar de winnaar. En er is nog een gouden kip dat geen enkele nut heeft en altijd meegesjouwd moeten worden door de jungle. De ladies moeten het dus zien te overleven in de jungle, maar ook met elkaar en dat laatste blijkt nog best lastig. Yell, yell, yell, blauw gaat naar de hel – roept team rood om de haverklap.

Wie zijn de Echte Meisjes in de Jungle?

De Echte Meisjes in de Jungle is een festijn aan opgespoten lippen, vergrootte billen/borsten en nepwimpers. Maar wie zijn de Echte Meisjes in de Jungle, waar zijn ze bekend van? Er zijn inmiddels al twee uit het spel, geen spoilers, dus je ziet ze alle twaalf hieronder.

Channah Koerten

De teamcaptain van team blauw, Channah, zag je eerder in Ex on the Beach: Double Dutch. Ze zat later met haar vriend Quentin in Temptation Island VIPS en ze kregen een eigen realityshow. Als kers op de taart beviel Channah live op YouTube van dochter Rumi. Tegenwoordig zijn de twee realitysterren uit elkaar en woont Channah op Curaçao met haar twee kindjes. Je kunt haar avonturen daar, samen met nog eens 333k volgers op Channah’s Instagram bijhouden.

Annebel Visscher

Teamcaptain van team rood is Annebel. De blonde dame met het afgetrainde lichaam is bekend van haar deelname aan Temptation Island met vriend René.

Gaby Blaaser

Gaby begon haar carrière ruim 16 jaar geleden als actrice. Ze speelde in verschillende soaps zoals SpangaS, GTST en Onderweg naar Morgen (en zag er heel anders uit). Tegenwoordig zien we de 36-jarige Gaby vooral in spelprogramma’s en realityshows. Gaby deed onder meer mee aan Expeditie Robinson, Special Forces VIPS, de Verraders en aan de bachelorette.

Diva Brons

De meeste mensen zullen de mooie dame met de opvallende stem herkennen uit De Bachelor. Diva deed in 2021 een poging om het hart van Tony junior voor zich te winnen. Naar aanleiding daarvan kreeg ze redelijk wat volgers op haar Insta. Diva is ondernemer, ze heeft een vintage webshop en een beautymerk.

Louisa Janssen

Louisa is zangeres en realityster. Ze is getrouwd met Rowan en samen staan ze bekend van programma’s als Onze transgender liefde en Onze transgender bruiloft. Ze zijn al meer dan 20 jaar samen en worden het bekendste transgenderkoppel van Nederland genoemd.

Kelly Heruer

Kelly deed met haar vriend Jethro mee aan de Videolandserie A Star is Born. Ze is dan ook vooral bekend doordat ze heel veel zwangerschapstesten erdoorheen joeg.

Michella Kox

De 43-jarige realityster en presentatrice Michella Kox deed al mee aan de Echte Meisjes in de Jungle in 2011. Ze werd toen 5e (gedeelde plaats met Anna Jonckers). Je kent haar wellicht ook van Echte Meisjes op de Prairie, Shopping Queen VIPS, Boxing Stars of van Michelle rijdt door. In haar Instagram bio schrijft ze: “Doe soms wat op TV, verder niet zoveel.”

Janice Blok

Janice is zangeres, influencer en de ex-vriendin van Donny Roelvink. Janice heeft zoals de meeste meisjes in de jungle heel wat aan zichzelf laten doen. Ze heeft ooit een foto gedeeld van zichzelf voor en na, dus ze maakt er geen geheim van.

Lena Semenova

Lena werd bekend door haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch, daarnaast heeft ze veel volgers op haar insta-account. Tijdens Echte Meisjes in de Jungle valt Lena aan één stuk door, als gevolg van een BBL (Brazilian Butt Lift) en nog wat andere verbouwingen aan haar lijf waardoor het evenwicht totaal verloren is gegaan. Ik weet dat veel mensen het hilarisch vinden, maar ik werd er eerlijk toch wel een beetje verdrietig ervan.

Jill Goede

Jill was de winnares van Big Brother 2021. Op een gegeven moment zegt Jill in emidj dat ze zich wat onzeker voelt doordat alle andere dames waar ze de tent mee deelt zo mooi zijn. Hoe dan? Jill is prachtig en komt het meest natuurlijk over van alle ‘echte meisjes’.

Esmee Ipema

Esmee is een van de Brabantse tweelingzussen die bekend staat als de Terror Twins uit Ex On The Beach. We zagen Sharon en Esmee ook terug bij A Star is Born.

Fabiola Volkers

De 22-jarige blonde krullenbol is model, influencer en zangeres. Ze deed onder andere mee met Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS en zong liedjes als Alles Designer en Stripperbody. Daarnaast is ze heel actief op verschillende social media kanalen.

Echte Meisjes In De Jungle 
(c) Jasper Suyk/Rob Jacobs

Videoland Original Echte Meisjes in de Jungle is sinds deze maand wekelijks op maandag te zien bij Videoland.

Wat denk jij? Wie wordt uiteindelijk de queen of the jungle?

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Ik ken echt geen van deze dames. Stiekem lijkt me dit echt een hilarisch programma om te kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.