knock at the cabin winactie
| |

Winactie Knock at the Cabin

Vanaf 17 mei is de thriller van M. Night Shyamalan, Knock at the Cabin, beschikbaar op dvd en blu-ray en on demand te zien. Wij mogen één blu-ray weggeven, scroll omlaag voor de winactie. Een klein meisje en haar ouders worden tijdens een vakantie in een afgelegen hut gegijzeld door vier gewapende weirdo’s. Het soort dat je liever niet tegenkomt in the middle of nowhere. De vier zijn ervan overtuigd dat het einde van de wereld nadert en eisen dat het gezin een lastige keuze maakt: hun familie óf de mensheid redden. Een keuze die natuurlijk al lastig is, maar al helemaal met vier mafkezen voor je neus als enige toegang tot de buitenwereld. Sja, wat zou jij doen?

De film doet het goed op het gebied van spanningsopbouw en het geheel is behoorlijk eng. Wat de dialogen betreft ben ik wat minder enthousiast. Desalniettemin hoort Knock at the Cabin wel in de collectie van de vele M. Night Shyamalan fans. Met onder andere Jonathan Groff, Rupert Grint, Dave Bautista, Nikki Amuka-Bird en een superschattige Kristen Cui.

knock at the cabin blu-ray

Hoe maak je kans

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft inmiddels een e-mail ontvangen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de film en wil je de blu-ray van Knock at the Cabin winnen? Om kans te maken vertel je ons hieronder of op Instagram wat jij zou doen in deze situatie. That’s it! De actie loopt t/m 19-5-2023.

  Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed.

  ** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen **

  ** Meer winnen? Kijk even hier! **

  Vergelijkbare berichten

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.