Top 10: Moeder quotes, citaten en spreekwoorden

quote voor moederdag

Het is bijna moederdag, tijd voor leuke moederdag quotes dus. Ik heb jullie al eens verteld dat ik mijn moeder niet meer heb. Op moederdag mis ik haar dan ook driedubbel. Ik ben wel ontzettend dankbaar dat ik haar 30 jaar lang om me heen heb mogen hebben.

Ja, soms kon mijn moeder enorm zeuren, of werd ze boos op me ergens om (en had ze meestal ook nog eens, heel irritant, gewoon gelijk), soms gaf ze ongevraagd advies, maar altijd was ze er voor mij wanneer ik haar nodig had en luisterde ze urenlang naar al mijn gebabbel – ze hield onvoorwaardelijk van mij (wat voor fratsen ik ook uithaalde), ze liet me allerlei handige dingen zien, gaf mij vaak het goede voorbeeld en ze leerde me op mijn eigen benen te staan. Kortom, moeders zijn echt een topuitvinding 🙂

Te ere van alle moeders op de wereld, heb ik tien van de mooiste moeder quotes (eh.. en citaten/spreekwoorden/songteksten) bij elkaar gezocht.

moederdag citaten

elaine

moederdag quotes

ohmother

leuke moederdag quotes

quote moeders

dearmama

quotes moeders

stevie

peterpan

leuke moederdag quotes

Ken jij nog leuke moederdag quotes? Laat ze dan achter in de comments!

3 gedachten over “Top 10: Moeder quotes, citaten en spreekwoorden

  1. Mooie quotes hoor. En ik sta ook altijd wel even stil bij de mensen die geen moeder (of vader, bij Vaderdag) meer hebben of hen om misschien heel andere redenen niet meer zien.

  2. Snap dat dat moeilijk is, sterkte voor jou op moederdag! En inderdaad maar lekker genieten van je eigen kinderen én van de mooie herinneringen aan je moeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »