Leuke film
|

Recensie: Pitch Perfect 2 + Pitch Perfect Sing-Along Dvd

Mijn vriendin M en ik zijn allebei fan van de film Pitch Perfect. Vorig weekend kwam ze logeren (echt leuk want we wonen in verschillende steden!) en toen zijn we samen naar Pitch Perfect 2 geweest in de bioscoop. Ik heb hier een recensie over geschreven en later in het artikel ga ik jullie ook vertellen over de Pitch Perfect Sing-Along DVD!

We're back, pitches.
We’re back, pitches.

Het verhaal

Het verhaal gaat over de Barden Bella’s, een a capella groep. A capella zingen betekent eigenlijk dat je met een groepje zingt, of in een koor en dan zonder muzikale begeleiding. De Barden Bella’s zijn heel goed en hebben al drie keer de kampioenschappen gewonnen, alleen mogen ze door een incident, niet meer optreden!

De Barden Bella's
De Barden Bella’s

Ze mogen echter wel meedoen met internationale a capella kampioenschappen en zijn dan ook vastberaden om die te winnen. Er heeft nog nooit een Amerikaanse groep die wedstrijd gewonnen! Bovendien moeten ze tegen een andere groep die ook heel erg goed is: Das Soundmachine… Zullen ze winnen??

Wat ik vond

Ik vond Pitch Perfect 2 heel grappig! Vooral de stukjes met Fat Amy (in het echt heet ze Rebel Wilson, hoe cool is die voornaam??!!) eigenlijk. Ik vond hem aan de ene kant wel leuker dan het eerste deel maar aan de andere kant niet. Ik vond bijvoorbeeld de onverwachte humor heel leuk, maar ik vond dat de liedjes in deel één wel iets leuker waren.

Het leukste aan de film vond ik dat Fat Amy en Bumper verliefd op elkaar werden. In ieder geval is Pitch Perfect 2 zeker een aanrader om heen te gaan, vooral als je van dans en muziek houdt en het eerste deel cool vond!

DVD Pitch perfect Sing Along

singalong

Persoonlijk houd ik niet zo van sing-along DVD’s, omdat ik het niet leuk vind om in m’n eentje te doen maar het ook niet leuk vind om te zingen in het bijzijn van anderen 🙂 Oké, nou, ik zing echt heel de tijd waar mijn familie of beste vriendinnen bij zijn, maar verder… Maar oké, daar gaat het nu niet om, haha. Ik heb eerst gewoon de dvd gekeken, want je kunt hem ook zonder sing-along kijken.

Pitch Perfect vind ik echt leuk, maar er word dus wel drie keer in overgegeven en daar kan ik gewoon écht niet tegen. Die stukjes heb ik gewoon niet gekeken. Ook vind ik het personage Lilly best wel eng, maar verder super gave film hoor :).

Benji en Emily
Benji en Emily

De sing-along DVD heb ik met mijn vriendin M uitgeprobeerd en dat ging op het begin niet zo soepel. Vooral omdat de tekst gewoon doorgaat als er mensen praten en je de muziek op de achtergrond nog een beetje hoort. Dan raak je in de war 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=HmB9yJ3gD9k

Er waren ook een paar stukjes in de dvd waar tekst bij had kunnen staan maar het er niet stond. Alsnog vond ik het wel gewoon leuk om Pitch Perfect te bekijken en de lyrics kwamen meestal wel gewoon op het juiste moment in beeld, wat wel fijn was. En als je al een tijdje bezig bent en er een beetje aan went is het eigenlijk heel erg melig om te doen met een vriendin 😉

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.