serenity winactie

Wij mogen de dvd van Serenity weggeven. Scroll omlaag om te zien hoe je kans maakt op een van de twee exemplaren. De spannende thriller werd geregisseerd door Steven Knight (o.a bekend van Peaky Blinders). De hoofdrollen worden vertolkt door Matthew McConaughey en Anne Hathaway.

Het verhaal

Baker Dill (Matthew McConaughey) is de kapitein van een vissersboot, waarmee hij toeristen rondvaart door een rustige tropische enclave, genaamd Plymouth Island. Wanneer zijn ex-vrouw Karen (Anne Hathaway) plotseling opduikt, smeekt ze Dill wanhopig om haar te beschermen tegen haar gewelddadige man (Jason Clarke). Samen bedenken ze een plan om Karen’s ex-man om zeep te helpen.

give away dvd serenity

Serenity had niet veel succes en deels begrijp ik het wel maar deels is het ook onterecht. De film begint sterk met een broeierig mysterieus sfeertje maar zwakt al vrij snel af. Toch weet het hier en daar wel degelijk te boeien en te verrassen. Laten we het erop houden dat het een betere film had kunnen zijn maar dat het toch wel de moeite is om Serenity mee te pakken. Bovendien zien we wel veel blote bast van McConaughey dus sowieso hoor je me niet klagen 😉

Winactie (gesloten)

Gefeliciteerd Marian en Berendina!

Wij geven 2 dvd’s van Serenity weg. Kans maken? Vertel ons hieronder (of op Instagram) welke acteur/actrice jou zou moeten spelen in een mysterieuze thriller? That’s it!

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed. *** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen.

Niet gewonnen maar wil je de dvd toch graag hebben? Serenity is sinds vandaag, 6 augustus, op Blu-ray en dvd verkrijgbaar.

De winactie loopt tot en met dinsdag 13 augustus. De winnaar wordt op de blog bekendgemaakt én ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

17 gedachten over “Winactie: Serenity (gesloten)

  1. Dit klinkt als een leuke film die ik graag zou willen winnen. Ik heb echt even na moeten denken over wie mij zou mogen spelen in een film. Ik denk dat Eddie Redmayne of Mathew Lewis mij zou mogen spelen. Ik wou een Nederlandse acteur voorstellen, maar kon niemand bedenken haha

  2. Deze film zou ik wel willen zien. Ik heb geen dvd speler meer sinds de komst van netflix. Ik vind Anna wel heel goed spelen. Eva Mendez zou mij kunnen spelen. Dat hoor ik vaker, ze is stoer en mooi.

  3. Lijkt me een toffe film.
    Ik ga voor een Nederlandse actrice; Rifka Lodeizen
    Die zet altijd wel een geloofwaardig personage neer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »