Last Night in Soho recensie (+ winactie)

last night in Soho

In Last Night in Soho verhuist Eloise (Thomasin Mckenzie, Jojo Rabbit) naar Londen om aan haar modecarrière te werken. Tijdens haar – maar al te levendige – dromen belandt ze in de jaren ’60. Zij raakt in de ban van de sexy zangeres Sandie (Anya Taylor-Joy, The Queen’s Gambit) of is Eloise Sandie? De grens tussen droom en werkelijkheid is flinterdun en al snel leiden de gebeurtenissen tot duistere ontdekkingen. De psychologische thriller is net uit op dvd, Blu-ray en 4K UHD. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder want wij mogen een blu-ray van Last Night in Soho weggeven.

Veel roze

Ik had verwacht dat Last Night in Soho behoorlijk eng zou zijn maar dat valt heel erg mee. Het verhaal en de wendingen zijn vergezocht waardoor het niet voelt als iets dat zou kunnen gebeuren. Ik heb wel genoten van de film, in eerste instantie doordat het mooi is om naar te kijken. Dit komt vooral door de kleuren waar speciale aandacht naar uit is gegaan. Zo woont Eloise in een kamertje pal naast een neon reclamebord, de scènes in haar kamer verspringen dan ook constant van neon roze naar neon blauw. Sowieso is er veel roze en blauw in de film. I like it!

Last night in Soho winactie

Daarnaast zijn de jaren 60 scènes leuk om naar te kijken met de auto’s, kleding en kapsels uit die tijd. Aan het begin moest ik erg wennen aan de hoofdrolspeelster. Zij heeft een heel kinderlijk voorkomen en erg jonge stem en dat is best wennen maar daarna versterkt het de sfeer juist. Het is vervreemdend. Alles bij elkaar, is het misschien niet de beste film van Edgar Wright (Baby Driver) maar Last Night in Soho kijkt lekker weg en is weer eens wat anders.

Winactie Last Night in Soho

Let op: de winactie is inmiddels gesloten. De winnaar heeft bericht ontvangen.

Wil je een blu-ray van Last Night in Soho winnen? Om kans te maken vertel je ons hieronder (of op Instagram) met wiens geest je wel eens een avondje uit wilt. That’s it! De actie loopt t/m 03-04-2022.

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen. De winnaar ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

blu-ray winnen

** Meer winnen? Kijk even hier! **

38 gedachten over “Last Night in Soho recensie (+ winactie)

 1. Ik wil gaan dineren met mijn grootouders die ik op jonge leeftijd heb verloren, om bij te praten nu ik volwassen ben. Ik hoop dat ze trots op me zijn.

 2. Ik zou graag met de geest van David Bowie uit willen gaan. En dan naar een optreden in de legendatische Marquee club in London in eind jaren ’60/ begin jaren ’70

 3. Met mijn ouders, mijn vader is 15 jaar geleden overleden en mijn moeder recent. Zo benieuwd of er iets na de dood is en of ze elkaar getroffen hebben. Ik mis ze allebei enorm.

 4. ik zou wel eens een avondje met Brian Jones willen stappen, maar nog het liefst zou ik mijn moeder die kort na mijn geboorte is overleden eens willen ontmoeten.

 5. Oe! Wat ziet ze er anders uit zeg! Queens Gambit was waanzinnig goed dus erg benieuwd naar deze film. Helaas hebben wij geen mogelijkheid om Blu Ray te bekijken anders had ik ook meegedaan. Klinkt als een hele goede film.

 6. Als ik een nachtje uit zou mogen met Michael Jackson zou dat helemaal geweldig zijn.
  Samen moonwalkend door de discotheek….of naja anderen zien hem dan niet denk ik..;)
  En als ie een stukje live voor me zou zingen, zou ook totaal geen straf zijn dan!

 7. Zou wel een nachtje willen doorhalen met (de geest van) Herman Brood. Was zo’n bruisend en markante verschijning. Ruwe bolster, blanke pit.

 8. Wauw, ik loot graag mee en zou een avondje weggaan met de geest van Paul Walker. Zo’n mooie jongen en helaas veel te vroeg van ons heen gegaan.

 9. Met de geest van George Michael zou ik graag een avondje uit willen, zou geweldig zijn om hem van alles te vragen 😊😊

 10. Gaaf! Ik doe graag mee. Ik kies voor de geest van Michael Jackson. Daar was ik niet alleen altijd fan van maar volgens mij heeft hij ook zoveel spannende verhalen om te vertellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »