Ga naar de inhoud
Home » Top 10 films die je nooit moet kijken!

Top 10 films die je nooit moet kijken!

enge films

Hoi! Ik houd van films kijken, maar er zijn een paar films die ik echt nooit meer wil zien. Omdat ze of eng zijn, of stom of echt nergens over gaan :)Ik heb hieronder een top 10 gemaakt van films die ik jullie heel sterk afraad!

Pan’s Labyrinth

Deze film heb ik laatst gezien met mijn vriendin P. Als het aan mij lag, had ik hem na 10 minuten al uitgezet, maar P. wilde hem afkijken. En na die 10 minuten werd het alleen maar erger en erger! Allereerst is deze film bijna te raar om te begrijpen, ten tweede is hij ontzettend goor.

Er zijn een paar dingen die heel nep en niet eng zijn, maar er zitten ook een paar gruwelijke dingen tussen. Ik durfde soms niet te kijken hoor. Dit is echt de stomste film die ik in mijn hele leven heb gezien. Ik zou hem écht niet kijken! Brrrr…

Tree of life

Oké, ik lieg niet: Ik keek deze film met mijn vader en hij dacht serieus dat de DVD-speler kapot was omdat het echt helemaal nergens op sloeg! Je ziet gewoon..plaatjes. Ik heb deze film een paar jaar geleden gezien en ik heb hem niet afgekeken. Dat is heel zeldzaam!

ToL

Ik herinner me nog dat je de zon zag en toen dinosaurussen terwijl er opera gezang klonk. Ja, het is echt net zo raar als dat het klinkt… Ook weet ik nog dat er best een vervelende sfeer zat in die film. Maar misschien als ik hem nog eens kijk dat ik hem beter vind, omdat ik heel klein was.

Spirited away

Ik heb nooit zo van anime gehouden. Ik vind het gewoon zó raar, dat het niet meer leuk is, weet je? Maar dit slaat echt alles. Ik heb deze film een paar jaar geleden gezien met mijn broertje en we waren allebei helemaal in shock. Ik weet nog dat we allebei huilend voor de tv zaten door één of andere bloedende draak en dat Moederlief hem snel uit moest doen.

1083_019814C.jpg

De film gaat over, ja.. waar gaat het eigenlijk over? Er is een meisje waarvan de ouders in varkens zijn veranderd, en dan komt ze in een soort rare wereld waar ze een rare oude vrouw ontmoet en er was een rare heel dikke baby. Dat is tenminste wat ik er nog van weet…

Les Aventures extraordinaires d’Adèle Blanc-sec

Wat was dit een verschrikkelijke film om te zien! Ik vond het echt een superstomme film, omdat er hele enge dingen gebeurden wanneer het je niet verwachtte! Het gaat over Adèle Blanc-sec (duh), en haar zus is – ik ga het gewoon verklappen want ik zou de film sowieso niet kijken – gevallen met haar hoofd (pas op: het wordt vies) op een soort heel scherpe ouderwetse haarspeld die door haar hersens is gegaan waardoor ze niks meer kan doen. Maar ze leeft nog wel.

adeleB2

Toen ze viel durfde ik niet te kijken, maar ik keek met mijn moeder en zij zei dat je het echt zag gebeuren en dat het heel naar was. Brrrr… Er zitten nog meer stomme beelden in maar dit vond ik het goorst… Het is de verfilming van een stripboeken reeks. Verder vond ik hem gewoon saai en niet leuk of grappig. Het is inmiddels wel een tijd geleden dat ik de film heb gezien en misschien zou ik hem nu leuker vinden.

A.I. – Artificial Intelligence

Deze film slaat gewoon nergens op. Hij duurt bijna drie uur en het is echt zó raar! Het is best een verdrietige film, maar Moederlief en ik konden wel lachen om het einde, want dat was nog het raarste van alles. Het verhaal gaat zo: Er zijn robots ontworpen met gevoelens, die na een tijdje worden vernietigd (wat daar het nut van is snap ik ook niet). In de hoofdrol een klein robotjongetje dat heel veel van zijn moeder houd. Omdat hij bijna vernietigd wordt, brengt zijn moeder hem naar het bos. Hij ontmoet daar een robotmanhoer (ik weet het) en gaat samen met hem en zijn pratende teddy beer (het wordt nog raarder) op zoek naar zijn moeder.

AI

Op een gegeven moment komt hij met een soort ruimte schip vast te zitten onder water voor een standbeeld van een soort elf, bevriest en wordt duizenden jaren later ontdekt door een soort van rare aliens. Die zorgen ervoor (pas op: ik verklap nu het einde) dat hij zijn moeder nog een dag kan zien. Happy end. Ik vond deze film gewoon tijdverspilling.

L’Ours/the Bear

Bij de film L’Ours, uit 1988, over Youk de beer stond er dat hij voor kinderen was. Nou, dat was hij dus niet! Ik raad deze film heel sterk af als je een zwakke maag hebt. Het is echt heel goor, je ziet gruwelijke dingen! De beren zijn vier jaar lang getraind om in deze film te ‘spelen’. Er wordt niet gepraat in de film want de hoofdrolspelers zijn dus beren.

lours

Het gaat namelijk over Youk de beer (natuurlijk). Die woont in een bos. In dat bos zijn er jagers, die dus (vanzelfsprekend) op dieren jagen. Je ziet gewoon hoe de dieren vermoord worden en de dingen erna… Heel naar!! Ik heb hem alleen op plaats 7 staan omdat ik niet meer alles zo goed weet, anders had hij hoger gestaan.

The Hunger Games

Hier gaan denk ik heel veel mensen het niet mee eens zijn 🙂 Maar ik doe hem er toch bij, want ik vond hem vérschrikkelijk! Wat was het? 142 minuten of zo kijken naar mensen die elkaar vermoorden? Helemaal leuk… :/

Foxfacedead

Ik heb wel alleen het eerste deel gezien, en wil stiekem toch wel graag de andere delen zien, om te kijken of die beter zijn. Ik heb ook het boek net gekocht, omdat ik heb gehoord dat hij beter is. Anyway, ook al zijn er heel veel mensen enthousiast over deze film, ík kijk hem voorlopig niet nog een keer…

Abandon

Deze film leek me best leuk toen ik het verhaal las. Het gaat over Katy, die haar vriendje nadat hij een jaar ‘verdwenen’ is weer ziet. Het begint al met dat ik Katie Holmes (zij speelt dus Katy) niet zo een goede actrice vind, maar smaken verschillen. Het had een beetje een kunstige film moeten zijn geloof ik, maar het is gewoon heel… mislukt.MSDABAN EC002

Je zit bijna twee uur te kijken naar een mislukte film voor één minuut aan het einde waarin het duidelijk wordt (Pas op! Spoiler Alert!) dat zij gewoon gek is en dat ze haar vriendje allang heeft vermoord en daarna vermoordt ze iedereen die ze niet leuk vind ofzoiets. Oké…?

Manon des sources (Jean de Florette)

Mijn vader zei dat deze film bij mijn opvoeding hoorde, omdat het zich afspeelt vlakbij het dorpje waar ik toen woonde in Frankrijk en een bekende Franse klassieker van Marcel Pagnol is. Nou, het was een verschrikkelijke film!

manon

Jean de Florette, deel 1, was íéts minder erg, maar dat was zó dramatisch. Het vervolg op de film, Manon des sources, is echt verschrikkelijk, ik raad hem sterk af! Het gaat over Manon, en de man die haar vader heeft vermoord wordt verliefd op haar, waardoor hij rare dingen gaat doen. Bijvoorbeeld naar haar kijken terwijl ze naakt danst terwijl ze op de mondharmonica speelt en tussen de geiten zit, en ook een paar minder leuke dingen… Echt bizar?! Ik heb laatst weer geprobeerd te kijken naar Jean de Florette, maar vond het nog steeds saai dus heb hem weer uitgezet.

Divergent

Dit is een beetje hetzelfde als de hunger games. Heel erg van deze tijd ook. Ik vond er weinig aan, al helemaal omdat m’n verwachtingen zo hoog waren door het succes dat de film had.

stommefilm

Nou, dit zijn de films die ik het stomst vond om te zien. Ik raad de meeste echt heel sterk af! 😉 Wat vinden jullie van deze films? En is er een film die jullie mij heel sterk afraden?

Geen Srsck-artikelen meer mislopen? Je kunt ons volgen op Bloglovin’.

6 reacties op “Top 10 films die je nooit moet kijken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »