Ga naar de inhoud
Home » Unieke luxe kraamcadeaus

Unieke luxe kraamcadeaus

babyvoeten

Heb je geld teveel en is jouw buurvrouw net bevallen? Weet je niet zo goed wat je haar moet geven en ben je op zoek naar luxe kraamcadeaus? We geven je wat ideeën hieronder!

Een speen met diamantjes

De Australische juwelier Kalfin Jewellery heeft een hele spenen-collectie in het assortiment. Zilver of goud, met of zonder diamanten. De prijzen van de spenen beginnen bij 180 dollar voor de zilveren, 450 voor de gouden en het loopt op tot 50 000 dollar voor een speen ingelegd met zeldzame zwarte diamantjes!

kalfin jewellery
Speen door Kalfin Jewellery

Een hobbelpaard

De Stevenson Brothers staan bekend om de prachtige handgemaakte hobbelpaarden – en tegenwoordig ook hobbelzebra’s, hobbeltijgers en hobbeleenhoorns. De tweelingbroers Stevenson startten hun bedrijf zo’n dertig jaar geleden op en hebbendoor de jaren heen vele beroemdheden voorzien van een luxe hobbelpaard. Ze kosten, afhankelijk van het ontwerp, tussen de 3 000 en 10 000 Engelse pond.

stevenson brothers

Een Burberry knuffelbeer

Wat kun je de kleine baby-fashionista beter geven dan een Burberry knuffelbeer. Het zacht wollen beertje met de kenmerkende Burberry ruitjes én vlinderstrik kost circa 450 euro.

Burberry knuffelbeer

Een eierdop set

Een object van zilver is een traditioneel geboortecadeau. Dit Asprey eierdopje met kippenpootjes en bijbehorende lepel is van zilver gemaakt. De lepel is deels goudkleurig, iets met geboren worden met een zilveren/gouden lepel in de mond! Het setje kost 875 pond dus iets meer dan 1000 euro.

kraamcadeau zilver

Een auto

Jong geleerd, oud gedaan. De kinderen kunnen alvast oefenen voor hun rijbewijs in deze sportieve elektrische Lamborghini. Je krijgt er een afstandsbediening bij mocht je kindje nog niet zelfstandig kunnen ‘rijden’.  Deze luxe kinderauto koop je vanaf 329 euro.

elektrische auto voor kinderen

Een omkleedmatje

Luiers verschonen doe je op een Versace omkleedmatje. Daarna vouw je hem weer tot een chique tasje. Het omkleedmatje kost € 330. In dezelfde collectie is er een luiertas inclusief omkleedmatje. Deze kost € 525.

luxe omkleedmat baby

Een pop 

Wat nou Baby born? Baby krijgt natuurlijk een design Dolce & Gabbana pop. De pop komt in vier uitvoeringen en kost $925.

luxe pop
Zou jij luxe kraamcadeaus kopen of houd je het bij een cadeautje van de HEMA?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »