Ga naar de inhoud
Home » Win de dvd van Nederlandse romcom Casanova’s

Win de dvd van Nederlandse romcom Casanova’s

win dvd casanova's

Met Valentijnsdag om de hoek, vliegen de hartjes ons weer om de oren! Sputter niet tegen, deze strijd win je niet. Geef je over aan de lieve woordjes, de zoete romantische films, de chocolaatjes, rode rozen, beertjes en hartjes want ach, stiekem is het allemaal best leuk. Voor onze winactie blijven we dan ook helemaal in Valentijnsdag-mood en geven we twee dvd’s van de zwijmelfilm Casanova’s weg.

1 Casanova, 2 Casanova’s, 3 Casanova’s

Gladjanus en datingcoach Don Marco (Tygo Gernandt) heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek én workshop. Samen met assistente Roos (Lieke van Lexmond) tovert hij de meest onzekere ‘on-sexy’ mannen binnen drie dagen om tot heuse casanova’s.

Van zijn badass hoofdredacteur moet de enorm verlegen en onzekere journalist Bas (Jim Bakkum) undercover deelnemen aan de workshop. Met drie andere ‘hopeloze types’ krijgt hij een volledige make-over en leert hij verleiden als de beste. Bas ontdekt langzaam maar zeker de Casanova die al die tijd diep in hem school en krijgt hij en passant, gelukkig, een knipbeurt. Dan blijkt Roos ook nog eens zijn jeugdliefde te zijn die hij al iets van 15 jaar niet heeft gezien. Wat een toeval! 😉

Cliché maar vermakelijk

Ok, het is allemaal wel erg stereotyperend en voorspelbaar maar een luchtige, een tikkeltje flauwe, romcom is toch wel vermakelijk zo op zijn tijd. Het hoeft wat mij betreft niet altijd zwaar en diepgaand. Ontspanning is underrated.

Leuk weetje: één van de beste vrienden van scenarioschrijver en regisseur Jamel Aattache was een jaar of tien geleden datingcoach. Dat vond Aattache zo fascinerend dat het hem inspireerde om deze film te maken. Felle kleurtjes, een gezellig sfeertje, Rotterdam, sympathieke personages: Casanova’s kijkt lekker weg. En Leo Alkemade is leuk. As usual.

https://www.youtube.com/watch?v=4LBtpDCWzok

Winactie Casanova’s (gesloten)

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je één van de twee dvd’s winnen van Casanova’s? Vertel ons hieronder (of op Instagram) jouw geheime tip voor een geslaagde date. That’s it!

De winactie is inmiddels gesloten en de winnaars hebben een e-mail ontvangen.

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen **

Heb je de winactie niet gewonnen maar wil je de serie toch graag zien? Casanova’s is sinds vandaag verkrijgbaar op dvd.

De winactie loopt tot en met donderdag 18 februari. De winnaar ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

** Meer winnen? Kijk even hier! **

33 reacties op “Win de dvd van Nederlandse romcom Casanova’s”

 1. Af en toe een heerlijk avondje plannen. Kids vroeg naar bed, en om de beurten een heerlijk gerecht maken voor elkaar. Kaarsjes aan, muziekje erbij en genieten maar.

 2. Iets plannen wat je beide leuk vind zodat niet 1 van de 2 zich niet op zijn/haar gemak voelt.
  Bijvoorbeeld naar de bios, uit eten etc
  Casanova’s lijkt mij een ontspannende film die lekker wegkijkt onder een dekentje op de bank na een lange drukke dag

 3. Iedereen denkt er hier hetzelfde over zie ik, maar inderdaad, jezelf zijn, een rol spelen heb je niks aan (ook niet als er vervolgdates komen en er een ander persoon verwacht wordt).

 4. Iemand heeft mij ooit verteld, onderneem een hele stomme en saaie activiteit tijdens je date. En als jullie het dan ondanks alles alsnog gezellig hebben samen, heb je een echte ”keeper” gevonden.

 5. Eh ik ben niet helemaal thuis in de datingwereld. Maar ik kan me voorstellen dat je dan best zenuwachtig bent bij een eerste date, daarom zou ik mooie fijn zittende kleding aandoen en een lekker parfum dragen. Dit om mijn zelfvertrouwen op te krikken 😉 Niet echt een tip want ik denk dat iedereen dat wel doet. Verder zou ik proberen om het gesprek luchtig te houden en er wat humor in te brengen. Hopelijk kun je samen lachen! Zo niet dan snel wegwezen…

 6. Als we het over de eerste date hebben: niet naar de bioscoop gaan (buiten coronatijd natuurlijk)! Het is leuk, maar je wil toch kijken of het een match is… en dat kan natuurlijk alleen door gesprekken te voeren en lekker jezelf te zijn natuurlijk.

 7. Wat lijkt me dit een heerlijke film! Helemaal in deze tijd van het jaar!
  Mijn gouden tip is: natuurlijk altijd jezelf blijven en zorg dat je een beetje lekker ruikt, dan komt alles goed! 😉
  ( En uiteten gaan als eerste date is vaak niet heel verstandig haha )
  Duimen maarrr….

 8. Draag kleding waar jij je prettig in voelt. En dan bedoel ik geen huispak. Niet te strakke of korte jurk, zodat je niet constant bezig bent met naar beneden trekken. Je wil toch niet dat je date gelijk je ondergoed ziet.
  Ga wat doen wat je beide leuk vind. Misschien bowlen. Je bent actief bezig. En dan is er ook weinig kans dat er ongemakkelijke stiltes gaan vallen.
  Wees ook belangstellend/stel vragen aan je date. Heb het niet alleen over jezelf. En begin absoluut niet over eerdere vriendjes en je familie.

 9. Hoe cliché maar de enige manier is to be yourself! Mocht je niet je eigen en desondanks toch een geslaagd date worden dan val je bij de tweede keer wel door de mand.

 10. Mijn man en ik kennen elkaar nu 10 jaar waar van 4 jaar getrouwd en we hebben een zoontje van bijna 3
  Mijn man heeft 10 jaar geleden een fantastische date geregeld, namelijk een dagje dierentuin (dat was onze 1e ontmoeting)
  Het was allemaal zo ontspannend en ontzettend gezellig en het was helemaal anders dan ik van eerdere dates gewend was.
  En het is niet bij die 1e ontmoeting gebleven zoals er boven te lezen staat 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »