Ga naar de inhoud
Home » Leuke hotels in Arnhem

Leuke hotels in Arnhem

Veluwe

Toen de kinderen jonger waren, gingen we geregeld er even tussenuit naar Arnhem. De binnenstad is gezellig en verrassend groen, er zijn vaak evenementen, voor de kids zijn het openluchtmuseum en Burgers’ Zoo hartstikke leuk en je bent zo in de natuur. Heerlijk fietsen en wandelen in de Veluwe, oftewel in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Hartstikke leuk dus maar waar overnacht je? We hebben enkele leuke hotels in Arnhem op een rijtje gezet.

Landgoed Groot Warnsborn

Hier hebben we in de tijd regelmatig overnacht. Het is een mooi hotel met een luxe uitstraling en stijlvolle klassieke kamers maar de prijzen vallen enorm mee. Landgoed Groot Warnsborn ligt midden in de bossen dus je fietst of wandelt zo de natuur in. Het is een heerlijke ruime plek om geheel tot rust te komen en je in de watten te laten leggen.

leuke hotels Arnhem

Heb je geen zin om van het landgoed af te komen? Dat kan prima, je kunt er namelijk ontbijten, lunchen en dineren. Het centrum van Arnhem is vlakbij mocht je wel de stad in willen!

Hotel Molendal

Spreekt de groene omgeving je aan, evenals de klassieke stijl? Dan is hotel Molendal ook een optie. Dit hotel ligt centraler, aan het Sonsbeekpark. Het Sonsbeekpark sluit direct aan op De Hoge Veluwe maar tegelijk ligt het hotel ook gewoon op zo’n 5 minuten lopen van het treinstation. Je kunt dus makkelijk alle kanten op.

Hotel Molendal

De vintage stijl is eenvoudig maar charmant en sfeervol. Het gebouw dateert uit eind 1800 en veel originele details zijn bewaard gebleven. Je proeft hier echt het verleden. Zou het er spoken?

Bed & Breakfast drijfpaleis

Heb je je weleens afgevraagd hoe het zou zijn om op een woonboot te wonen? Je kunt het zelf ervaren in deze kleurrijke drijvende bed & breakfast. Nou ja, met de benaming woonboot doe je het drijfpaleis eigenlijk tekort. Het is een creatieve eigenzinnige maar uitermate leuke boel hier. Een compleet andere wereld op circa 10 minuten lopen vanaf het station.

anders Arnhem

Het ontbijt is vegetarisch (op verzoek veganistisch), de kamers kunstzinnig, er loopt een kat rond, het is allemaal relaxed en een ervaring an sich!

Bizar-Bazar

Wanneer je me al langer volgt, dan weet je dat ik van kleur houd, van originaliteit en van kunst. Mix dat allemaal bij elkaar en je krijgt Bizar -Bazar. Dit boetiekhotel is gelegen in de voormalige Lutherse kerk in Arnhem. Eenmaal over de drempel, voelt het meteen als vakantie.

origineel hotel in kerk

Je loopt door een soort van oosterse bazar met kunstige beschilderde muren. In het middenschip van de kerk is een restaurant (let op: het restaurant is niet alle dagen open) en sommige kamers zweven, soort van, erboven. Het hotel is heel centraal gelegen.

Er zijn vast nog veel meer leuke hotels in Arnhem dus we zullen binnenkort weer eens die kant op gaan. Maar voor nu, hoop ik dat jullie iets hebben aan deze tips!

Pin mij/Onthoud mij

Arnhem hotels

5 reacties op “Leuke hotels in Arnhem”

  1. Bizar-Bazar!!! Wow, dat ziet er superleuk uit. Grappig, want in eerste instantie keek ik juist naar Landgoed Groot Warnsborn (en dat is juist weer het andere uiterste). Ik kom zelf niet regelmatig in Arnhem. Ben er ooit rond mijn twintigste eens geweest. Maar een artikel met dit soort suggesties kan ik altijd erg waarderen. Ik zou eigenlijk best vaker mogen rondneuzen in eigen land.

  2. Hoewel ik zelf meer van huisjes ben, vind ik die kamer op dat landgoed er wel erg mooi uit zien. Ook het idee dat je vanaf het landgoed zo de natuur in loopt, spreekt mij enorm aan dus ik hou het zeker in gedachten voor het najaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »