Ga naar de inhoud
Home » Win | De allertofste knuffel ever

Win | De allertofste knuffel ever

david bowie knuffel

Deze week vieren wij het 5-jarig bestaan van Srsck met elke dag een leuke winactie. Alle acties lopen door tot en met vrijdag. Na de superchille hangmat en het inspirerende LEGO boek moesten we wel met iets heel cools komen, toch?! Zie hier de give-away van vandaag: de allerallerallertofste knuffel ever, Karl Lagerfeld!

karl Lagergeld

Karl is gemaakt van 100% biologisch katoen en is één van de superleuke creaties van My name is Simone. In dezelfde serie hebben ze bij Knuffels à la carte ook een David Bowie, Jean-Paul Gaultier, Blondie, Sonia Rykel en Michael Jackson. De een is nog leuker dan de ander!

Ik schreef al eens over de online shop Knuffels à la carte en ik ben inmiddels, drie jaar later, nog steeds enthousiast. Ik vind dat ze zo’n origineel assortiment hebben, van broccoli tot wasbeertjes, struisvogels, schorpioenen, celebs en nijlpaarden. Je vindt er de gekste knuffels in verschillende stijlen en materialen.

Je merkt gewoon dat het een persoonlijk bedrijf is, dat er iemand achter zit met passie voor de winkel. Het is toch heel anders zo’n persoonlijke benadering dan die van een anoniem bedrijf zoals Bol of de Hema. Behalve knuffels vind je er ook lifestyle producten zoals kussens en vloerkleden. Ik zou zeggen: hup hup naar de webshop 🙂

winactie

Winactie

Helaas is deze winactie verlopen! De winnaar heeft een e-mail ontvangen.

Let op, grote en kleine fashionista’s! Wij mogen in samenwerking met Knuffels à la carte 1 Karl Lagerfeld knuffel weggeven.

Winnen is heel makkelijk:

Laat hieronder of op Facebook of op Instagram een reactie achter!

Extra kans:

  • De winactie delen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra win kans op!
  • Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op.

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed!

Je kunt ook nog meedoen met de hangmat-actie –> hier en de LEGO-actie –> hier

Alle winacties zullen tijdens deze ‘feestweek’ doorlopen tot en met mijn verjaardag op 20 januari. De winnaar ontvangt op 21 januari een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

(DEZE WINACTIE IS OPEN VOOR DEELNEMERS UIT NEDERLAND EN BELGIË)

S_icon_200pxl

19 reacties op “Win | De allertofste knuffel ever”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »