Films met Cameron Diaz
|

5 films met Cameron Diaz

Vandaag vroegen we Yvonne Bijkersma naar haar favoriete actrice. Yvonne is eigenaar van Vegalifestyle.nl, een vegan online magazine voor beginnende vegans, vegetariërs en flexitariërs. De eerste actrice die in haar opkwam was Cameron Diaz, een actrice die ook veel met gezond eten bezig is en er zelfs boeken over schreef.

Eigenlijk heb ik niet echt een favoriete actrice, maar wel meerdere actrices die ik erg goed vind. Waarom dan toch Cameron Diaz? Ik vind haar echt tof en de meeste films waarin zij speelt zijn leuk. Er is er slechts eentje met haar die ik echt slecht vind. Die ga je dan ook zeker niet tegenkomen in mijn top 5 films met Cameron Diaz!

My Best Friend’s Wedding

Deze romantische komedie zit vol humor en herkenning. Julia Roberts is ook een goede actrice. Naar haar films kijk ik ook altijd graag. Michael, de beste vriend van Julianne (Roberts) is al jaren verliefd op haar. Maar voor haar is het niet meer dan een goede vriendschap.

Als Michael smoorverliefd wordt op Kimberly (Cameron Diaz), blijkt ze toch wel meer te voelen voor Michael en saboteert ze op alle mogelijk manieren de liefde tussen Michael en Kimberley.

Cameron en Julia Roberts

The Holiday

Deze film heb ik zelfs al meerdere keren gezien. Deze film is niet allen romantisch maar zit ook vol humor. Cameron Diaz vertolkt de rol van Amanda. Amanda leidt een druk leven in de VS en haar relatie loopt niet helemaal lekker. Dan komt ze in contact met de Engelse Iris (Kate Winslet).

De vrouwen besluiten om gedurende twee weken van land en huis te wisselen. Beide vrouwen komen tijdens die vakantie een leuke man tegen en besluiten hun levens compleet om te gooien.

Films actrice

Shrek

Wie kent deze feelgood movies nu niet? Net als Mike Myers, Eddie Murphy en John Lithgow heeft Cameron Diaz een van de stemmen ingesproken in de komische animatiefilm ‘Shrek’. En wel die van Fiona.

Het moraal van deze film is dat het innerlijk van mensen veel belangrijker is dan de buitenkant. Zelfs bij Shrek, een lelijke – en in het begin ook onaardige – oger, past een leuke prinses.

Shrek tijdloze animatie

There’s Something About Mary

Zie je het verband tussen mijn favoriete films? Allemaal leuke acteurs en allemaal komisch en romantisch. Zo ook There’s Something About Mary. Dit is wel echt het genre waar ik van houd. In deze film draait het om de mislukte puberliefde tussen Ted (Ben Stiller ) en Mary (Cameron Diaz).

Ted wil jaren later weten hoe het Mary vergaan is. Daarom huurt hij een detective om zo meer over haar te weten te komen. Wanneer de detective verliefd wordt op de mooie Mary, zetten beide mannen alles op alles om Mary voor zich te winnen.

Films met Cameron Diaz

In Her Shoes

In Het Shoes is een komisch drama van Curtis Hanson met Cameron Diaz en Toni Collette. Ze spelen twee zussen die niets met elkaar gemeen hebben behalve hun schoenmaat. Deze film is echt fantastisch. Het konden mijn zus en ik zijn. Zo herkenbaar en mooi uitvergroot!

Cameron Diaz films

Houd jij ook zo van romcoms? Welke films met Cameron Diaz zijn jouw favorieten?

Vergelijkbare berichten

10 reacties

 1. I love Cameron! Bijna al haar films zijn leuk. Hoewel ik in ‘my best friends wedding’ wel Julia nóg leuker vond. En The holiday is mijn favoriet!
  Groetjes,
  Vivienne
  http://Www.Mamas.nl

 2. ik ga stuk om die vrouw altijd! ik vind het een heerlijk persoon en ze kan leuk acteren

 3. Lindaschrijfthetop schreef:

  Wat een leuk overzicht aan films met de actrice nu geen drama maar vrolijke romantische films.

 4. Jouvence schreef:

  Ik heb alleen Shrek gezien, maar The Holiday lijkt me ook wel leuk als ik de tekst zo lees.

 5. Ik herinner me vooral There’s something about Mary waarbij ze sperma aanziet voor gel, (jakkes) en The Holiday met Jude Law!

 6. Ik vind het inderdaad erg jammer dat ze is gestopt met acteren, want haar films zijn altijd erg leuk. December is voor mij niet compleet zonder The Holiday, al tig keren gezien, maar blijft mooi.

 7. Cynthia schreef:

  Ik heb al deze films gezien. Ik vind Cameron Diaz een fijne ‘luchtige’ actrice. Leuk om te lezen!

 8. Cameron Diaz is echt een geweldige actrice! Ik vind haar ook zo leuk in Bad Teacher!

 9. Heel erg leuk overzicht! Mijn favoriete actrice is Julia Roberts. Mijn favo dus de eerste in het lijstje 😉

 10. Jaaaa, love Cameron Diaz! Heb afgelopen weekend voor de zoveelste keer The Holiday gekeken (who cares dat het over de kerstdagen gaat). Een van mijn lievelingsfilms 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.