Ga naar de inhoud
Home » 15 leuke films voor een ladies night thuis

15 leuke films voor een ladies night thuis

leuke meidenfilms

Eigenlijk houd ik niet zo van heel erg meisjesachtige dingen maar soms heb ik zin om gewoon even te chillen bij een cliché meidenfilm. Voor als jullie dat ook eens hebben, maar niet weten welke meidenfilm jullie moeten kijken, heb ik hier mijn 10 leukste opgeschreven.

Bride Wars

Bride wars vind ik echt een suuuuperleuke film! Ik heb hem al een paar keer gezien maar ik vind hem nog steeds leuk! Waarschijnlijk komt het ook een beetje doordat twee van mijn favoriete actrices erin spelen: Anne Hathaway en Kate Hudson 🙂 Ik had het er laatst over met mijn moeder wie ons zou moeten spelen als er ooit een film over ons gemaakt zou worden. Anne Hathaway mag mij spelen dan 😉

Kate Hudson & Anne Hathaway :)

Goed dus, Bride Wars gaat over twee beste vriendinnen die door een misverstand hun bruiloft op dezelfde dag moeten vieren! Ze willen allebei dat de ander haar bruiloft verzet, en daarom proberen ze elkaars bruiloft te saboteren. Langzaam veranderen ze van beste vriendinnen in ergste vijanden. Zal hun vriendschap dit overleven?

Clueless

Clueless vind ik een super leuke meidenfilm! Ik vind hem vooral heel erg grappig en de acteurs en actrices acteren heel goed. Ook speelt er een acteur in die ik heel gaaf vind: Paul Rudd (de film is uit 1995 dus hij is daar stukken jonger dan nu!). De film gaat over Cher en Dionne. Ze zijn de populairste van de school en beste vriendinnen. Er komt een nieuw meisje op school: Tai.

Clueless!

Ze is eerst een beetje een nerd, maar met behulp van de make-over van Cher en Dionne wordt ze populairder. Populairder dan hen! Zal het ze lukken weer de populairste meisjes van de school te worden? En zal Cher eindelijk een crush vinden?

Mean Girls

Mean Girls vind ik hartstikke grappig! Het gaat over Cady, een nieuw meisje op school. Voor deze school heeft ze thuis les gehad in Afrika en moet dus heel erg wennen. Aan de leraren, de lokalen en…’de plastics’. Dat zijn de populaire meiden op school. Ze zijn hartstikke gemeen en daarom gaat Cady hun met haar nieuwe vrienden terugpakken door zelf mee te doen met de plastics.

Mean girls :)

Maar gaat dat wel goed? Wordt ze niet langzamerhand écht een plastic? Ik vind dat Lindsday Lohan, Rachel McAddams, Lacey Chabert en Amanda Seyfried echt heel leuk acteren!

Mean Girls 2

Mean girls 2 is (natuurlijk) deel twee. Van mean girls :). Het is eigenlijk bijna hetzelfde verhaal maar dan met een andere Cathy en andere plastics. Jo is nieuw op school en is een stoer meisje. Ze wordt vriendinnen met Abby, die niet bepaald populair is. De plastics pesten Jo en Abby en om net zo gemeen terug te doen, wordt ze er zelf ook één! Daardoor is ze haar vrienden aan het verliezen, maar dat ontdekt ze te laat.

MG2

Zal Jo hun vertrouwen ooit terug kunnen winnen? Ik vond deel 2 niet bepaald leuker dan deel 1, maar alsnog wel een leuke meidenfilm! De hoofdpersoon deed me best wel aan mezelf denken totdat ze zelf een mean girl werd natuurlijk ;).

The Notebook

The notebook is echt een heel romantische film. Maar wel leuk romantisch. Ik vind the notebook echt een hele hele mooie en schattige en ook best wel verdrietige film.

The notebook

Het gaat over Noah en Allie. Allie is heel rijk en gaat niet echt om met arme mensen, totdat ze Noah ontmoet. Ze worden heel verliefd op elkaar, maar haar ouders zijn heel erg tegen de relatie en ze moet met ze naar New York verhuizen. Noah schrijft haar steeds brieven maar haar moeder geeft ze niet aan Allie 🙁 Later moet Noah het leger in. Net wanneer Allie jaren later op het punt staat om met een rijke man te trouwen, vinden ze elkaar weer. Wat zal Allie nu doen?

Confessions of a shopaholic

Deze film vind ik echt heel erg leuk en grappig! Het gaat over een shopaholic, Rebecca, die heel veel schulden oploopt omdat ze zoveel kleding koopt. Ze krijgt een baan bij een tijdschrift en schrijft daar onder de naam ‘the girl with the green scarf’.

shopoholic

Ze wordt heel bekend, maar de schulden blijven oplopen en ze wordt continu lastiggevallen door een deurwaarder op de meest onhandige momenten. Zal het haar lukken om van hem af te komen? Echt hele grappige film. Ik ken niet zoveel films met Isla Fisher maar ze acteert in deze film wel heel leuk!

Letters to Juliet

Dit vond ik best een mooie film! Letters to Juliet gaat over Sophie, die op huwelijksreis gaat naar Italië met haar Italiaanse man Victor. Hij voelt zich daar helemaal thuis en schenkt daarom niet zoveel aandacht aan Sophie. Daarom gaat ze zelf de omgeving waar ze zijn maar verkennen. In Verona komt ze bij een muur waar vrouwen brieven over hun problemen kunnen achterlaten. Hun letters voor Juliet. Die worden daarna beantwoord door ‘Juliet’. Sophie ontmoet de ‘Juliets’ en helpt ze met brieven beantwoorden.

Amanda Seyfried als Sophie

Wanneer ze daarna de brieven op gaat halen, vind ze een hele oude, uit 1951. Samen met de oude vrouw van wie de brief ooit was en haar kleinzoon, gaan ze op zoek naar de ware liefde van die vrouw. Zullen ze hem vinden?

Legally Blonde

LB

Deze film vind ik echt super grappig. Reese Witherspoon is sowieso één van mijn favoriete actrices! Legally Blonde gaat over Elle, een heel erg tuttig meisje met een vriendje waar ze stapelverliefd op is. Maar dan maakt hij het uit, en gaat hij rechten studeren. Elle wilt dit daarom ook gaan doen, maar ze is heel anders dan de andere mensen daar.

Legally Blonde 2

hondjes

Dit is het vervolg op Legally blonde maar dit deel vind ik wel minder leuk. Het gaat namelijk vooral over honden en ik houd niet van hondenfilms! Reese Witherspoon is wel weer geweldig en grappig. Elle gaat honden helpen, samen met al haar vriendinnen. Zal het hen lukken de hondjes te helpen?

The Fault In Our Stars

Shailene Woodley en Ansel Elgort in TFIOS

Dit is wel één van de populairste films op het moment, toch? Ik vind TFIOS een hele mooie film. Ook heel verdrietig. En goed geacteerd en ook heel romantisch. Ik vind trouwens dat deze film ook gewoon leuk is voor jongens hoor 🙂 Het gaat over Hazel Grace Lancaster. Ze is 16 jaar oud en ze heeft schildklierkanker. Bij een praatgroep voor mensen met kanker leert ze August kennen, en ze worden verliefd op elkaar. Meer over TFIOS lees je hier.

PT

Nu is er ook Paper Town, die heeft ook veel succes maar die heb ik (nog) niet gezien. Dat is, net als TFIOS, een verfilming van een John Green boek. Daar spelen Cara Delevingne en Nat Wolff de hoofdrollen.

He’s just not that into you

muziek

Deze film vind ik echt super leuk! Ik heb hem al een tijdje niet meer gezien, maar ik kan me wel herinneren dat ik hem heel leuk en grappig vond. En dat ik Ginnifer Goodwin leuk vond terwijl ik haar toen nog niet kende (daarna speelde ze Sneeuwwitje in OUAT!) en dat ze haar rol heel goed speelde. Jennifer Aniston vind ik ook gaaf en die speelt er ook in. Iemand die ik minder leuk vind speelt er ook in: Scarlett Johanson. In de film volg je de verhalen van verschillende koppels. Bij alle koppels is er veel drama. Zal het allemaal goed komen?

Dear John

echtjoh

Dear John is ook een hele romantische film. Het gaat over John en Savannah die elkaar ontmoeten tijdens een vakantie. Ze worden heel verliefd op elkaar en brengen heel veel tijd met elkaar door, maar na de vakantie moet John weer gaan werken in het leger. Savannah maakt zich veel zorgen om hem, en ze sturen brieven naar elkaar. Zal het goed komen met John? Zullen ze elkaar ooit nog terugzien? Ik vond het een mooie film, alleen vind ik Channing Tatum, die John speelt, niet zo een leuke acteur. Maar deze rol deed hij wel goed!

The Last Song

Liam Hemsworth en Miley Cyrus in The Last Song

The last song vind ik best wel een leuke film maar soms ook wel heel verdrietig. Het gaat over een meisje, Ronnie. Haar ouders zijn gescheiden, daarom gaat ze voor de vakantie naar haar vader met haar broertje. Ze wilt echter niet zoveel met haar vader te maken hebben. Dan ontmoet ze Will en ze worden verliefd op elkaar. Maar Will is heel rijk, en zijn ouders mogen Ronnie niet. Zullen ze alsnog een normale relatie kunnen hebben?

Sorority wars

LH

In deze, volgens mij best leuke, film speelt Lucy Hale! Zij speelt ook in één van mijn favoriete series: Pretty Little Liars. Ze speelt Katie , die naar dezelfde college gaat als haar moeder vroeger. Haar moeder blijft maar zeggen dat het een geweldige tijd zal worden, maar Katie vind er niks aan. Ze zit namelijk in een groep bij de Kappas, maar ze zou liever in een andere groep zitten. Dan komt er ook nog eens een grote talentenjacht aan, die ze heel erg graag wilt winnen. Zal het haar lukken?

Juno

juno

Deze film vind ik niet echt alleen een meidenfilm maar toch doe ik hem erbij! Want Juno is echt een heeeele grappige film! Hij is ook best wel raar eigenlijk, maar ik vond hem leuk en de beste soundtrack van de wereld hebben. Ik luister de liedjes nog steeds heel vaak!! Maar goed, het gaat dus over: Juno. Juno is zestien jaar en raakt zwanger van Bleek, een Tic Tac verslaafde nerd. Ze wilt het kind afstaan voor adoptie en gaat op zoek naar de perfecte adoptie ouders. Zal het haar lukken? En zal ze na de geboorte van de bay nog iets kunnen krijgen met haar grote liefde Bleek? Deze film heeft als adviesleeftijd 15 jaar, dat komt vooral doordat er behoorlijk veel in gescholden wordt.

Nou, dit waren mijn top 15 meidenfilms, maar welke films vinden jullie nou het leukste voor een ladies night in huis?

9 reacties op “15 leuke films voor een ladies night thuis”

  1. Al mijn favoriete films in één post! Heerlijk zijn ze om te kijken, ook al is het voor de 88e keer. Alleen The Fault In Our Stars was ik niet kapot van…maar verder op dit hele lijstje een dikke vette JA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »