marry me winnen
| |

Winactie Marry Me met Jennifer Lopez en Owen Wilson

Marry Me met Jennifer Lopez en Owen Wilson is vanaf aankomende week op dvd en Blu-ray beschikbaar. Helemaal leuk: wij mogen 2x een dvd van de romcom weggeven! Anouk trouwde vorige week toch met haar Dominique op het Malieveld in de aanwezigheid van zo’n 40 000 fans? Nou, zoiets is zangeres Kat Valdez (J.Lo) in de film Marry Me ook van plan.

Just Married

In een iconische trouwjurk van de Libanese modeontwerper Zuhair Murad, staat de zangeres al met één voet op het podium om de populaire zanger Bastian – gespeeld door de Colombiaanse zanger Maluma – haar jawoord te geven. Op dat moment komt ze erachter dat hij iets heeft gedaan dat niet door de beugel kan. Haar oog valt op Charlie die wat verloren in het publiek staat. De wiskundeleraar is door zijn tienerdochter en een collega meegesleept naar het concert terwijl het eigenlijk totaal niets voor hem is. Kat maakt op dat moment de impulsieve beslissing om alsnog te trouwen, maar dan niet met Bastian maar met Charlie.

Charlie zegt ja. Ok, je merkt het bij het lezen hiervan al: het verhaal is niet één van de meest geloofwaardige verhalen ooit maar hee, het is een romcom dus daar gaan we niet over vallen. Hoe zal het een saaie wiskundeleraar (ik moest wel lachen doordat ze voor een wiskundeleraar hebben gekozen als symbool/belichaming van ‘een saaie man’) en een wereldberoemde ster vergaan? Kunnen ze gemeenschappelijke punten vinden en echt samenkomen of loopt het hele experiment uit op een fiasco? Een soort van Married at First Sight dus eigenlijk…

J.Lo en romcoms

Wat mij betreft kan een romcom met J.Lo eigenlijk alleen maar leuk zijn. Ik vind de genre goed bij haar passen, al kijk ik net zo graag naar de 52-jarige actrice in een thriller of actiefilm. Haar rol in Marry Me is haar eerste hoofdrol in een film sinds Hustlers. Ik blij dus. Binnenkort word ik op mijn wenken bediend want er zijn maar liefst drie titels met haar in de hoofdrol in postproductie, as we speak.

Owen Wilson heb ik niet hoeven missen in de laatste paar jaar want ik zag hem onder meer in The French Dispatch, in Loki en in Bliss. De charmante Texaanse acteur heeft niet stilgezeten. Hij heeft wel in de tussentijd wat aan zichzelf laten sleutelen want er was iets off bij het kijken van Marry Me. Ik kan alleen mijn vinger er niet op leggen wat het is. Weet jij het?

Winactie Marry Me (gesloten)

Helaas, deze winactie is verlopen. De winnaars hebben een e-mail ontvangen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je één van de twee Marry Me exemplaren winnen? Vertel ons dan hieronder of op Instagram waar jij het liefst zou trouwen (of had willen trouwen). That’s it! De actie loopt t/m 26-06-2022.

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen **

Heb je de winactie niet gewonnen maar wil je de film toch graag zien? Marry Me is vanaf 22 juni te koop op dvd en Blu-ray.

Vergelijkbare berichten

25 reacties

 1. Leuk zo’n romcom kijken na een lange drukke dag alle ballen omhoog houden.
  Wijntje en chocola erbij!
  ik zou wel in Toscane willen trouwen

 2. Leuke film om te kijken samen met mijn dochter. Ik volg je op instagram.

  Trouwen wil ik graag op een zonnig strand en dan fijn op blote voeten

 3. Antonia van Eegelen schreef:

  Ik zou willen trouwen in Zweden, aan zo’n prachtige meer tussen de rendieren van de Sami volk

 4. Claire schreef:

  Wat gaaf!! Ik ben dol op de romcom films van JLO. Dankjewel voor de tip!! Helaas geen DVD speler meer in huis (en al getrouwd, al zouden we het dolgraag on Hawaï over willen doen) maar ik ga je winactie gelijk doorsturen naar een vriendinnetje die hier ook heel blij van wordt.

 5. Dit lijkt me een hele leuke film. Ik zou graag willen trouwen in London, in the Savoy of Ritz

 6. Ik loot graag mee voor deze film. Hoewel ik gek ben op romcoms is trouwen niks voor mij.

 7. Wilmsen Anita schreef:

  Ik had graag op Santorini willen trouwen

 8. Linda tromp schreef:

  Geweldige feelgood film voetjes om hoog hapje drankje erbij en maar genieten

  Ik volg natuurlijk op instagram

 9. Pascale schreef:

  Lijkt me een heerlijke romcom!!! Trouwen in Italië hoe mooi zou dat zijn…..

 10. Ik zou graag getrouwd zijn op een mooi wit strand onder de palmbomen… Helaas blijft het alleen bij dromen 😊

 11. Dineke schreef:

  Antartica, zo mooi de natuur daar, perfect voor een trouwerij!

 12. Heleen Haarsma schreef:

  Ik had heel erg graag willen trouwen onder het Noorderlicht! Maarja….moeilijk te timen en al die mensen daar te krijgen 😉
  Misschien als we de gelofte ooit een keer over gaan doen, is dat een hele mooie locatie 😉

 13. Ik zou het liefste trouwen op het strand, lijkt mij echt bijzonder! Doe graag mee voor deze film, lijkt mij een heel leuk en romantisch!

 14. karin de graaf schreef:

  eigenlijk als een echte prinses in een kasteeltje

 15. Onder de Eiffeltoren, waar de toeristen dan even niet bij aanwezig moeten zijn. Ik loot graag mee.

 16. Ik had graag aan het strand willen trouwen, hand in hand.

 17. Wat een briljante film lijkt mij dit. Helemaal fan van dit genre. Ik ben ten huwelijk gevraagd helemaal bovenin de Eiffeltoren (trouwen ‘gewoon’ in het stadhuis van onze woonplaats). Als ik nu opnieuw zou trouwen dan zou ik dat of juist heel klein – met zijn tweetjes en dochtertje erbij – willen doen of juist in een ander land, zoals Spanje.
  Zou het heel leuk vinden om deze dvd te winnen / zien en dan weer door te geven aan mijn bestie, because we love these kinds of movies. Ik volg je al op IG.
  En over Owen Wilson. OMG! Precies dat. Het viel mij in de trailer meteen op. Iets met botox of fillers vermoed ik. En zó zonde. Want het valt ons in ieder geval meteen op.

 18. Anneliese de Waal schreef:

  In Venetië had ik graag willen trouwen 😊😊, lijk mij heel romantisch 😀.
  Erg leuke winactie, ben erg benieuwd naar de film 😊 Groetjes van Anneliese de Waal

 19. Chey_enne333 schreef:

  In een mooie kasteel met een prachtige tuin met de liefste man die ik me maar kan wensen. Wie weet gebeurd dit ooit 🙂
  Ik vind Jennifer Lopez echt een goede actrice dus ik zou de film graag willen zien.
  Ik volg jullie ook op instagram : Chey_enne333

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.